sharenia Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Имам Ipad , и 2 Iphone , на жената и моя . Itunes имам само на моя лаптоп . и като включа някое от устройсвата и започва автоматична синхронизация на всички апликации които ги има в Itunes независимо дали са били на ipada или на някой от айфоните . Искам просто като включа някое от устройствата само да се зарежда или да си направи бекъпа , но без да започне да ми качва всички апликации едни и същи . Мерси Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Всичко се настройва iTunes/Edit/Preferences/Devices - даваш отметка на prevent iPhones/iPods syncing automatically и си модерен. За всяко устройство по отделно можеш да настроиш кои приложения да синхронизира, като махнеш отметката Automatically sync new apps в таба Applications на всяко устройство. Тогава ще чака да отмяташ всяко ново приложение на ръка - настройката е индивидуална за всяко устройство.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.