naikiphone Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Моля да не ми се нахвърляте тъй като за първи път пиша тук,молбата ми е да ми помогнете при следния проблем: Чисто и просто ми дава No Service и не мога да получавам обаждания или да правя такива.Имате ли идея какво може да бъде? Цитирай
0 ivancho Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Много е вероятно проблема ти да е в самият оператор. Тази вечер от около 23ч. до към 04:00ч. Виваком нямаха сигнал, не само при мен, но и при всички колеги в Петрич. Като първоначално показваше пълен сигнал, но без възможност да се свържеш или да се свържат с теб, а в последствие и сигнала изчезна. 1 Цитирай
0 spoofy Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 От тази сутрин като се събудих телефона няма никакви проблеми. Изглежда наистина проблема е бил в самият оператор. Щом колега и ти си имал същия проблем, значи проблема май е бил масов. Доста тъпо от тяхна страна да не предупредят или да се извинят на клиентите си за неудобството. Благодаря на всички за светкавичния отговор. Вече всичко е наред и темата може да бъде заключена. ))) Мисля, че все пак няма да се разминеш с рестор до 6.1.2 и след това - джейл с Evasi0n. Хубавото е, че има надеждни начини за бекъп в лицето на PKGBackup и др. от Cydia, които значително ще ти улеснят живота след рестор-а. Май се разминах, все пак ще го имам предвид този PKGBackup, мерси. 1 Цитирай
0 SpAwN Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 (редактирано) Радвам се, че всичко е отминало леко и безпроблемно! -OFF- PKGBackup наистина заслужава внимание, аз се преродих с този туик и определено не се стряскам вече толкова от думата "рестор" след джейлбрейк ) -OFF- Редактирано Март 13, 2013 от SpAwN Цитирай
0 bobolino Публикувано Май 23, 2013 Публикувано Май 23, 2013 Здравейте, имам Iphone 4 от at&t отключен по imei, който през определено време губи обхват. След рестор известно време се държи нормално, но след месец два употреба губи сигнал и изписва searching..... Рестарт го оправя дотолкова че изкарва ден два и отново проявява проблема. На дисплея показва съобщение "restore needed", a в сетингс липсва "modem firmware''. Също така хоум бутона не сработва винаги. Дали проблема е хардуерен? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 23, 2013 Публикувано Май 23, 2013 Напълно възможно. Ако излезе нова версия на ББ(и я качиш), тогава ще си 100% сигурен дали е хардуер. Вероятно е разпоил някой чип - най - добре е да го видят докато не е цъфнало нещо. 1 Цитирай
0 bobolino Публикувано Май 23, 2013 Публикувано Май 23, 2013 Вероятно е така, понеже бб е обновен поне два пъти и проблема е налице. Ще помисля какво да го правя, мерси. Цитирай
0 Даниел Парасков Публикувано Юли 11, 2013 Публикувано Юли 11, 2013 (редактирано) Здрасти алекс наблюдавам те и гледам че помагаш имам един кратат въпрос към теб и всеки който би помогнал преди 4 дена се прибрах от америка и докарах два Iphone 4 и единиа постоянно ми дава Но Сервис с нова микро сим от Мтел съм версията ми е 6.1.3 карах го на сервис и ми казаха да го откарам в аппледа ми сметат антената защото на места има на места няма нз какво става телефона е отключен съвети... Айде сега се опитай да напишеш грамотно и смислено зададен въпрос! Върни се в трети клас и виж къде се слага точка в едно изречение!!! Аман от неграмотни хора!!! Редактирано Юли 12, 2013 от arm11 Цитирай
0 papi_78pl Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 (редактирано) Здравейте!!! Като най големия балък реших да си купя телефон 2-ра ръка. Направих го от сервиз, като разчитах, че хората са коректни и все пак телефона е проверен. Ползвах го 2-3 дни без проблем, но на третия ден както говорех разговора прекъсна и ми изписа No service. Рестартирах и пак същото - започвам разговор и в един момент прекъсва и пак изписва същото. Дадох да ми го ъпдейтнат до последната версия, като си мислех, че проблема е нещо софтуерен, но не би пак същото. После си помислих, че е от сим картата защото беше рязана, смених и нея със микро сим карта от мобилния оператор, но продължи да прави същия проблем. Може ли някой да ми помогне. Забелязах че когато пусна 3G -то не ми изписва но сървис, просто пада обхвата и неможе нито да се избира нито да ме избират, след време без да го рестартирам си се оправя, после пак намаля сигнала и така. Абсолютен лайк съм на тема айфони и ще съм много благодарен ако някой удари едно рамо. Какво да го правя този телефон, че до сега ми излезна вече златен . . . .. П.С. Телефона е 4-ка 16 гб. с най новата версия на Ios Редактирано Декември 11, 2013 от papi_78pl Цитирай
