Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

В света има толкова много неща, които могат да ви изненадат. Как може някой да си помисли например, че може да хвърли безнаказано вашия плеър, нотбук или телефон в стената? Компанията tech21, прави това възможно :)http://www.tech21.uk.com/innovation.html с техния Tech21 iBand:

[youtube:2stoo30m]

[/youtube:2stoo30m]

Цената на един силиконов калъф за iPhone 3G/3GS или iTouch е около $ 25. В търговската мрежа се предлагат и за Нано 4 поколение.

http://store.apple.com/uk/search?find=tech+21

Публикувано

Ако някой от тук си го вземе, хвърли го дори от първия етаж и iPhone-a оживее - зимам си 2 :)

Публикувано

Всъщност каква защита придава това, върху камъните? При условие, че те са релефни, ако попадне камък върху дисплея, ъглите не спасяват нищо.

Публикувано

Който и да е калъф не предпазва стъклото от "релефни" камъни :)

Публикувано

Веществото се нарича D3O.

D3O е не Нютонов флуид който променя вискозитета си в зависимост от приложената сила върху него. Това позволява да е много мек на допир, но много твърд при силен удар.

Публикувано
Който и да е калъф не предпазва стъклото от "релефни" камъни :)

От 5:28 го мятат от 2ри етаж в/у релефни камъни по дисплей и на телефона нищо му няма... Пък и нали има едни цялостни кутийки ( за които съм против ), които би трябвало и от това да предпазват ;)

Публикувано

Този не предпазва и гърба на айфона, до колкото видях.

Но по едно облекло да направят за нас и нема да има повече смъртни случаи, освен някой друг гръмнал айфон.

Публикувано

Виж линка, който даде Миро, използва се и за дрехи и на много други места.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Бихте ли ми препоръчали с какъв кожен калъф бих могъл да комбинирам айфон 3ГС и тази гумена защита ? Идеята ми е да си сложа това и да си държа апарата в кожен калъф от типа вадиш и ползваш, но не знам кои модел кожен калъф ще събере всичко.

Публикувано

Мислиш ли че някой от нас е пробвал? Купуваш протектора, слагаш и мериш. Не е ли логично?

Публикувано

Логично би било ако знаех от къде мога да намеря такъв богат избор на кожени калъфи,смятам да ползвам онлайн магазина "Дигитален център".Някак си неми е на оферта да си поръчвам калъфи докато оцеля размера... и не не знам кои какво е пробвал. Съжалявам за излишното съобщение,ако някои има отговор на моя въпрос да пише ако не здраве да е,мерси предварително. Поздравления за чудесния форум!

Публикувано

Съдейки по размера, бих те посъветвал да търсиш калъф за по - голям телефон(след като ще има и "черупка").

Пример: калъф за HTC HD2 Sense UI. Размера е 10% по - голям от този на айфона, и би трябвало да стане.

Публикувано

А пък аз, съдейки по правописа ти, бих те посъветвала да вземеш спешни мерки за ограмотяване и писане (вкл. като проверяваш думичките, напр. в google като най–лесно, ако и в компютърната и интернет грамотността си толкова добър, както в правописа )...

Иначе рискуваш да поръчаш калъф, а да получиш, напр. презерватив...

А що се отнася до писанията ти тук– марш светкавично ТУК, като наблегнеш на това:

....Неграмотно написаните мнения също ще бъдат изтривани без предупреждения.

След като търсите помощ или задавате въпрос, то трябва да имате уважение към хората, които ще четат творчеството ви.

Писането само с малки букви, не поставянето на интервал след точка или запетая, използването на цифри вместо букви, писането със съкращения като в чат (например "здр","мн". "нз") и всякакви други груби правописни грешки, ще се смятат за нарушение.

Потребител, който е предупреден, че пише неграмотно и вместо да се поправи започва да обяснява, че това не е форум по правопис, ще получaва незабавен и пожизнен БАН.

И ако обичаш (да не се налага да повтарям) – приведи профила си в съответствие с изискванията! :evil:

Публикувано

Цената е перфектна ще си го поръчам след малко :rolleyes:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...