Ники Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Дъщеря ми е на почти 3 год. Много лесно изтрива игрите и приложенията от iPhone-a. Всички те ги има в iTunes, но не знам как да ги кача отново на телефона? Помогнете, моля! Има ли някъде кошче за изтрити приложения на самия телефон? Ники Цитирай
Anthony Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Ами просто синхронизирай отново с Itunes. Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Приятелю, препоръчвам ти програмата LockDown, има я в cydia. Чрез нея може да забраниш триенето и местенето на иконките : ))) Цитирай
Ники Публикувано Август 23, 2009 Автор Публикувано Август 23, 2009 Благодаря и на двамата! Синхронизирах преди няколко пъти, но явно тази игра е на външният хард, а аз съм на море в момента :-) И тази втората веднага ще я пробвам - това ми беше също болка - раместването :-) Цитирай
Anthony Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 Предполагам си погледнал в Aplications дали са ти маркирани всички приложения за синхронизация, защото като се изтрие нещо от телефона, то в Itunes автоматично му се маха отметката за синхронизация. Цитирай
Ники Публикувано Август 27, 2009 Автор Публикувано Август 27, 2009 Ами .. да си призная, не съм проверявал за отметки, но сега ще го направя веднага :-) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.