The Shaman Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 PowerUp е приложение подобно на GPower, което ви позволява да рестартирате, изключите или да направите респринг на вашите устройства. Налично е за безплатно сваляне в репото на MooMyi а чрез настройки в Settings, можете да смените облика му. Цитирай
BANNN Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 Приложението е хитро, но за тези които ползват Activator е напълно не нужно. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 11, 2011 Автор Публикувано Март 11, 2011 То активатора вече почти няма как да не го ползваш. Аз го ползвам и ми е настроен, но това ми е по-удобно. Цитирай
direct3d Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 (редактирано) Инсталирах го и задържам power бутона но менютата не излизат като тука, как се активира освен с Activator Редактирано Март 13, 2011 от Grievous Внимавай с обръщенията!!! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 13, 2011 Автор Публикувано Март 13, 2011 Кой ти каза, че има общо с Активатора? Цитирай
РениВълчева Публикувано Септември 4, 2011 Публикувано Септември 4, 2011 (редактирано) Не ползвам активатор ,но не става ...Защо? Eдит:Без Активатор ,неможе.Оправих се след като инсталирах Активатора от Сидията. Редактирано Септември 4, 2011 от РениВълчева Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.