zlaten Публикувано Март 15, 2011 Публикувано Март 15, 2011 Според тази тема http://discussions.a...hreadID=1905760 би трябвало в iTunes да може да се зададат custom EQ настройки които със синхронизация да бъдат прехвърлени на iphone / ipod и устройството да свири с тези custom EQ настройки. Пробвах но без успех, ако някой има опит моля да сподели. Цитирай
miroslavm Публикувано Март 15, 2011 Публикувано Март 15, 2011 Здравей.Тия настройки съм ги направил понеже казват,че като ти е включен еквилайзера на телефона батерията пада по бързо.Отваряш itunes,отиваш до View/Show Equalizer и слагаш отметка на On.Отваряш папката с песни и ги маркираш,десен бутон на тях Get Info/Options и от падащото меню на еквилайзера си избираш настройка.Синхронизираш с телефона ,като преди това си си изключил еквилайзера на телефона.После на всяка нова добавена песен го правиш по отделно.Надявам се да съм ти помогнал.Ако нещо съм пропуснал нека някой да го добави. Цитирай
zlaten Публикувано Март 15, 2011 Автор Публикувано Март 15, 2011 (редактирано) мерси колега, това го пробвах, както и пробвах да променя някои от заложените фабрични настойки и да ги сложа на конкретен файл, но поне при мен iphone 4 - 4.2.1 ефект няма абсолютно никакъв. Моля някой с такъв телефон да пробва дали при него работи. Примерно да вдигне само басите, и да намали всичко остнало за да хване разлика Редактирано Март 15, 2011 от Pe6o666 Цитат Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.