blizzard Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 В USA store-ето цените с ддс ли ги показват, защото като обърна в левове от Англия идва бая по скъпо? Цитирай
Nistel Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Цените там са без ДДС защото то варира от щат до щат. При мен на 499$ беше 35$ Цитирай
alessandros Публикувано Март 25, 2011 Автор Публикувано Март 25, 2011 iPad 1 vs iPad 2 тест на предпазните стъкла на дисплея. п.с. оказва се, че iPad 2 e с по здраво предпазно стъкло. Цитирай
bgdn Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Звяра и Красавицата в iPad изпълнение... http://twitpic.com/4d69oc Цитирай
alessandros Публикувано Март 25, 2011 Автор Публикувано Март 25, 2011 iPad2 HD - 1080p Video Out Demo Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Защо не си написа името с маркер на smartcover-а Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 Нещо да се чува за jailbreak за iPad2? Все пак вече излезе и 4.3.1, дали няма нещо ново, затворени дупки или пък открити нови.. Цитирай
N1k0lA Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 Говори се,че за започнали бета тестове на jailbreak за 4.3.1.Скоро трябва да има повече информация. Цитирай
uomoto Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 В тези тестове не влиза iPad 2. Иначе , ChronicDevTeam са се заели с тази дейност. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Просто се чудя какво става при условие, че ден след като излезе iPad в USA c0mex вече го беше джейлнал.. Сега чета навсякъде, че се търсело нова дупка в 4.3.1.. Защо се търси, вместо да се пусне за 4.3. Който е искал джейл, едва ли е бил толкова глупав веднага да си ъпдейтна pad-a през itunes няколко дни след като си го е взел.. Цитирай
sevit0 Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Тук съм съгласна те да си пуснат за 4.3 пък после да си се мъчат над 4.3.1 колкото искат ,и си прав който прави джейл и се интересува едвали ъпдейтва на 1вата седмица Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 При ipad1 пълното зареждане на батерията също ли отнема около 4 часа? офф - Неоле, ти си доволен в момента, защото си имаш джейл на телефона. Ако беше на наше място, нямаше ли и ти да си малко по-нетърпелив? Просто в момента не виждам причина, нито съм намерил логическо обяснение, защо няма пуснат джейл за айпад2 4.3.. Цитирай
kokobrise Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Вчера пристигна и моят iPad 2.Исках да попитам дали това което виждам в най-долната част от едната страна на екрана като леко по-осветени места от подсветката на екрана - то ли трябва да се счита за ненормално и дефект?Понеже го има и при мен...Първоначално си мислех че е нещо нормално и обичайно,но след като прочетох в тази тема че може и да е дефект се пообърках Цитирай
kokobrise Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Просто защо при повечето лаптопи се наблюдава както и при няколкото htc-та,които съм имал Цитирай
Alxx® Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Вероятно дисплеят е лепен, както при четворката. Ако пожълтеят петната - тичкаш за нов. Цитирай
Nistel Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Backlight bleeding - има го за момента при огромната част от iPad2-ките. Може да го върнеш и ще ти го подменят с нов, но шанса този с който ще ти го сменят да е със същия проблем е близо до 100% ако достатъчно пъти направиш рекламация ще ти предложат безплатно кожен smart cover. Очаква се новата партида дисплеи при, които няча да има този проблем. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 И при мен го има този дефект, явно си е масово. Nistel, ти изпробвал ли си тази процедура? Кожения смарт ковър звучи добре Тук на нашите магазини им нямам много доверие да свършат работа. Но това лято ще ходя в щатите и предполагам там ще ми го сменят вече с новата партида, в която ще е оправен проблема.. Цитирай
Nistel Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 И на моя го има, но по никакъв начин не ми пречи. Потърси в google - ipad2 backligt bleeding има доста информация. Разбира се за САЩ .. в България не вярвам някой да ти уважи за такова нещо гаранция. Цитирай
kokobrise Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Няма как да го върна засега понее ми е донесен от щатите,но така или иначе и на мен не ми пречи. А и нали на есен чакаме все пак iPad 3 вече уж с революционните промени. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Никога няма да пуснат 2 модела iPad за една година. Есента излиза новата линия iPod-и. 1 Цитирай
tonygti Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Както и два модела iPhone. Както е било досега, така ще бъде винаги! Цитирай
jabkata Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 http://www.thegamerbuzz.com/apple-to-hold-off-on-ipad3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.