The Shaman Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 Този месец се очаква да излезе нов инструмент, Celeste, който ще позволи приемането и изпращането на файлове през Bluetooth: Celeste Bluetooth File Sharing 1.1e2-3 Важно! 1. Инсталирате всички добавки включени в архива. Celeste последен. 2. След всяка инсталация правите respring/reboot. 3 Цитирай
joroiliev Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Това само с продукти на Apple ли ще работи. Защото на клипа виждам че трансфера е между айфон и MacBook Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 То, за айфон/айфон и сега има такова в апстор - нали идеята е от и за всички. Цитирай
B_A_D Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Как се казва приложението от аппсторе ? Цитирай
iI4oNi Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Mover+ , Bluetooth Photo Share Pro, Bump ... Цитирай
DJ-NUMACK Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Супер от кога чакам нещо такова да излезне Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 Някой има ли представа дали ще работи с iOS 3? 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 (редактирано) Celeste: Bluetooth File Transfer App For iOS4 Coming Next Week! Инфо Редактирано Март 13, 2011 от KurtiMakarov Цитирай
s0urce Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 Само да не се окаже някой Майтап за първи април Цитирай
The Shaman Публикувано Март 13, 2011 Автор Публикувано Март 13, 2011 Разработчиците са сериозни. Цитирай
s0urce Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Дам преди малко видях туйта им 4 дена до излизането на 22ри март и дават 10 копия безплатно ако им промотираш програмата със клип в YouTube или с някакви други материали П.П. Раздаването ще е на случаен избор ако ви одобрят клипа. Межу другото вече са раздали 10 остават още 10 и един от всички ще поличи доживотен безплатен акаунт за всички приложения на @cocoanutapps Countdown! 4 days til #Celeste release! Bluetooth file sharing for #iPhone #iPod touch and #iPad! getceleste.com Цитирай
The Shaman Публикувано Март 17, 2011 Автор Публикувано Март 17, 2011 Aз съм регистриран за това Цитирай
xprank Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 Като нов инструмент ще бъде ли достъпен за всички или пак трябва да се "лекува"... ? Цитирай
N1k0lA Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 (редактирано) Естествено,че ще трябва да се купува,все пак разработчиците са вложили доста труд. п.п.Изпревари ме Редактирано Март 18, 2011 от N1k0lA Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 Естествено, че ще е платена, все пак това ще е една от най-важните програмки за iPhone! Някъде бях чел че цената ще е 10$ Цитирай
xprank Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 Да прочел съм цялата тема и пак не вниквате в смисъла на поста ми. Добре ще си задам въпроса така: Ще бъде ли "излекувано" приложението, за да можем да го ползваме всички безплатно? Все пак всички хубави програми са официално _платени_. Офтопик: Изобщо наблюдавам в целия форум една тенденция на "начукване на канчето", "ах ти колко си неграмотен" и "как можеш да питаш такива въпроси" преди да се даде наистина ценната информация след това. Ако съкратите увода можете да си спестите доста писане и да давате само същественото. Иначе не ви се свиди информация и съдействие само дето малко повече ви сърбят пръстите. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 Ами, дъвкането на едно и също писва брат. Особенно след като си го писал 837646585 пъти, а няма кой да го прочете 'ми писка. П.П. За инфо не се скръндзим, нали това е идеята П.П.2 Как мога да знам, че някой ще си го купи и кракне, ей така, ''щот' сме готини? 1 Цитирай
xprank Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 Не можете да знаете. Можете само да предполагате на база на дългогодишния си опит в сферата и наблюдения върху други приложения. Аз например предлагам тази тема да не се затваря след излизането на яве на приложението, за да може, когато се "излекува" да се пусне тук Цитирай
Grievous Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 1. Последен пост не се цитира! 2. Никога след като излезне официално едно приложение темата не се е заключвала. 3. Също така, никой не е бил лишен от излекувания и вариант. П.П. Коментар страничещ от темата ще бъде трит незабавно! Цитирай
s0urce Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 Тествано е вече: Бета тестовете потвърждават работи с: Nokia потвърдено. Android потвърдено. Windows XP потвърдено. Mac OSX потвърдено BlackBerry OS потвърдено . Вълнуващо нали !!! Само да го пуснат Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.