Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте приятели,

бих искал да ви попитам имате ли представа защо ми насича телефона, става въпрос за скролирането на снимките, а и без значение всъщност какво скролирам, дори като разглеждам страниците и връщам обратно на първа страница от главното меню на десктопа. Телефонът ми е: 2G, 8 GB, с инсталирана cydia, програмки и игри, които съм ги сложил в categories, понеже си помислих, че като са много страниците от там идва въпросното насичане. Но уви, не!

Също така имам и winterboard, да не би да е от него, и дали той наистина работи като background при включени други приложения и да забавя цялостната работа на системата. Ще съм много благодарен, ако съдействате. :Wink:

7 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Махни си всичкия боклук от сидия,и най вече Winderboard.

Всички игри който играеш им свали новите версии,изтрии си старите и си сложи само нови версии.

След тези процедури телефона ти ще хвърци като 3гс.

(Аз самият имах този проблем)(махни всичко от сидия,остави може би само най най важното)

• 0
Публикувано

Много ти благодаря, ще напиша какви са отзивите после :cool:

• 0
Публикувано

Мисля, че няма да стане работата...ще пробвам с един рестор. Когато го ресторна, всичко си върви мн. добре, явно като инсталирам този winterboard, и се сбозва..за съжаление.

• 0
Публикувано

Всичко което върви чрез Mobile substrate(sbsettings;winterboard;universal search и пр.) - сбозва телефона. Сам прецени какво ще оставиш, и какво не.

• 0
Публикувано

Здравейте приятели,

Чудейки се каква може да е причината, аз започнах да махам едно по едно нещата, които бях инсталирал и първото, от което започнах беше winterboard, естествено :) (тази така тежка програма, която повече не мисля да слагам въобще).

След като не се оправиха нещата по този начин, реших, че трябва да преинсталирам софтуера и му сложих пак 3.0. Работи няколко дни много добре, след което в един момент както си разглеждах някакви снимки, пак започна да бави и насича. Не съм качвал стари програми, единствено нови игри и програмки, от сорта на: myspace, facebook, categories, discovery, skype..

Имате ли някаква идея какъв може да е проблема. Телефонът ми е: 2G/8 GB , software 3.0

Благодаря.

• 0
Публикувано

Махаи едно по едно каквото си качвал и ще резбереш от каде е.

• 0
Публикувано

Благодаря ти, аз вече трих доста неща, продължава да е така..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...