The Shaman Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Ново приложение в Сидиа, което ви позволява да запазвате изображения от Facebook, директно във CameraRoll със задържане на пръста върху изображението за няколко секунди. Снимка: LasVegas от ThUnDeR Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 (редактирано) При мен версията точно от това репо не работи. Извинявам се и при мен работи , изглежда нещо не съм могла да активирам свалянето. Редактирано Февруари 20, 2011 от mimeto83 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2011 Автор Публикувано Февруари 20, 2011 Бачка си идеално. Дал съм шот по-горе. Излезе и в xsellize. Цитирай
B_A_D Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 (редактирано) За мен по-добрия вариант е Facely HD for Facebook програмата я има тази опция. Редактирано Февруари 20, 2011 от B_A_D Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2011 Автор Публикувано Февруари 20, 2011 Като гледам тя си има тема?!? Там съм си казал мнението. Цитирай
Razer Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Добре а защо е нужно такова нещо, което кара човек да си качи Mobile Substrate за да може да изпълни функция, която може да направи и през Safari като си влезеш в акаунта от там?!?! Поне аз като ми хареса нещо и искам да си изтегля влизам през Сафари и от там със задържане си го Save-ам. А пък тази глезотия, ще качи Mobile Substrate и започват оплакванията за батерия и т.н. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2011 Автор Публикувано Февруари 20, 2011 Твой си проблем!! Ако искаш не слагай и Facebook.app. Аз нямам грижи с Mobile Substrate, и си го "мушкам" при всяка възможност. Това е ревю на ново приложение и нищо повече. Харесва ти, ползваш, не ти харесва, подминаваш Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.