ypetrov Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Извинете за тъпия въпрос, но моля, кажете как мога да си видя разделено само входящите и изходящи обаждания. Нещо аз ли бъркам, или се извеждат отделно само пропуснатите повиквания. Цитирай
0 bombastyk Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Разгледай това MobileLog 3.0 върши чудесна работа. Цитирай
0 tonygti Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 При 3.0 OS (поне не съм забелязал преди да го имаше това) можеш да различаваш входящи от изходящи обаждания. При изходящите под името има една малка слушалка със стрелкичка до нея, а при изходящите няма такъв индикатор. Цитирай
0 buge Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Виждам че си с 2.2.1 и MobileLog няма да ти върши работа - старата версия прави проблеми, а новата не е за твойта версия - виж това viewtopic.php?f=18&t=2205&p=25608&hilit=call+clear#p25608 Цитирай
0 ypetrov Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Благодаря! След като го има в 3.0, ще се ползва от там. Само да ми остане малко свободно време, ще мина на 3.0, че е много кът. Поздрави за всички! Цитирай
Въпрос
ypetrov
Извинете за тъпия въпрос, но моля, кажете как мога да си видя разделено само входящите и изходящи обаждания.
Нещо аз ли бъркам, или се извеждат отделно само пропуснатите повиквания.
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.