naikiphone Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Моля да не ми се нахвърляте тъй като за първи път пиша тук,молбата ми е да ми помогнете при следния проблем: Чисто и просто ми дава No Service и не мога да получавам обаждания или да правя такива.Имате ли идея какво може да бъде? Цитирай
0 krisz Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 Всъщност не знам дали е откакто излезе 4.3.3,защото това ми беше първият iphone и въобще не съм гледал версията,нито ББ,когато го взех :/ "Гледам,че много хора се оплакват от 4.3.3" - написах това,защото като се ровех из гугъл доста хора имат проблеми с 4.3.3,а не примерно с 4.2.1 или по долни версии,или поне аз съм останал с такова впечатление. Цитирай
0 krisz Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Извинявам се,че пиша отново тук,но може ли това да се получи от ъпдейт на springboard-a? Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Как ги ъпдейтвате тея спрингбордове, не знам?! Цитирай
0 simo77met Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Teddy Bear, с Глобул , имах същия проблем , запалих ги от Холандия, прекарах 30 мин с бавноразвиващте им оператори , помислих че не са активирали роуминга. Опитай следното: след рестарт, пусни 3G и опитай отново като го спреш. Случи се с моя и телефона на съпругата ми така че опитай. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Юли 5, 2012 Публикувано Юли 5, 2012 3GS на 6.15 No Service Днес с новият redsn0w е на 5.13 и пак No Service като спра 3G Сега мисля да му кача оригинален 4.1, после да вдигна на 6.15 и да сваля на 5.13 Цитирай
0 techo91 Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 За No Service погледнете тук http://matteopisani....epair_Guide.htm. В момента имам един такъв и го боря. Той пък има обхват, но доста слаб в сравнение с други телефони. Където има клетки няма ядове, но ако са далеч и обхвата много пада или съвсем го няма. Има и счупен "pin", който трябва да контактува със металната лайсна и да затваря кръга на антената. Трябваше да го заменя със жица извита по определен начин за да пружинира. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Сподели за да знам дали да мятам този дето е при мен. Цитирай
0 techo91 Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Между другото липсващия елемент е индуктивност. За сега има обхват, но съм сигурен, че трябва да е по-добре. Поръчах антена, искам да я сменя за да съм сигурен, че не е от нея или конектора на лентовия кабел. Реално тези конектори трудно се хващат дали те са проблема. За това смяна. Целия док комплект с говорителя, микрофона и антената го поръчах за 6 евро. Конектора на самата платка и той ме съмнява, но за сега няма да го разглеждам преди да отхвърля всичко останало. Защо не го отвориш и не метнеш една снимка поне тук да го видим. Имам един друг 3ГС тук за смяна на СИМ четеца на платката, но пък другия пък сега не е у мен и не мога да правя тестове. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 В понеделник че го хвърлих в офиса а вече запразних Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Август 28, 2012 Публикувано Август 28, 2012 Някой се е забавлявал с тази платка май... Цитирай
0 techo91 Публикувано Август 28, 2012 Публикувано Август 28, 2012 На снимките ли не се вижда добре или жицата не е запоена където трябва? Цитирай
0 teqilatabg Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Здравейте след мноого четене реших да се регна тука. Много от хората видях че имат проблем с но сървис ... За това винят операторите.... Само че аз не съм на това мнение. Проблемите идват от епъл. Аз лично ползвам 4 , 4s , имам и един 3gs . Всичките са фабрично отключени. Тройката ми е доста присърце понеже беше първият епъл след много години вярност към нокиа. Та проблемът с тройката е че , когато съм в българия ползвам всички оператори - проблем никакъв. Слагам карта от друга страна пак няма проблем. Миналия месец карта на bob в 3gs и съм в роуминг no service , слагах карти на тяхни оператори пак същото. Ъпдейтнах до 6 като си мислех че с новия беизбанд ще се оправят нещата но.... Нищо. Днес го хакнах сложих пад бейз и пак без късмет. Проверих го ако случайно е блек листед или блокиран не е защото лично аз го купувах. Форуми хиляди в нета , заболяха ме очите да чета . И да опитвам абсолютно всичко .Знам българите сме големи хакери и реших да питам тука с надеждата да получа отговор и решение. Благодаря предварително. П.с. И наистина операторите са инструктирани от епъл да сменят телефоните с проблеми .( специфични като изредените от много хора тук) Ей тука открих нещо интересно http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1652717&tstart=84 Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Днес го хакнах сложих пад бейз и пак без късмет. На ФО??? Защо бе, човек??? Пробвай на спрян/пуснат 3Г - ако работи без него, значи е отсвирил модулът. Цитирай
