petio.dimitrov Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Става дума за MacBook Air 2010. Често гледам телевизия на живо от сайта на Бтв. Получава се странно насичане на картината, но звукът е съвсем нормален. Преинсталирах плъг-ини, пробвах със Мозила и Гугъл хром - без промяна. Ако някой има представа каква може да е причината, ще съм благодарен да сподели. Цитирай
iHustle Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 (редактирано) Дай линк и ние да пробваме, да видим при нас как е. btv.bg/live дори се регистрирах, но при мен е ок върви си добре :/ Редактирано Март 5, 2011 от iHustle Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Март 5, 2011 Автор Публикувано Март 5, 2011 Бтв Възможно е да изисква регистрация. Цитирай
Severus Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Направи едно клипче с телефона. И при мен върви нормално. Освен, да не ти достига изчислителна мощност. Заради тази война м/у Apple и Adobe относно флаша, действително последният не е достатъчно оптимизиран за mac os x. Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Март 5, 2011 Автор Публикувано Март 5, 2011 (редактирано) http://www.facebook.com/video/video.php?v=1583124906583 Редактирано Март 5, 2011 от petio.dimitrov Цитирай
Severus Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Това като го гледам на някакъв бъг ми прилича, не на насичане от липса на производителност. Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Март 5, 2011 Автор Публикувано Март 5, 2011 Ресетнах и проблема остава. Мак-а е с възможно най-високи параметри. Освен това няма нищо което да го натоварва. Все си мисля, че проблема е в задклавиатурното устройство, ама.. Ще се види.. :) Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Март 6, 2011 Автор Публикувано Март 6, 2011 Дали има друг вариант да пробвам, че е доста дразнещо така... Цитирай
bgdn Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Имаш още нещо... обновяваш си Flash на 10.2 казват че бил по-добре. И другото е - намираш VLC и му набиваш стрийма от ьТВ (сори - неам регистрация и не мога да ти кажа каквъв е) Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Март 7, 2011 Автор Публикувано Март 7, 2011 (редактирано) Със флаш 10.2 съм, а със стриимовете не успях да се справя. Надявам се тва да не е недостатък на операционната система.. При мен е Mac OS X Version 10.6.6... Със Windows се гледа без проблем... Хора, нека който има някаква идея, да ме открие на Skype: petio.dimitrov Ще съм много благодарен, да ми помогнете да реша проблема. Редактирано Март 10, 2011 от petio.dimitrov Цитирай
Byron Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 И при мен е така на 2-та МАК-а и аз незнам каква е причината , на уиндоус си е ОК, странно. Цитирай
qnbibi Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 и аз имам същия проблем и не знам от какво е. Цитирай
Byron Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Няма никаква промяна, някакъви съвети??? Цитирай
Severus Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Пробвайте с Google Chrome и пишете как е. Той работи със собствен flash plug-in. Цитирай
Byron Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Ами тя и Мозила има собствен плъгин но нестава, пробвах и с Хром пак е същото Цитирай
miroslavm Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Пробвай от тук http://inhatch.com/ ,със Windows е много добре.Трябва само да се инсталира плъгина. Цитирай
roll2puff Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 (редактирано) Тествайте как върви от iptv.bg, аз гледам от там с компютъра от подписа (4 годишно про) и няма грижи. Изисква регистрация, а .ASX файловете са активни по 1 седмица. п.п. избирате външен плейър, за да ви свали файла и го отваряте с VLC. Редактирано Април 3, 2011 от roll2puff Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 (редактирано) При мен беше станало така и аз си мислех че съм с Хак. Намерих един моднат флаш, с който всичко тръгна без проблем. Ще го потърся на компа и ще го кача в dox-a. С тоя интернет в момента, не мога да ъплоудна нищо. Това което помогна при мен беше това: Adobe_Flash_Player_10.0.45.2_Installer__modified_ . Не знам дали има общо с вас, но дано помогне на някой Редактирано Април 4, 2011 от mitkoiphone Цитирай
apomarinov Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Вижте пък при мен какво е положението http://www.youtube.com/watch?v=Yice0lvl5vE Цитирай
qnbibi Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 аз сложих чисто нова инсталация и пак засича. не знам къде е проблема, но със сигурност не е от операционната система. сече ми както горното видeo. Цитирай
Byron Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 И при мен така сече, какво ли не пробвах а на уиндиус НП Цитирай
apomarinov Публикувано Април 18, 2011 Публикувано Април 18, 2011 Току що тва насичане ми се появи съвсем за секунда на видео файл който си пуснах с плеър, което трябва да значи че все пак има нещо общо с ОС-а. Цитирай
bboyg Публикувано Април 26, 2011 Публикувано Април 26, 2011 Няма какво да му се чудите на засичането. Съвкупността от калпав Flash за OS X и 50 пъти по-калпави админи на сайта на bTV води до горепосочените резултати. Ами извинявайте, ама поне половината от рекламите с които е засипан тоя сайт ако бяха GIF или нещо различно от Flash може би хората щяха да гледат нормално поточно видео. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.