Aveliky Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 AlwaysOnPC-v1.0 Ако ви хареса това приложение си го купете! / If you like this application buy it! Цитирай
PL87 Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 Без думи останах ! Уникално! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Аз ли недовиждам или няма десен бутон на мишката. Друго което искам да попитам е за иконите, могат ли да се местят и как. Мерси. Цитирай
slaf Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 десния бутон е кликане с два пръста като при маковете Цитирай
nixon64 Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 А как излиза клавиатурата, например да си вкараш адрес в мозилата? Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Това си е Jaadu VNC, разликата е че ти предоставят едно виртуално PC. Можете да си използвате въпросното виртуално PC и през компютъра, само трябва да посетите този адрес: http://www.alwaysonpc.com/signin.php Като цяло не е лоша програмата, но малко ме е яд за цената едит: Можете направо да си свалите този файл:http://itunes.apple.com/linkmaker/. Стартирате го, въвеждате си e-mail & pass и се логвате през компютъра (без значение дали сте с Mac или PC) Цитирай
ivokomandos Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Здравеите инсталирах фаила които сте дали обаче не ми се появява иконка на springboard. Цитирай
mupo Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 С какво се различава от LogMeIn? Edit: Така е като питам преди да прочета инфото в AppStore. Това е просто едно виртуално PC на което имаш FireFox, Open Office и 2Gb пространство. Цитирай
salisto Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Работи добре, благодаря Единственото при тези програми остава винаги въпроса доколко само ти имаш достъп до файловете си. Ама то и имейла е на този принцип, така че все тая Биг Брадър е навсякъде Цитирай
kokoman Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Ударихме на камък.Нещо са спряли регистрацията за нови потребители :cry: Цитирай
salisto Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Пробвай пак Вчера нямаше проблем Цитирай
kokoman Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Пробвах неведнъж. :neutral: Цитирай
zoom_host Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Можете да тествате виртуалния компютър AlwaysOnPC с пълен набор от приложения на вашия лаптоп или настолен компютър в продължение на пет дни безплатно, включително и 2GB за личните ви данни и файлове.Публично известие: Новите регистрации за AlwaysOnPC са спрени до второ нареждане в резултат на множество регистрации направени от потребители използващи нелегални копия на нашето iPhone приложение разпространявани от нелегални сайтове за download и потребители на jailbreak-нати iPhone-ни. Работим по установяване на проблема и ще пуснем регистрациите за trial и платени акаунти възможно най-скоро. Вече регистрираните потребители ще могат да използват услугите на AlwaysOnPC през това време. Моля някой да си даде регистрацията много моля Цитирай
cvalio Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Я си инсталирайте LogMeIn и не се занимавайте с глупости ( макар, че и аз я направих.. за проба де... :redface: ) делвам го и .... айдееее Цитирай
zoom_host Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Еее да ама аз искъх да гледам клипове от Vbox7 докато си лежа с LogMeIN нестава този номер а с Aways става Сгащиха ни :eek: Добре че не познавам хора с такива телефони :mrgreen: :mrgreen: Цитирай
Stinkle Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Айде,който е регистриран да даде една регистрацийка защото тази програма ме заинтригува много. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Появи се update на приложението в AppStore само, че за Ipad. Версията е 1.6.6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 19, 2012 Публикувано Април 19, 2012 What's New in Version 1.10.8 Faster connection time; Automatic Colors/Speed setting (based on 3G or WiFi connection type). Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 8, 2012 Публикувано Август 8, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 18, 2013 Публикувано Март 18, 2013 Alwaysonpc от няколко дни ми създава проблеми. Не мога да си влезна с потребителското име, и парола през приложението от телефона. През компютъра става, но от телефона не. Дава ми съобщение, че трябва да изтегля официалното приложение от АppStore, и да въведа някакъв код в iTunes. С една дума през компютъра си влизам, но през телефона не мога, на какво се дължи това. Пробвах, и с други ipa файлове, но ефекта е един и същ. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 18, 2013 Публикувано Март 18, 2013 Моята е купена и нямам ядове Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 27, 2014 Публикувано Април 27, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.