iviubaveca Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Здравейте! Имам един ibook g4 много стар, но като се опитам да го стартирам чувам началния звук, показва се ябълката, но после се появяват едни надписи от сорта на: panic(cpu 0) Unable to find driver for this platform "PowerBook6,3".... Много са.Имам 6 инсталационни диска, но като пъхна първия не знам как да вляза в Disk utility, за да го преинсталирам.ПОМОЩ Цитирай
iviubaveca Публикувано Март 2, 2011 Автор Публикувано Март 2, 2011 (редактирано) Ще може ли да ми дадеш линк за download да не взема да изтегля нещо друго . П.П. Това става ли ? Цък Редактирано Март 2, 2011 от iviubaveca Цитирай
iviubaveca Публикувано Март 2, 2011 Автор Публикувано Март 2, 2011 Ами имам 6 диска, на всеки пише отделно нещо. 1. Restauration de logiciels 2. Software restore 3. Software restore (2) 4. Software restore (3) 5. Software restore (4) 6. Software restore (5) Цитирай
iviubaveca Публикувано Март 2, 2011 Автор Публикувано Март 2, 2011 Вкарвам диска (този който аз записах), оставям го да си зареди, но същата грешка, предполагам, че трябва да се преинсталира, но не знам как Цитирай
ML16 Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 (редактирано) Когато си вкарал диска и стартираш компютъра задръж alt и избери да boot от диска. Когато зареди горе от менюто избери Disk utility и ако искаш може да си форматираш диска и да продължиш с инсталацията. Редактирано Март 2, 2011 от ML16 Цитирай
iviubaveca Публикувано Март 2, 2011 Автор Публикувано Март 2, 2011 (редактирано) Вижте какво ми излиза като натисна alt докато стартирам компютъра (докато съм вкарал диска): Май не съм го записал диска като хората Редактирано Март 2, 2011 от iviubaveca Цитирай
ML16 Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 До колкото виждам разширението на image file, който си свалил е .toast, тоест трябва да го запишеш под MAC с toast titanium. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.