Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте...тази сутрин направих jail на м-телска 4ка с FW 4.2.1. Всичко мина както трябва, инсталирах Cydiа и след опит да кача репото на hackulo за да инсталирам Appsync, ми дава time out. Пробвам да кача и друго приложение от Cydia и не след дълго пак ми изписва съсщото. Някой с подобен проблем дали ще може да сподели. Аз сега пак ще пробвам да ресторна и да отключа наново.

• Answers 71
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• LUBECA

9

• The Shaman

5

• Alxx®

5

• slaf

4

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Аз джейлнах на чисто и инсталирах Сидия с redsnow.Всичко е наред,батерията си пада по-бързо от преди,което си е нормално заради джейла,а и имам доста неща от Сидия,но нищо драстично. :smile:

• 0
Публикувано

Абе да ти кажа има нещо вярно. Аз когато не зареждам вечер за 7-8 часа ми пада < 10%

• 0
Публикувано

Брат, като цяло не би трябвало да има проблеми. Съветват обаче ако се появят такива да се ресторне на чисто. Прав си за това, че трябва да се опита, аз обаче говоря за чисто ресторнат телефон.

пп: На Найденов говорих:)

Вожде, личният ми опит с "зелената отрова" се свежда само до гореописаният проблем.

Слава богу, и двата ми телефона (моя и на дъщерята)са със стария буут.

Но мисля че един джейл (Независимо дали с GreenPois0n или RedSnOw) ще е по-ефикасен и безпроблемен, когато се прави на чисто.

Не знам, а и не мога да ти кажа защо се е получил проблем при теб на чисто ресторнат телефон.

Но като те знам, скоро ще го отстраниш,(ако трябва и с общи усилия) :naughty3:

• 0
Публикувано

@ mill4a я си рестартирай телефона и кажи на колко % ти е батерията.

Рестартирах го...не един или два пъти.В момента ми е на 91%.За деня имам около 20 мин проведени разговори и около 10мин. интрернет през Wi-Fi.Просто споделих впечетление...Нямам за цел да заблуждавам никого.Тел ми е в ръцете и мога да докажа написаното в по-горния ми пост.

• 0
Публикувано

Искам и аз да споделя нещо.

1.чист рестор, джейл с GP rc5.2 ,отгоре redsn0w >install cydia = батерията беше добре

2.джейл с redsn0w , джейл с GP rc5.2 > install cydia = малко по-бързо пада батерията

2.чист рестор , джейл с GP rc5.3 > install cydia = доста бързо пада батерията

Направете си изводите сами....

Днес направих къстъм фирмуер с pwnagetool (untethered jailrbeak 4.2.1) , дразнещо бързо пада батерията..

Утре ще приложа начин 1... :)

• 0
Публикувано

При мен след чист рестор и джейл, качени iFile, biteSMS и iSmartDialer, 4 минути разговор, 9 часа стендбай, 52 минути ползване главно за настройка на приложенията, батерията падна от 100 на 87 %. Нормално не би трябвало да е така - моята батерия държи по много. Това как и да е, но при стартиране на което и да е приложение времето за стартиране стана 2-3 пъти по-дълго, особено като стартирам Settings. Иначе всички приложения вървят без проблем. Вчера вечерта го ресторнах и ще си карам без джейлбрейк.

• 0
Публикувано

Да споделя и аз :) айфон 4 (дойде със 4.1) сега със 4.2.1 - глобулски.... докато бях джейлнал със снега беше голяма мъка,батерията се мачкаше за отрицателно време(вечерта бях забравил wi-fi пуснат и на сутринта пълен блекаут) ,вчера ресторнах до чисто 4.2.1 и го подкарах със отровата,след един ден тестове се държи перфектно :)) Благодаря на всички ,които си правят труда да е възможно всичко това :))

• 0
Публикувано

Днес ънтреатнах ipod touch4g ot redsnow... чрез green poison запазиха се всички инсталирани приложения :сидиа ,игри , сб сетингс и тн...

За сега не съм открил бъгове и всичко работи както преди...

(само ми се струва че грее сякаш повече, не силно ,но сякаш постоянно)

Идеи някой

• 0
Публикувано

Искам и аз да споделя нещо.

