profusion Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 iTunes Link This app is designed for both iPhone and iPad Free Category: Productivity Updated: Nov 11, 2010 Current Version: 1.3.1 1.3.1 Size: 5.9 MB Language: English Seller: Dropbox, Inc. © 2010 Dropbox Rated 4+ Dropbox предлагат безплатна регистрация за 2GB. Програмата позволява да синхронизирате файлове онлайн между компютри. Поддържа Mac, Windows и Linux, Android, iOS, можете да отваряте файловете си онлайн, дори да връщате стари копия на изтрити или променени файлове! Можете да споделите папка с приятел или колега и така и двамата ще имате последните версии на файловете, с които работите. Има възможност и да споделяте папки с конкретни хора, така че ако имате големи файлове които не се пращат по поща това също е решение. Покана за регистрация: С тази покана за регистрация (при ваше желание) получавате допълнително 250MB бонус! Освен това 250МБ получавате при изпълнението на туториала в страницата им, а ако постнете в социални мрежи че имате дропбокс той ще ви даде още 750МБ! ОБЩО 3,25GB безплатно пространство! Надявам се да е било полезно! Лично аз ползвам услугата и съм много доволен от оптимизираният им софтуер и надеждност. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 Ползвам от сравнително скоро услугата. Хубавото на поканите е, че когато някой се регистрира от тях, Дропбокс дава по 250 мб и на двамата (и на приелия, и на изпратилия). Само не разбрах това с пускането в социалните мрежи как става. Пуснах от тази страница https://www.dropbox.com/referrals , но не ми добавя 750мб. Явно е просто като един вид покана до приятелите ти и тези, които те 'следват'. Цитирай
profusion Публикувано Март 1, 2011 Автор Публикувано Март 1, 2011 Ползвам от сравнително скоро услугата. Хубавото на поканите е, че когато някой се регистрира от тях, Дропбокс дава по 250 мб и на двамата (и на приелия, и на изпратилия). Само не разбрах това с пускането в социалните мрежи как става. Пуснах от тази страница https://www.dropbox.com/referrals , но не ми добавя 750мб. Явно е просто като един вид покана до приятелите ти и тези, които те 'следват'. 750mb ти дава като идеш на dropbox.com/free 1 Цитирай
kartichko Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 (редактирано) Благодаря много за последния начин, но ми даде само 5 начина (5х128 мб) Какво изпускам? P.S. Аз си бях свързал дропбокса предварително с twitter - това оказва ли влияние? Редактирано Март 1, 2011 от kartichko Цитирай
profusion Публикувано Март 1, 2011 Автор Публикувано Март 1, 2011 А туторияла изпълни ли "Get started"? И той дава си спомням. Цитирай
kartichko Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 Да, разбира се. Само 128 мб ми липсват. От тези, за които ти си написал е. Пратих им тикет - дано направят нещо по въпроса. Цитирай
strangesamedogma Публикувано Юни 18, 2011 Публикувано Юни 18, 2011 Като прехвърля Word текстов документ и след това отворя в Dropbox-а - шрифта се сменя, независимо от езика. Всичко става прекалено голямо. Как мога да го накарам да показва документа нормално ? (от dropbox като отворя в pages няма проблеми) Цитирай
JVV Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Аз стигнах до 12 гъби фрий и ме домързя за повече. Цитирай
flash40oo Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 (редактирано) Не знам дали така ми се струва, но имам чувството, че новата версия ми върви доста по-леко P.S. Не ми се струва ами е факт - имам едни презентации които с предната версия ми зареждаше може би около минута много много бавно беше а сега с тази версия докато цъкна и веднага ги отваря Редактирано Декември 15, 2012 от flash40oo 1 Цитирай
djokando Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Защо програмата започна да ми заема от паметта на твлефона ? Преди си показваше 30-40 МБ колкото беше програмата от аппстора ...сега 2 ГБ ( Цитирай
djokando Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 (редактирано) няколко снимки само ...преди време 1 клипче бях свалил ,но отдавна съм го изтрил Редактирано Април 18, 2014 от djokando Цитирай
iPhoneman Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 Защо не изтриеш App и го сложиш отново?! Има и някакви програмки за РС, които чистят, но не съм ги използвал. Нормално е да ти заема място щом си го използвал, не знам коя е причината. Spotify може да ти вкара и 20GB и не ме учудва и Dropbox да е подобно. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 Така без нищо не вкарва ГБ!Има офлайн съдържание,кеш... 1 Цитирай
djokando Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 След като го изтърках и инсталнах наново се оправи )) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.