Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPad 2

alessandros

Recommended Posts

• Отговори 152
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Nistel

14

• The Shaman

12

• DreamcatcheR

12

• alessandros

8

Публикувано

Пазарувал ли е някои от този сайт и ако да колко е доставката до България ?

Публикувано

BestBuy са верига магазини в САЩ,и не предлагат международна доставка,т.е няма как да си поръчаш какъвто и да е продукт точно от този сайт.Имат магазини и в Канада и Турция,а сигурно и в други държави.

Публикувано

Много ми е любопитно дали Мтел ще предлагат 3G версията на таблета с определен договор подобно на AT&T и Verizon.

Публикувано

Идеята на цитата е друга! Белия iPad изчезва от пазара подобно на белия iPhone.

Публикувано

Lombard дават адрес за доставки в USA някаде в Лас Вегас и доставят с 30% за тях

http://www.lombard.bg/

Публикувано

Много ще се оскъпи така стоката.По добре да се изчака да излезе в Европа,а там варианти много.Или естествено някой от колегите,които ги внасят без мито и ддс

Публикувано

Края на месеца излиза в Гърция, може да се разходите за едно "кафе" до Серес или Солун. )

Публикувано

За това не се бях сетил :).Имаме къща там и тъкмо ще съчетая двете неща.

Публикувано (редактирано)

Хей пичове,здравейте!

Аз съм нов тук в този форум.

Искам да ви поздравя, лъха на компетентност и желание за помощ.

Искам да отправя, немога да го оопределя и аз, запитване ли е съвет ли е :)

Живея в Щатите и както сигурно знаете други ден тук вече по магазините ще е iPad 2.

Замислил сам да го купя за моята приятелка, но искам да знам дали вече е ок джейла.

Аз ползвам iPhone 4 с 4.0.1, 01.59.00 и сyм си ок. Джейла и всичко друго и горе доло имам някакви познания уж :).

И също искам да знам дали е легално ако мога така да се изразя да си шервам 3G мрежата на iPhone 4-ката та да знам кой модел iPad 2 да взема, с 3g или само с wi-fi .

Благодаря предварително :).

Е каде ми е си ми отговорил ....?

Редактирано от capitan4eto
Публикувано

В твоя случай, според мен няма смисъл от iPad 3G. Вземи си само с WI-FI.

При мен е същото. Споделянето на нета от телефона върши същата работа, пък и като си навън винаги си с телефона и няма да ти е проблем да си пускаш нета на iPad-а когато си пожелаеш.

@capitan4eto, имай в предвид, че в САЩ, поне при AT&T, за да си шейрнеш интернет връзката (iOS 4.3) се плаща допълнителна такса (DataPro Hotspot/Tethering plan), която е около 45$ на месец, и ти дава 4GB трафик. Алтернативният вариант е джейлбрейк и MyWi,което няма да ти струва нищо,освен цената на MyWi ($19,99) :smile:

Редактирано от Jus7DoiT
Публикувано

За шерването мога да ти кажа, че е легално. Нали затова пуснаха тази опция официално в 4.3. За другото не съм се интересувал.

Публикувано

Шерването ще е официална функция при iOS 4.3, а относно джейла на iPad2- не си хванал рибата още, пък вече я пържиш...ще се наложи да почакаш и то доста, да не казвам месец и отгоре.

От туитър:

Okay, Apple's website says that GarageBand works on the original iPad. TechCrunch incorrectly reported that it was iPad 2 only.
:thinking:
Публикувано

iPad вече официално се продава в US online store-a на Apple.

Kaто отворих страницата преди няколко часа, пишеше Ships: 3-5 business days. Преди малко цъкнах рефреш и вече е променено на: Ships: 5-7 business days.

edit: вече е Ships: 2-3 weeks. Явно интересът е огромен, но се очакваше ;)

Чета на братския руски сайт iPhones.ru, че България е включена* в списъка за 25 март. (имаше коментар, нещо от сорта: "Ареее, и това доживяхме от Русия да ходим до България да купуваме продукти на Епъл). По време на анонсирането на айПад 2 я нямаше България, та питането ми е - има ли къде да се види актуален списък със страните за 25 март? Въобще чува ли се нещо за айПад 2 официално в България?

* ... С 25 марта iPad 2 будет продаваться официально на территории следующих государств: Австралия, Австрия, Бельгия, Канада, Чехия, Дания, Финляндия, Франция, Германия, Греция, Болгария, Исландия, Ирландия, Италия, Япония, Люксембург, Мексика, Нидерланды, Новая Зеландия, Норвегия, Польша, Португалия, Испания, Швеция и Великобритания. Apple обещает начать продажи планшетника в других странах в ближайшие месяцы... (iphones.ru)

От 25 март iPad 2 ще се продава официално на територията на следните държави: Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, България!!!!, Исландия, Ирландия, Италия, Япония, Люксембург, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Швеция и Великобритания. Apple обещава да започне продажбата на таблета в други страни в близките месеци...

И България сякаш е вмъкната допълнително, най-малкото не е по азбучен ред... А ся де?

Редактирано от Rain Rover
Публикувано

Сега поглендах в няколко сайта в кои държави се очаква да се появи iPad 2 на 25-ти март и в никой от списъците не видях България. Дано да са изпуснали просто :p Не че ще хукна да си го взимам първия ден, ноще се гордея, че идва и при нас освен при другите 30-на държави :D

Публикувано

iPad 2 вече вграден в таблото на автомобил. VERY NICE !!!!!! :biggrin:

Публикувано

Изглежда добре, много добре бих казал...Очаквам го в България с нетърпение и съм му хвърлил око.

Публикувано

@capitan4eto, имай в предвид, че в САЩ, поне при AT&T, за да си шейрнеш интернет връзката (iOS 4.3) се плаща допълнителна такса (DataPro Hotspot/Tethering plan), която е около 45$ на месец, и ти дава 4GB трафик. Алтернативният вариант е джейлбрейк и MyWi,което няма да ти струва нищо,освен цената на MyWi ($19,99) :smile:

Да така и направих ,аз джейл имах но незнаех за mywi сега сам екстра са ми се струва че гьлта бая дата

Публикувано

За шерването мога да ти кажа, че е легално. Нали затова пуснаха тази опция официално в 4.3. За другото не съм се интересувал.

ахам мерси аз се порових и видях но да ви кажа немисля да upade iphona че си е супер с 4.0.1

Публикувано

Шерването ще е официална функция при iOS 4.3, а относно джейла на iPad2- не си хванал рибата още, пък вече я пържиш...ще се наложи да почакаш и то доста, да не казвам месец и отгоре.

От туитър:

:thinking:

еееее стига деее 1 месец .... рибата е в тигана даже играя с нея :)

Публикувано

Apple iPad 2 вече и с LCD Defect внимавайте при закупуването оглеждайте го хубаво.Nobody is Perfect!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uKPL9CnQVG8

хахахах сега позагледах моя вярно има пробойна но е по малка от на този на видеото

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...