1.чист рестор, джейл с GP rc5.2 ,отгоре redsn0w >install cydia = батерията беше добре

2.джейл с redsn0w , джейл с GP rc5.2 > install cydia = малко по-бързо пада батерията

2.чист рестор , джейл с GP rc5.3 > install cydia = доста бързо пада батерията

Аз направих джейла с RC5.3 Mac версията. Ако не е проблем други с проблеми с батерията да споделят с коя версия са пробвали.

• 0
Публикувано

Здравейте, при мен всичко върви добре до един момент в който на телефона (3GS ФЗ) ми изписва Error, no successful firmware downlad after 60000 ms! Giving UP..

Някой да е имал подобен проблем?

• 0
Публикувано (редактирано)

Шшшш, цитиране на последното мнение? А, недей!

Прочети ето тука някъде пишеше нещо по този въпрос и даваха решение.

http://www.iphones.ru/forum/

Редактирано от alxx
  • 0
Публикувано

Аз днеска имах същия проблем с един 3GS с iPad baseband. След рестор до 4.2.1 ми даваше грешка 2001 и после GreenPois0n забиваше на ...after 60000 ms! Giving UP...

Реших го по следният начин, гасиш iTunes после пак го включваш и прекратяваш процеса ituneshelper.exe /windows - от Task Manager; Mac - Activity Monitor/ пускаш рестора и на края дава грешка 1015. След това GreenPois0n си свършва работата както трябва и после минаваш отгоре и с РедСноу /само чавка на cydia/ за да се активира.

• 0
Публикувано (редактирано)

Тъкмо забелязах това.

iPoda -ми е 32 GB а Windows показва че 64 GB

Гледам и файловата система е сменена.

П.п Това било то ios 4.2.1 не от джейла

Редактирано от BMW3series
  • 0
Публикувано

Проблема с батерията ви идва, от джейла с GreenPois0n направо върху RedSnOw.

Не напразно е упоменато: Чист рестор.

Да ама снощи направих чист рестор без да джейлвам. Познайте..... същата картинка! Вечерта към 23.00 беше на 100% батерията, а днес в 06.00ч. е на 12% без да е ползван въобще. Просто вече не знам какво става. Няма логика. Изчерпаха ми се вариантите..... Давайте идеи. Телефона е iPhone4 заключен към Мтел. Когато го взехме преди месец, му сложих RedSnOw и си бачкаше без проблем батерията. След джейла с GreenPois0n върху RedSnOw започна проблема. Пробвах всякакви комбинации ама не.

• 0
Публикувано

Не го джейлвай.

• 0
Публикувано

Сега не е джейлнат но проблема с батерията остава.

• 0
Публикувано
:blink: баце, що не им го върнеш?
  • 0
Публикувано

През DFU го правих. Явно ще се наложи да ги наритвам да го сменят...

Лошото е това, че телефона си бачкаше без никакви проблеми преди да сложа отровата върху редсноу. Сега даже и с Чист рестор през DFU не помага. Шантава работа...

• 0
Публикувано

Остави го да поседи с изтощена батерия известно време, после го зареди и го ресторни пак през дфу. Може нещо паметта на батерията да се е сбозила.

• 0
Публикувано

Мерси. Ще пробвам и този вариант и ще пиша какво е станало. Ако не стане - към Мтел :blush:

• 0
Публикувано

И при мен след джейл с Greenpois0n, батерията на iPad-a падаше много бързо-за 8 часа без да пипам нищо беше паднала с 12%. Всеки, който има такова устройство знае колко добре се държи батерията по принцип. Blutooth и Push бяха изключени, но батерията продължаваше да пада зверски бързо. Сетих се, че не съм изключил Fetch new data. След като направих това, не бях пипал iPad-a около 20 часа и за мое учудване беше на същите проценти, на които го бях оставил. Работих с него около 40 минути след това и то с приложение за рисуване, където по принцип има много графика и изразходи само 4 %. След 8 часа без да го пипам, батерията беше на същото ниво, на което я бях оставил.

Та при мен поне засега това оправи нещата. Ще видя след като го заредя отново как ще се държи.

• 0
Публикувано

Наблюдавам странен проблем- не мога да кача нищо през айтюнс, имам апсинк. Получи се след зелената отрова.Сидия също работи. Нещо може би пропускам.

• 0
Публикувано

Любе, отровата пипа по диск патишъна на телефона и може да се е сбозило нещо. Я го джейлни с отровата повторно, защото ако грешката е там където си мисля, чистият рестор няма да закърпи нещата.

• 0
Публикувано

@vader11, дай reinstall на AppSync-а.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...