Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте...тази сутрин направих jail на м-телска 4ка с FW 4.2.1. Всичко мина както трябва, инсталирах Cydiа и след опит да кача репото на hackulo за да инсталирам Appsync, ми дава time out. Пробвам да кача и друго приложение от Cydia и не след дълго пак ми изписва съсщото. Някой с подобен проблем дали ще може да сподели. Аз сега пак ще пробвам да ресторна и да отключа наново.

• Answers 71
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• LUBECA

9

• The Shaman

5

• Alxx®

5

• slaf

4

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Здравейте! Прочетох цялата тема и не намерих решение на моя проблем, надявам се че някой ще помогне. С iPod Touch 2G MC съм. Джейлбрейкнах го с GPrc5 и нямам лоадинг скреен, за да мога да си сложа Cydia. Опитах да сложа redsnow rc8, но той ми казва че не поддържа МC, а в постовете пише, че го поддържа. Някой ако има идеи как да го оправя ще бъда благодарен. :)

• 0
Публикувано

Не давай на редсноу че е МЦ, и маркирай САМО install cydia.

• 0
Публикувано

Нещо темата почна да се превръща в подфорум "iPhone Трикове, Проблеми, Взаимопомощ при джейл с GP&Redsn0w"....

Дали да не отделя постовете в нова тема....:unsure:

• 0
Публикувано

Опитах както ми предложи но инсталацията дори не започва. Казва ми че устройството ми се е индентифицирало като по-ново, да започна наново инсталацията с коректна информация. Някакви други идеи да имате?

• 0
Публикувано

Любе, отровата пипа по диск патишъна на телефона и може да се е сбозило нещо. Я го джейлни с отровата повторно, защото ако грешката е там където си мисля, чистият рестор няма да закърпи нещата.

Джейлнах отново с отровата но ядец.... Пак пада ш.....ната батерия :wacko:

• 0
Публикувано

Аз при джейл със зеленоотровата имам подобрение на батерията, колкото и невероятно да звучи.

• 0
Публикувано

Абе каквато и да е пак ще се намерят помиари да плюят. Докато чакат инструмента реват и правят свирки, после плюят.

• 0
Публикувано

И при мен е добре, но не отчита правилно Standby <_<

Вчера махнах телефона на 100% в 17 часа.

Сега показва Standby 12 Hours, 53 Minutes

От където и да го погледнеш, това са си 17 часа :wacko:

• 0
Публикувано (редактирано)

Забелязваш ли телефона да грее в standby режим? Пробвай да джейлнеш отново с Redsn0w.

Ако и това не помогне и се пробвал всички начини, просто наистина батерията се е скапала. :(

П.П

Преди 2 дена jailbreak-ах една 4-ка с Greenpois0n направо върху Redsn0w и за сега няма ядове с батерията.

Редактирано от playboyko_
  • 0
Публикувано

Не, че е голям проблем, но да споделя след джейл с greenpoison

Батерия заредена на 100%, вадя кабела и моментално пада на 99%

На usage от време на време не показва нищо. Тирета.

Като закача на зарядно за кратко и разкача нулира usage.

• 0
Публикувано

:offtopic:

Колега, ако беше с 10 г. по-млад нямаше да ти обърна внимание, но ти си зрял мъж.

Няма как на един акумулатор, който е пригоден да захранва една лампа да му закачиш втора и той да почне да харчи по-малко енергия. Просто джейбрейка ви бъгва монитора за процентите и не отчита правилно. Същото се отнася и за колегата по-горе, който беше писал че за 12 часа му пада с 1%. Задайте си въпроса може ли с 1лв. да си купиш две вафли от 10ст. и да ти върнат 90ст.

:)

Изобщо не гледам проценти и време на стендбай, преди джейла ми държеше по 1 ден батерията, сега изкарва по два.

• 0
Публикувано

Това ми е известно. :D

Проблемът го има след 8 часово зареждане.

• 0
Публикувано

Много се извинявам ако повтарям въпроса/проблема на някой друг.

След като джейлнах айфон 4 4.2.1 ФО с отровата RC5_2, забелязах че блутута работи

(т.е. мога да го вкл. или изкл.), но НЕможе да се свърже с блутут слушалка или друг телефон.

Има ли някой с такъв проблем и има ли решение за него? Тъй като пробвах вече 3 пъти и все същото :(

Отново се извинявам ако повтарям някой друг

• 0
Публикувано

Ако ти се занимава, направи наново джейл с финалната версия на greenpois0n.

• 0

Само исках да споделя впечатления - джейлнах без проблеми, от първия път. След това инсталирах Cydia, също без грижи, Installous, App Sync, Mobile substrate и Call Clear. От Installous-а няколко игрици и това е.

Абсолютно всичко работи, без никакви забележки, но ми се струва, че батерията се държи леко неадекватно. Нямам това бързо падане, за което говорят много тук, но:

Свалям от зарядното, цъкам 10 минути wifi, след това 2-3 обаждания, малко Angry Birds и поглеждам батерията - все още на 100%. Нещо, което по принцип не може да остане така. След това изведнъж падна на 95%. Това го бях забелязал и на 3GS-a още. След това пада по-бързичко отколкото преди джейла, но нищо фатално.

Сега го пуснах да се зарежда и ми направи впечатление, че от 9% скочи на 27% за отрицателно време...

Чудя се дали гадния Battery LED Pro не бъзика нещо...

Редактирано от stf007
  • 0
Публикувано

Неолчо, не знам дали се усещаш как пишеш поредната глупост, още повече че сбс души както батерията, така и намалява производителността на устройството.

• 0
Публикувано

Точно заради това не съм си го сложил. Просто споделих впечатления и се чудех дали някой е забелязал същото.

• 0
Публикувано

Това е обичайно явление при всички фърмуери, не се притеснявай. Ако честотата на обновяване на статусбара се увеличи, то самият процес ще увеличи консумацията неимоверно и си губи смисъла.

• 0

Привет, бих искала и аз да попитам нещо.

С 4ка съм от Мтел - 4.2.1 - някой знае ли дали ако се jailbreak-не ще му падна гаранцията или дали изобщо има смисъл да го jailbreak-вам?

Редактирано от chipgirl86
  • 0
Публикувано

Дали има смисъл ще решиш сама. Относно гаранцията - за рестор да си чувала?

• 0
Публикувано

Аха, разбрах ;)

Много благодаря - наистина трябва да реша сама, ще почета още малко пък дано да няма проблем :)

Поразгледай и правилата, последно мнение не се цитира!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...