Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
;):Wink::Wink: Какви часовници бе хора, темата за часовниците е друга... :lol: Въобще не ми дреме кой какво кара. Просто за забавление я пуснах... :deletetopic:
  • Отговори 475
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

54

• alex.7777

46

• Pe6o666

28

• The Shaman

24

Публикувано

На мен пък още повече !

Айде PEACE че се изнервих на МАX !

:drinkingcheers:

Публикувано
От картофи :smokingjoint:

А лозето ? :Wink:

Що неказваш ? :Wink:

Мошенник такъв ;)

Ако ти е мъчно нещо-sorry !

И на мен щеше да ми е мъчно ако колата ми струваше колкото едната джанта :lol::lol::lol:

Публикувано

Не бях влизал във форума от десет дена - аз съм истинският iPhone_developer и вече само аз ще ползвам този акаунт .Мислех да си покажа BMW и Аудито,но като гледам това няма да стане. pe6o666 хубава колекция от коли имаш !Аз щях да купувам един SL от Германия,но се отказах.За колко продаваш S класата ?

Публикувано

Не знам кой от тримата си, но пишеш от същото ip. Което показва, че се пише от едно и също място. Пък колко човека сте, това вие си знаете, но предполагам разбра (хте), че това нарушава правилата. Оферти може да си отправяте на ЛС.

Публикувано

Той тоя постоянно си мени местоживеенето. По едно и също време е в България, САЩ, Англия, Ирландия и Кипът, а пише от едно и също IP. Е не чак сега припадам от смях... :lol::lol::lol:

Публикувано

незнам как видяхте колата на пешо666, аз нищо не виждам, не ми излиза нищо ... от преди го знам, че кара новата ЕС-класа, мисля, че беше от мощните, ония ей-ем-джи ... :lol: помня, че беше сложил веднъж едни снимки с набити мушички по решетката отпред, щото беше карал "бавно" ... с 258км/ч от София ... ей тогава го запомних и ми хареса .. от тогава съм му скритото Плевенско фенче :mrgreen:

Публикувано

Така че,за да са спокойни духовете,махам снимките и слагам един таралясник :mrgreen:

Дано се успокоите :twisted:

Това е като се връщах от София :mrgreen:

86b69edc7467d5da.jpg

А това като се върнах :mrgreen:

[5222bfeccf3109fd.JPG

Сбърка само с 4 km :lol:

pe6o666 брат, обичам тази думичка

таралясник
:lol:
Публикувано

хахаха ее 4км са си 4км :lol:

Иначе точни тия снимчици бяха да :)

И колата си е супер да, ако не се лъжа май е S63 AMG :)

Браво пе6о666 :lol: ама не можах да видя снимките на таралясника .. нещо и другите снимки не можах да ги видя ... а съм на Мак-а сега :surprised: :lol: но нищо

Публикувано

pe6o666, а не

пе6о666

Мога да ти ги дам на ЛС да ги скиваш или на Скайп(с разрешение от pe6o666)разбира се,а таралясника нема нужда да го скиваш.

Публикувано

Ето я и моята каруца :lol: . Audi S8 2008 5.2 Quattro 450 коня (скоро ще я купят)

снимки : http://img22.imageshack.us/gal.php?g=myaudis8.jpg

Другата ми кола е BMW M5 старото купе- Е39 2002 година 400 коня .Тези дни ще я снимам и ще постна снимките.

Публикувано

Страхотно е Аудито. Има ли солар на люка?

Публикувано

да ме извиняват всички ... ама БАХТИ ФОРУМА СИ ИМАМЕЕЕ :eek:

Все готини коли, което ме радва, много добре даже .. супер :lol::lol:

Публикувано
Страхотно е Аудито. Има ли солар на люка?

Благодаря,но скоро колата ще бъде продадена.Насочил съм се към друга,но ще видим :lol: .Не няма солар.

Публикувано

apple_geek ли ще е новия айфон разработчик :mrgreen: ?

Публикувано
да ме извиняват всички ... ама БАХТИ ФОРУМА СИ ИМАМЕЕЕ :eek:

Все готини коли, което ме радва, много добре даже .. супер :):lol:

Готини коли щот са скъпи !

Телефоните ни и те готини! :lol:

Да не сме бодали,а? :lol:

Публикувано

Аз пък карам Opel Astra F от '92ра, 64 коня. И какво?

Дъртичка е, ама така съм свикнал с нея, че знам всеки звук по нея откъде е и за какво е.... усещам как й се нарушава аеродинамиката като се извъка някое птиче на нея! :lol:

Публикувано

Имам Ситроен Пикасо 2005-та 125 коня и Корса 2008-ма около 60-те коня... Снимки няма да слагам, че в тоя автосалон само ще грозя картинката... Аре със здраве. :mrgreen:

Публикувано

2008 ML 320 CDI

27052009017.th.jpg

Тука с X6 на един приятел:

img0084q.th.jpg

Публикувано

7707 хмм.. случайно да има нещо общо с Титан Ас :question:

Мл си е Мл ...nicee :)

Публикувано
7707 хмм.. случайно да има нещо общо с Титан Ас :question:

Мл си е Мл ...nicee :)

Мне. Човекът се занимава с яхти и още няколко неща. Но няма значение де. :biggrin:

Публикувано

Баси, в този форум само "земеделци" :mrgreen:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...