0 mirror Публикувано Декември 12, 2013 Публикувано Декември 12, 2013 Връщай го! Най-вероятно е заключен към оператор, а може и да зле отремонтиран! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 12, 2013 Публикувано Декември 12, 2013 Абсолютен лайк съм на тема айфони Демек, много ги харесваш? 4 Цитирай
0 papi_78pl Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 (редактирано) хехехе исках да кажа, че съм абсолютен абориген към тези джаджи - лаик. А че ми харесват харесват ми, но само до там. Пробвах да го върна в сервиза да го погледнат и евентуално ремонтират, но от там бяха доста некоректни и не ми обърнаха внимание, все едно не съм го взел преди няколко дена от тях. Почувствах се почети като натрапник затова, че съм си дал парите при тях. Не съм конфликтна личност и не обичам да се карам затова си излезнах, но съм им подготвил една изненада от която продажбата на този телефон ще им излезне златна. Alxx® - виждам че си доста компетентен, моля те дай ми съвет, има ли смисъл въобще да продължавам да го разнасям по сервизи. Четох някъде, че може да е някъкъв комуникационен порт или нещо такова, който не се сменял и телефона бил за коша. Плсссс помогни ще съм безкрайно благодарен на компетентно мнение, а и обещавам да се реваширам по някъкъв начин . . . . Редактирано Декември 15, 2013 от papi_78pl Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 С умуване няма да стане. Имаш два варианта: Ако си го купил с документ, удостоверяващ собственост на апарата и имаш някаква писмена гаранция за период от време, можеш да се обърнеш към КЗП(а, тук, в темата да напишеш входящият номер на жалбата). Вторият вариант е да ни го изпратиш в сервиза и колегата да го погледне. При изяснена причина защо не работи, ще ти звъннем с диагнозата и ти ще прецениш какво и що по - натам. По приказки диагноза няма как да се даде. 1 Цитирай
0 papi_78pl Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 Много благодаря за отговора, и аз нещо такова си мислех, да го изпратя да го прегледат в сервиз и някой компетентен човек да го диагностицира. Моля те напиши ми координати да го изпратя в сервиза за който спомена или пък на теб да го изпратя. А колкото до жалбата - постъпих много безрасъдно като не взех документ за покупката. Първоначално ми казаха че телефоните са с едномесечна гаранция, когато се върнах след няколко дена да взема телефона попитах за тази гаранция, но ми смутолевиха, че телефотна е ок и няма да има проблеми с него. Признавам, че вината е в мен че не настоях за гаранцията. Въпреки това ще получат посещение от КЗП - винаги има за какво да се хванат, защото почети няма изрядни фирми по техните изисквания. Освен това и от още няколко институции ще ги навестят, поне това имам възможност да им го издействам. Просто продадоха боклука си на неподходящ човек. . . . . . . . . Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 Нямаш ли документ, удостоверяващ писмено гаранцията, няма как да мотивираш жалбата. Никой не може да ги задължи гаранционно да сервизират устройство втора ръка. В линка има адрес, номер и карта, имаме акаунт с името на сервиза в Еконт: Сервиз Цитирай
0 papi_78pl Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 (редактирано) Още утре пращам с еконт, видях адреса: Адрес:София, ж.к. Младост 1, бл.74А, до вход 4 Предполагам за този адрес става на въпрос, а и ще кажа името на акаунта в еконт. Проверката която и пращам няма нищо общо с моя телефон. Има доста други работи които няма да имат. Я няма да имат книга за оплакване, я някое етикетче ще липсва или пък няма да има пълна информация на него, и още други такива дреболийки. . . . . На мене са ми правили преди години проверка на морето от КЗП и ми бяха разгонили фамилийката за някъкви неща за които не бях и чувал въобще. Както и да е, каквото почукало - такова се обадило. Още веднъж сърдечни благодарности за отделеното внимание. Не бях обърнал внимание, че на сайта има и сервиз. Виждам че сте доста компетентни и съм сигурен, че ако нещо може да се направи да оправите телефона, ще го направите. Поздрави!!! Редактирано Декември 15, 2013 от arm11 Цитирай
