Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPad 2

alessandros

Recommended Posts

Публикувано

В USA store-ето цените с ддс ли ги показват, защото като обърна в левове от Англия идва бая по скъпо?

• Отговори 152
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Nistel

14

• The Shaman

12

• DreamcatcheR

12

• alessandros

8

Публикувано

Цените там са без ДДС защото то варира от щат до щат. При мен на 499$ беше 35$

Публикувано

iPad 1 vs iPad 2 тест на предпазните стъкла на дисплея.

п.с. оказва се, че iPad 2 e с по здраво предпазно стъкло.

Публикувано

iPad2 HD - 1080p Video Out Demo

Публикувано

Защо не си написа името с маркер на smartcover-а :)

Публикувано

Нещо да се чува за jailbreak за iPad2? Все пак вече излезе и 4.3.1, дали няма нещо ново, затворени дупки или пък открити нови..

Публикувано

Говори се,че за започнали бета тестове на jailbreak за 4.3.1.Скоро трябва да има повече информация.

Публикувано

В тези тестове не влиза iPad 2. ;)

Иначе , ChronicDevTeam са се заели с тази дейност.

Публикувано

Просто се чудя какво става при условие, че ден след като излезе iPad в USA c0mex вече го беше джейлнал.. Сега чета навсякъде, че се търсело нова дупка в 4.3.1.. Защо се търси, вместо да се пусне за 4.3. Който е искал джейл, едва ли е бил толкова глупав веднага да си ъпдейтна pad-a през itunes няколко дни след като си го е взел..

Публикувано

Тук съм съгласна те да си пуснат за 4.3 пък после да си се мъчат над 4.3.1 колкото искат ,и си прав който прави джейл и се интересува едвали ъпдейтва на 1вата седмица

Публикувано

При ipad1 пълното зареждане на батерията също ли отнема около 4 часа?

офф - Неоле, ти си доволен в момента, защото си имаш джейл на телефона. Ако беше на наше място, нямаше ли и ти да си малко по-нетърпелив? Просто в момента не виждам причина, нито съм намерил логическо обяснение, защо няма пуснат джейл за айпад2 4.3..

Публикувано

Вчера пристигна и моят iPad 2.Исках да попитам дали това което виждам в най-долната част от едната страна на екрана като леко по-осветени места от подсветката на екрана - то ли трябва да се счита за ненормално и дефект?Понеже го има и при мен...Първоначално си мислех че е нещо нормално и обичайно,но след като прочетох в тази тема че може и да е дефект се пообърках

Публикувано

Е как да е нормално?!

Публикувано

Просто защо при повечето лаптопи се наблюдава както и при няколкото htc-та,които съм имал

Публикувано

Вероятно дисплеят е лепен, както при четворката. Ако пожълтеят петната - тичкаш за нов.

Публикувано

Backlight bleeding - има го за момента при огромната част от iPad2-ките. Може да го върнеш и ще ти го подменят с нов, но шанса този с който ще ти го сменят да е със същия проблем е близо до 100% ако достатъчно пъти направиш рекламация ще ти предложат безплатно кожен smart cover.

Очаква се новата партида дисплеи при, които няча да има този проблем.

Публикувано

И при мен го има този дефект, явно си е масово. Nistel, ти изпробвал ли си тази процедура? Кожения смарт ковър звучи добре :) Тук на нашите магазини им нямам много доверие да свършат работа. Но това лято ще ходя в щатите и предполагам там ще ми го сменят вече с новата партида, в която ще е оправен проблема..

Публикувано

И на моя го има, но по никакъв начин не ми пречи. Потърси в google - ipad2 backligt bleeding има доста информация. Разбира се за САЩ .. в България не вярвам някой да ти уважи за такова нещо гаранция.

Публикувано

Няма как да го върна засега понее ми е донесен от щатите,но така или иначе и на мен не ми пречи. А и нали на есен чакаме все пак iPad 3 вече уж с революционните промени.

Публикувано

Никога няма да пуснат 2 модела iPad за една година. Есента излиза новата линия iPod-и.

Публикувано

Както и два модела iPhone. Както е било досега, така ще бъде винаги!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...