eek Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Здравейте! Имам малак поблем, който искам да споделя с вас ако на някого му се е случвало и знае как да помогне ще ви бъда благодарен. Значи нещо ми се скапа тела понеже бързах и без да знам си качих едни миксове от ifunbox-а, като в последстиве се оказа, че itunes не намира телефона ми. Потърсих какъв е проблема и разбрах, че не е правилно това, след което изтрих фаиловете в телефона в /private/var/mobile/itunes, но проблема си остана. Реших да правя рестор, но за целта исках да си направя някакъв backup, поради което реших да преинсталирам itunes. При преинсталацията той не инсталира quicktime и после при стартиране казва, че quicktime не е намерен. Пробвах да ги инсталирам поотделно, но пак нищо не става. ако някой има идеи мерси предварително Цитирай
eek Публикувано Септември 3, 2009 Автор Публикувано Септември 3, 2009 Никой ли не е имал такъв проблем ? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Чакай да метна боба...ммм ти си с XP? Не,не - ти си с Linux? С Mac? Цитирай
eek Публикувано Септември 3, 2009 Автор Публикувано Септември 3, 2009 XP proffesional, но ми е давало същия проблем и на XP home тогава се оправи след преинсталиране на windows-a сега не искам да го правя писах доста из гоогала но напразно незнам защо не ми инсталира quicktime Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Пробвай с revouninstaller да махнеш тунса и всички остатъци свързани с него. После пробвай пак. http://www.revouninstaller.com-free download Цитирай
eek Публикувано Септември 3, 2009 Автор Публикувано Септември 3, 2009 имам uninstaller pro, който предполагам върши същата работа маха всичко регове останали директории Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Ами махай, и опитай пак. Кой чакаш? Цитирай
eek Публикувано Септември 3, 2009 Автор Публикувано Септември 3, 2009 правя го цял следобяд чиста инсталирам. След като ги инсталирам поотделно итунса тръгва но казва че няма драивъри за телефона и трябжа да се преинсталира пак програмата Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Нямам идеи,срам- несрам. При мен никога не е имало такова омазване. Цитирай
eek Публикувано Септември 3, 2009 Автор Публикувано Септември 3, 2009 мерси все пак Последното което можах да разбера, е че нещо забранява инсталацията. При инсталацията на итунс трябва да се инсталира, и quicktime както и apple mobile device service. Спрял съм firewall-a нямам антивирусна. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Защо просто не ресторна системата към последната добре работеща restore point (т.е.към момента, към който още не се е появил този проблем)... P.S. Надявам се, преди всички тези манипулации си се сетил да деоторизираш компа в iTunes, иначе рискуваш да си надхвърлил лимита, и да се наложи да правиш нов акаунт. P.P.S. След кратка справка – :evil: И ако обичаш за в бъдеще се постарай : 1) да спазваш правилата на форума, те важат за всички - тук няма врачки, а и е неприемливо да се пуска повторно тема по разискван вече сходен проблем, затова има търсачка; 2)да пишеш грамотнo; 3)Най–вече–да не пренебрегваш предупрежденията на модератор, за да няма после –"олеле, aма защо така, много сте лоши, вие сте малки Хитлеровци" ! Не се подвеждай по културния тон, това не е молба, а повторно предупреждение! :twisted: Цитирай
eek Публикувано Септември 4, 2009 Автор Публикувано Септември 4, 2009 Никой не умаловажава труда на модераторите и едва ли има форумист, който ще го каже. Ако някои има подобен проблем при мен решението доиде със разархивиране на Itunes.exe, и инсталацията на всяка една програма поотделно Цитирай
liomojo Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Имам проблем с инсталирането на itunes на xp pro sp3. Като пусна инсталацията ми дава грешка cannot access network location %systemdrive%\Documents and Settings\all users\... Toва става в началото на инсталацията , когато събира нужната информация и смята дисковото пространство. пробвах няколко версии , но пак същото. Всичко е на администратор сложил съм всички ъпдейти. Някаква идея? До сега не е инсталиран итунес на тоя комп. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 Ако качваш последния тюнс, трябва да качиш преди това .NET Framework 4.0 Сигурно ли е, че инсталираш като администратор? Пътят който си указал, няма общо с инсталацията при админ акаунта. Възможно е някоя програма или червей, да са локнали достъпа до папките. :hmmm: Търси ме довечера,ако не се оправиш - имам желание да метна едно око през team viewer-a. Цитирай
liomojo Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 Oправих се благодаря. Разгледах всичко на харда и установих , че някакви умници са инсталирали xp-то, като са си наслагали рекламни банерчета в систем и са инсталирали един тон регистри ключета. В общи линии са правили някакъв туик на виндоуса , което збъгясваше нещата. След като изчетох в гугъл за подобни грешки , почнах наред всички фиксове , докато накрая стана. Не съм сигурен кое от всичките помогна, но мисля че като успях да върна administrative tools да се виждат и да могат да работят и после като почнах да ровя в регистрито и да махам глупостите им. Заменях и където видя %systemdrive% в local machine/software/microsoft..... c C:\ и накрая стана. В общи линии да обобщя от какво може да се получи-- Инсталиране на някакъв туикер за виндоуса (решение :разкарайте го), някой видове антивирусни програми (нортон особенно при ъпгрейд от една операцинна на друга например XP към Vista : пак или го разкарвате или почвате регистрито), и трето както беше при мен - пишман майстори и разбирачи инсталиращи системи от някаъв външен диск или мрежа и слагащи си техни "страхотни" туикчета( тук нещата вече са на късмет да уцелите къде точно са прецакали нещата, зареждате се с много нерви и почвате едно по едно) Ами това е, реших да го споделя , че може да се случи и на друг и да не се чуди какво става. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.