Grievous Публикувано Март 28, 2009 Публикувано Март 28, 2009 Пускам тази тема, която според мен е революция в областта модифициране на нашите джаджи. Носеха се слухове за затормозяване на iPhone след поставянето й, но това никак не е така. Телефона се държи прилично и най важното, изглежда приятно. iNavHD 1.4b Начин на инсталиране: Нужни приставки и програми от Cydia: Winterboard FiveIconDock Five-Column SpringBoard Lockscreen Clock Hide PerPageHTML SpringJumps Gridlock Multifl0w Цитирай
!Press Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Taзи тема много ми харесва, сега си я сложих. Мерси за изчерпателните указания Единствено леко ме дразни звука при заключване, има ли някакъв начин да се смени? Цитирай
aggressor Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Темата става ли за Ipod touch 2g ? 1 Цитирай
Adamov Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Ами принципно, не би трябвало да има проблем. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Да сега търсих изискванията и на всякаде пише, че става. Интересното е обаче, че в репото на ModMyi пише само iPhone! Цитирай
!Press Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 На мен нещо ми прави проблем с Media. Като натисна на иконката и ми изкарва Safari, от Internet - също... Цитирай
melnik Публикувано Април 2, 2009 Публикувано Април 2, 2009 7. Подредете WebClips (прозрачните икони) по този начин. как точно става това Цитирай
!Press Публикувано Април 2, 2009 Публикувано Април 2, 2009 Преди да сложиш iNav, на Default темата, си нареди иконките (задържаш си пръста върху една от иконите, които виждаш и ще започнат да се клатят и вече можеш да ги местиш) Цитирай
melnik Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 ахааа това ли, това има ли знчение после за подредбата на самата нова тема.... сложих я и после какво стана отдоло Phone Mail Safari iPod само им се смениха иконите но пак си седят в долната част, докато при вас виждам са групирани по някакъв начин Цитирай
mupo Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 melnik, прочети и следвай стъпките в първия пост. В него е описано подробно как трябва да се направи. Цитирай
panajotveliki Публикувано Април 7, 2009 Публикувано Април 7, 2009 Не знам дали някои друг се е сблъскал с този проблем, но аз не можах да си добавя apple-new.fr. Даваше, някаква грешка. Като се поразрових се оказа, че за да мога да го добавя в сидия трябва да се напише така "http://apple-news.fr/repo", без кавичките. Надявам се да съм помогнал. Поздрави! Цитирай
zzemy Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 Много добри темички.Браво много добре обяснено.Дори и аз се справих - наи на края.Само ако нйкои ми кайе каде да сложа датата,ще сам му много благодарен. Цитирай
dalastdon Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 Имам следния въпрос, сложих си темата, като първо инсталитах Categories, направих двете папки и натиках всичко във тях, но след респринг ба мястото на програмите се бяха появили прозрачни икони без да съм инсталирал 83blanks.Проблема е че тея икони ми ги води bookmark и всеки път като натисна на някоя такава(тоест някаде отстрани а не по тея големите икони) ми отваря сафари с празна стартова страница.След това инсталирах и 83blanks но няма никаква разлика пак са си същите икони както и без него.Това нормално ли е и ако не как да го оправя.Малко калпаво го обясних но дано някой ме разбере и помогне .Благодаря. Цитирай
mupo Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 Да, нормално е, че ти се отваря Safari като ги натиснеш, нали се казват Blank WebClips Цитирай
Grievous Публикувано Април 12, 2009 Автор Публикувано Април 12, 2009 Няма място за притеснение, точно така трябва да бъде. Оставяш извън Categories приложенията Phone, Settings, Safari, Mail, Photo i iPod и нареждаш както ти е удобно. Останалите празрачни икони можеш да изтриеш. Цитирай
dalastdon Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 Ами не се замислих много върху думата WebClips :confused: , мислех че няма да са активни иконите, благодаря.Извинявам се за оффтопика, само да кажа благодаря за бързите отговори. Цитирай
BANNN Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 Линка от първия пост неработи може ли нов? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 (редактирано) iNav Final Редактирано Януари 24, 2010 от Grievous Цитирай
pichifox Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Момчета имам проблем качих си iNav Crazy Black1 в нчалото нямах проблеми. Най-доло имам 4 бутона Phone,Sms,Email и Camera сега много трудно се включват трябва по 10 пъти да чукам върху тях,Camera даже въобще не се включва.По някога дори се бъркат като натисна Email се включва Sms.Ако имате идея какво да направя моля споделете. Благодаря предварително. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Опавих проблема на 75% сега Phone,Sms,Email работят и са си на местата,само камерата ми я няма като я натисна се включва Safari.От Categories съм я махнал. Цитирай
pichifox Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 Grievous можеш ли да дадеш едно рамо ти си спец по iNAV? Два поста по-нагоре. Цитирай
pichifox Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 Момчета имам проблем качих си iNav Crazy Black1 в нчалото нямах проблеми. Най-доло имам 4 бутона Phone,Sms,Email и Camera сега много трудно се включват трябва по 10 пъти да чукам върху тях,Camera даже въобще не се включва.По някога дори се бъркат като натисна Email се включва Sms.Ако имате идея какво да направя моля споделете. Благодаря предварително. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Опавих проблема на 75% сега Phone,Sms,Email работят и са си на местата,само камерата ми я няма като я натисна се включва Safari.От Categories съм я махнал. Да обясня как оправих проблема с камерата ако някой има подобен проблем.Значи изключих iNAV Crazy Black1 от WinterBoard-а така ми се появиха оригиналните икони на iPhon-а (само тези които не съм добавил в Categories). След което видях ,че иконата на Camera се беше качила горе вдясно,свалих я долу където трябва да ми стои бутона Camera,включих си отново iNAV Crazy Black1 от WinterBoard-а и камерата вече си е на мястото. Пробвайте тази тема iNAV Crazy Black1 много добре стои на iPhon-а . Но един съвет само ,ползвате ли тема от iNAV задължително си свалете от Cydia , QuickGold това е програма ,търсачка в телефона ви,много лесно и бъзо намира приложения,програми и др. Поздрави! Цитирай
Гости ecobell Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 тази тема тръгва ли на OS 3.0, защото като се опитам да инсталирам 83 Blanks (icones invisibles) ми дава грешка Цитирай
B_A_D Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 тази тема тръгва ли на OS 3.0, защото като се опитам да инсталирам 83 Blanks (icones invisibles) ми дава грешка :question: Цитирай
Grievous Публикувано Юли 7, 2009 Автор Публикувано Юли 7, 2009 тази тема тръгва ли на OS 3.0, защото като се опитам да инсталирам 83 Blanks (icones invisibles) ми дава грешка Свали си от Cydia iBlank и си направи колкото искаш прозрачни икони. Работи с 3.0. Сега вече имам WinterBoard и ще правя опити за да съживя темата за iNav. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.