sniperbg Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Здравейте, имам Iphone 2g и се наложи да махна задното капаче (черното), но сега като се опитам да го поставя отново то не иска да влезне като хората ... Има ли някаква цака/снимки/видео за по-лесно поставяне на капачето ? :confused: Цитирай
mupo Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Ако не се лъжа само се преплъзваше докато прилепне с корпуса и се чуе изщракване. Ето ти линк как се маха и на снимките може да видиш къде са чопчетата (щифчетата). Ако не иска да влезе както трябва няма да се учудя ако си счупил чопчетата (щифчетата). Цитирай
sniperbg Публикувано Септември 5, 2009 Автор Публикувано Септември 5, 2009 Забелязах, че след отварянето wi-fi то намира мрежи, само когато е точно до рутера ... Някой има ли идея, дали с подмяната на "вътрешна антена за Ифоне http://digitalen.org/item742", проблема ще се оправи ? И бихте ли ми препоръчали някой сервиз в София Цитирай
tonygti Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Ми питай Aveliky, той може да ти помогне. Цитирай
sniperbg Публикувано Септември 13, 2009 Автор Публикувано Септември 13, 2009 Днес Aveliky ми оправи Айфона - една жичка беше се откъснала при опитите ми да поставя капачето и добре че Aveliky разполагаше с резервни части та да я замени . Ако някой има проблеми да се обърне към него, преди да е станало твърде късно Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.