Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Проблема ,е че след изпускане не работи долният ред на display-a (slide to unlock).Със software 3.0 съм, а телефона е iphone 2g 8gb. Има ли някакъш начин да се оправи с програма или телефона е за подмяна. Четох във foruma ,че има fix ,но е за 2.2.1.

Съжелявам ако има такава тема вече.

Best regards

Публикувано

Около 300 лв. за нов дисплей.

Публикувано

По добре разгледай Тук за 500-600 лева може да си намериш по добър от твоя.

Публикувано

Принципно може да сложиш фикса за 2.2.1 на 3.0, не ти пречи да пробваш дали няма да се съживи малко неработещия ред, въпреки че е малко вероятно. От опит глава не боли :biggrin:

Публикувано

Фикса или дисплея?

Публикувано

fix-a не работи :( Говорих с едно момче от Варна и той ми каза ,че 200 лева ще ми струва цялата подмяна на display-a.

Публикувано

Туко що сложих фикса на 3.0 и няма проблем, променям чуствителноста на дисплея без проблем !

В твоя случай трябва да го сложиш на 0 чуствителност и да пробваш, реагира ли долния ред .

Публикувано

аз въобще не мога да стигна до settings, защото като не ми работи долният ред на display-a (slide to unlock) няма как да го отключа.

• 1 месец по-късно...
  • 8 месеца по-късно...
Публикувано

Имам чуството, че и аз имам подобен проблем, но в по-малка степен. Можете ли да ми кажете как се казва този фикс? Във cydia-та ли да го търся?

Публикувано

Свали

Ето ти файла, който ти трябва, мисля че го правих от 3.0, но няма проблем и на по-висок да се сложи, чети внимателно темата, която ти е дал alxx след като свалиш този файл.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, Моля за помощ.. И аз имам изгорял сензор точно на (Lock-Unlock) и немога да го отключа за да му направя магията с fix-a! Моля някой ако има идея или решение на този проблем да ми пише защото съм в безисходица! Или поне да ми каже някакав начин да си отключа iPhone-a! Благодаря ви предварително!

Публикувано

Ако си беше попълнил профила можеше и да ти помогне някой.

Публикувано

Извинявам се.. поправих го.. може ли сега малко помощ? Моля.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...