naikiphone Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Моля да не ми се нахвърляте тъй като за първи път пиша тук,молбата ми е да ми помогнете при следния проблем: Чисто и просто ми дава No Service и не мога да получавам обаждания или да правя такива.Имате ли идея какво може да бъде? Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 Alxx остави. Нека всеки сам си преценява. Очеизвадно е, че всеки мой пост се коментира от г-н gorgior в посока оплюване. Нека си пише, пък дано има шанс да оправят телефона на човека. Цитирай
0 kawabiker Публикувано Януари 24, 2019 Публикувано Януари 24, 2019 Аз с риск да звуча като не на място, ама Гогата е повече от прав в случая ББ не изгаря ей така и да вика no service . Разковничето на човека е в началото още - батерията е много зле... аз ще добавя по метода на дедукцията , батерията пада много бързо и се зарежда бавно !?! 1 Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 24, 2019 Публикувано Януари 24, 2019 По този повод: работи ли GPS антената и позиционира ли? Работи ли блутуут, wi-fi и прочее безжични връзки? Дори и само един отговор да е "да", BB все още работи. Вече къде и какво точно е изпушило е въпрос на техника да се открие. Цитирай
0 blackstreet Публикувано Февруари 18, 2019 Публикувано Февруари 18, 2019 Здравейте и от мен, естествено и при мен се появи проблемът от No Service около 2 дни ту има сигнал ту не, вече е само searching.. и с която и да е карта не работи. Всякакви стъпки следвах от интернет нищо не решава проблема. Въпросът ми е някой успя ли да се справи с това или трябва да се ходи на сервиз и тези, които са прибягнали до сервиз оправя ли се наистина или след време пак се получава загувата на сигнал... Цитирай
Въпрос
naikiphone
Моля да не ми се нахвърляте тъй като за първи път пиша тук,молбата ми е да ми помогнете при следния проблем:
Чисто и просто ми дава No Service и не мога да получавам обаждания или да правя такива.Имате ли идея какво може да бъде?
Top Posters For This Question
33
8
6
5
Популярни дни
Ян 23
9
Март 12
7
Апр 19
7
Апр 26
7
Top Posters For This Question
Alxx® 33 posts
SpLiT 8 posts
Skipper 6 posts
Pe6o666 5 posts
Популярни дни
Ян 23 2019
9 posts
Март 12 2013
7 posts
Апр 19 2011
7 posts
Апр 26 2011
7 posts
Популярни публикации
Alxx®
Демек, много ги харесваш?
Alxx®
Виж сега, с риск и аз да прозвуча като клакьор, и аз ще те пратя при адаша. До iPhone 8 може да диагностицира до ниво спойка всеки дефект в iPhone. За и против има писано много за сервиза(нормално ),
Sladichuk®
SpLIT, ако съм на твое място, не само Епъл ще получат такова.... При всички случаи и КЗП, и съда дори (под формата на искова молба), като на първо място – помиярския Глобул ще получи покана за заплащ
Добавени снимки
129 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.