0 Юлиян Ангелков Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 Здравейте!Имам огромен проблем,за който ми казаха,че няма оправян.Ходих при специалисти в софия и ми казаха,че модема е заминал.Казаха това няма оправяне.Прпблема е такъв-батерията е много зле,казаха че поради изгорял модем,телефона много бързо изтощава батерията.Нямам сигнал"No service" снених картата и няма промяна.Въпроса ми е наистина ли няма какво да се направи по въпроса,защото телефона е на 2г айфон7 внос от америка... Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 https://alekserviz.com/ - тук ще получиш информация! Цитирай
0 Русев Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 Ако, наистина е заминал baseband, не го ресторвай, че ще ти излезе грешка 1 и няма да можеш и като iPod, да го ползваш. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 JmeLche Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 Ха ха ха ха ха хаSent from my iPhone XS Max Dual using Tapatalk Pro 1 Цитирай
0 hub Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 Не , не бъркам нищо .За работата която беше свършена ,за усилията от моя страна да беше свършена ,за времето и начина по която беше свършена и съответно за цената за която беше свършена .Не Благодаря ..... Това е моя досег със сервиза това съм получил и това ми е мнението и това е дипломатичната версия .Не искам да правя интриги. Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 Плаща ми на ръка да му рекламирам сервиза. Браво г-н интелегент. Помогни сега на човека с проблема! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 преди 6 часа, Юлиян Ангелков написа: Здравейте!Имам огромен проблем,за който ми казаха,че няма оправян.Ходих при специалисти в софия и ми казаха,че модема е заминал.Казаха това няма оправяне.Прпблема е такъв-батерията е много зле,казаха че поради изгорял модем,телефона много бързо изтощава батерията.Нямам сигнал"No service" снених картата и няма промяна.Въпроса ми е наистина ли няма какво да се направи по въпроса,защото телефона е на 2г айфон7 внос от америка... Виж сега, с риск и аз да прозвуча като клакьор, и аз ще те пратя при адаша. До iPhone 8 може да диагностицира до ниво спойка всеки дефект в iPhone. За и против има писано много за сервиза(нормално ), но е факт, че на Сандо момчето ми смени аудио чипа на седмицата и телефонът работи както трябва. P.S. По спомен за диагностика все още пари не взима, така, че поне за мнение може да минеш. 3 Цитирай
0 Русев Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 Как ще има изгорял бейзбенд и ще има сигнал?Нямам сигнал"No service" снених картата и няма промяна.Ами точно де, чивека казва, че няма сигнал. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Въпрос
naikiphone
Моля да не ми се нахвърляте тъй като за първи път пиша тук,молбата ми е да ми помогнете при следния проблем:
Чисто и просто ми дава No Service и не мога да получавам обаждания или да правя такива.Имате ли идея какво може да бъде?
Top Posters For This Question
33
8
6
5
Популярни дни
Ян 23
9
Март 12
7
Апр 19
7
Апр 26
7
Top Posters For This Question
Alxx® 33 posts
SpLiT 8 posts
Skipper 6 posts
Pe6o666 5 posts
Популярни дни
Ян 23 2019
9 posts
Март 12 2013
7 posts
Апр 19 2011
7 posts
Апр 26 2011
7 posts
Популярни публикации
Alxx®
Демек, много ги харесваш?
Alxx®
Виж сега, с риск и аз да прозвуча като клакьор, и аз ще те пратя при адаша. До iPhone 8 може да диагностицира до ниво спойка всеки дефект в iPhone. За и против има писано много за сервиза(нормално ),
Sladichuk®
SpLIT, ако съм на твое място, не само Епъл ще получат такова.... При всички случаи и КЗП, и съда дори (под формата на искова молба), като на първо място – помиярския Глобул ще получи покана за заплащ
Добавени снимки
129 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.