The Shaman Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Приложение от Saurik, което ще ви позволи да спрете изпращането на информация от анализиращия софтуер вграден от разработчиците на някои приложения в App Store. Информацията която се изпраща до тях е iPhone's ID iPhone Model Версия на FW Версия на приложението Дали приложението е кракнато Дали iPhone-а е jailbreak-нат Време и дата на стартиране на приложението Време и дата на спиране на приложението Текущата ви GPS позиция (г.ш и г.д.) Полът ви (ако е стартиран Facebook) Рожденния ви месец (ако е стартиран Facebook) Рожденната ви година (ако е стартиран Facebook) По подразбиране PrivaCy позволява изпращането на информация. За да спрете изпращането на информация влезте в Settings -> Privacy и спрете един, няколко или всички от налични анализиращи "провайдъри". За повече инфо може да посетите страницата на приложението в Cydia. Цитирай
daniel Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Предполагам всичко трябва да е на off? Цитирай
cvalio Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Ейййййй - ГОЛЕМИЯ БРАТ никога не спи и те гледа. По-принцип нямам нищо против снемането на такава информация, но най-малкото би трябвало да ме предупредят и да знам Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Е то сигурно в EULA(което по-принцип никой не чете) на програмките го има някъде накрая със ситен шрифт.Американците нали са големи мрънкала на тая тема и директно биха си завели дело ако го няма написано. Отвори книжлето от кутията да видиш какви глупости са изписани вътре за всеки случай да не би да се намери някой идиот да ги съди :mrgreen: Иначе наистина полезно програмче веднага го сложих Цитирай
PL87 Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Саурик споменава, че програмката е правена със съдействие от тези инфо-провайдъри, като първите са се свързали с него, след като са видяли, че той ще прави програмката. Което ме навежда на мисълта, че или може да е замазване на очи, или наистина инфо-провайдърите ценят клиента и им пука. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Излезе ъпдейт в Cydia, но не забелязвам промени в менюто в Settings. Цитирай
trader Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Колко ли ще му предложат спамърите на Саурик за всичката информация която събира ... Цитирай
mirror Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Сега вече трябва да оставям телефона в другата стая, че като правя секс да не би да ми се включи камерата и да прати снимките на Стийв Джобс. Цитирай
mobi Публикувано Декември 31, 2010 Публикувано Декември 31, 2010 Инсталирах приложението, но не разбирам всичко на off или на on да бъде?. По подразбиране е на off. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.