Phonomania Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Как да си запазя приложенията качени на телефона. Със нов Itunes сум и нямам нужните игри програми и т.н на PC-to а само на телефона .. как мога да ги запазя на телефона при слагането на нови такива. Пробвах с transfer purchases но в Library на anpplication не ми излиза нищо.. Цитирай
kawabiker Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Това направил ли си го ? viewtopic.php?f=7&t=1374 Цитирай
bombastyk Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Друг път не давай грешна инфорнация ,не виждаш ли , че е с FW 2.1 ти му даваш ръководство за 3.0 :evil: П.П. а и изобщо проблема му не е такъв ,той си има качени приложенията на тел. Цитирай
mupo Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Като синхронизираш не се ли качват на компютъра? Имам някакви спомени, че като инсталирам приложение чрез Installous след синхронизация на телефона с компютъра приложението се качва на компютъра. Дано не се бъркам. Цитирай
Phonomania Публикувано Август 18, 2009 Автор Публикувано Август 18, 2009 Да те не се появяват в library но пък и телефона не ги затрива мерси все пак накрая се престраших да пробвам и стана. Цитирай
mupo Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 А ако тръгнеш да качваш приложение какво става? Иска ли да ги трие от телефона или качва тия от телефона на компютъра? Цитирай
Phonomania Публикувано Август 18, 2009 Автор Публикувано Август 18, 2009 Не всичко вече е ок мога да си качвам всичко, просто като нямах нищо в library ме предупреждаваше че то е празно и ще затрие всичко от телефона или нещо от сорта. Но накрая всичко си беше ОК. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.