0 teqilatabg Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Ами аз писах пробвал съм всичко , включително и това .... Сигурен съм че като се върна в България няма да има проблем. Два пъти така става. Яд ме е ... Поне е 32 г пълен с музика а имам хубави колони :-) ФО пак имат проблем с бейзбанда особенно 3гс с новия ъпдейт почти всеки 3-4 е така Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Без извинения, ама дрънкаш. Пробва ли каквото ти писах? П.П. Последно мнение НЕ СЕ цитира!!! Цитирай
0 teqilatabg Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 (редактирано) !!! П.П. Последно мнение НЕ СЕ цитира!!! Пробвал съм мноого пъти ... Searching after minute no service Като избера ръчно оператора ми съобщава рестриктед Редактирано Октомври 2, 2012 от Alxx® Цитирай
0 Cvetan Ivanov Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Преди това беше отключен и активиран с версия 6,0,1 Сега пак ли трябва отново цялата процедура да се прави или ...? Цитирай
0 Grievous Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Изкарай и вкарай картата. Цитирай
0 Cvetan Ivanov Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Не става - пробвано Цитирай
0 spoofy Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 (редактирано) Здравейте, Имам iPhone 4s 5.1.1 ФО. Снощи си говорих с приятелката ми по скайп(на телефона) и след като приключихме разговора пробвах да се обадя на двама приятели ( този път не по скайп) и единственото, което ставаше, беше call failed. Пробвах да изпратя SMS - пак безуспешно. Първоначално signal bar-овете ми бяха пълни реших да респрингна, но след него проблема все още съществуваше. Ребуут-нах телефона като се надявах всичко да се оправи но signal bar-овете вече ми бяха изчезнали. Влязох във safe mode за да проверя дали не е от някой cydia package, и тъй като съм с fake carrier name видях че съм с No Service. Направих ресет на network настройките - безуспешно, махнах и сложих няколко пъти сим картата - безуспешно, пробвах hard reset - отново безуспешно. Интересното е, че като опитам с ръчна настройка, телефона намира мрежа и въпреки че я селектирам No Service си седи. Имам адски много приложения и не ми се занимава да update-вам до iOs 6. Не съм инсталирал нищо ново. Wi-fi и Location services работят. Прикачвам скрийншот от проблема. Телефона много ми трябва и ще съм много благодарен ако дадете някакъв solution. Благодаря предварително. http://s23.postimage...8b/IMG_1360.png Редактирано Март 11, 2013 от spoofy Цитирай
0 SpAwN Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 (редактирано) Мисля, че все пак няма да се разминеш с рестор до 6.1.2 и след това - джейл с Evasi0n. Хубавото е, че има надеждни начини за бекъп в лицето на PKGBackup и др. от Cydia, които значително ще ти улеснят живота след рестор-а. Редактирано Март 12, 2013 от SpAwN 1 Цитирай
Въпрос
naikiphone
Моля да не ми се нахвърляте тъй като за първи път пиша тук,молбата ми е да ми помогнете при следния проблем:
Чисто и просто ми дава No Service и не мога да получавам обаждания или да правя такива.Имате ли идея какво може да бъде?
Top Posters For This Question
33
8
6
5
Популярни дни
Ян 23
9
Март 12
7
Апр 19
7
Апр 26
7
Top Posters For This Question
Alxx® 33 posts
SpLiT 8 posts
Skipper 6 posts
Pe6o666 5 posts
Популярни дни
Ян 23 2019
9 posts
Март 12 2013
7 posts
Апр 19 2011
7 posts
Апр 26 2011
7 posts
Популярни публикации
Alxx®
Демек, много ги харесваш?
Alxx®
Виж сега, с риск и аз да прозвуча като клакьор, и аз ще те пратя при адаша. До iPhone 8 може да диагностицира до ниво спойка всеки дефект в iPhone. За и против има писано много за сервиза(нормално ),
Sladichuk®
SpLIT, ако съм на твое място, не само Епъл ще получат такова.... При всички случаи и КЗП, и съда дори (под формата на искова молба), като на първо място – помиярския Глобул ще получи покана за заплащ
Добавени снимки
129 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.