dimanov Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Току що открих, че дисплея е спрял да загасва (по време на разговор включих 2-3 пъти speaker с буза). Проблема не е от дефектирал сензор, защото auto brightness-а работи нормално. Не съм инсталирал нищо тия дни...някой да се е сблъсквал с нещо подобно? ...iPhone 2G + FW3.0 Цитирай
Anthony Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Той загасва само като ти е допрян до ухото. Прави се с цел да не натиснеш някой бутон с ухо, буза или косми в ушите. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Косми в ушите вика хаххаххаа Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Не мога просто :jumpeveryone: Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Баш си е заминал въпросния датчик (нарича се сензор), не е от космите в ушите :mrgreen: Набери *88 или 123 или там на който оператор си и закрий с пръст сензора над слушалката и ще установиш сам какъв е проблема, при работещ сензор дисплея ще угасне, ако ли не подстижка му е цаката. Цитирай
dimanov Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 ...пропуснах да отбележа, че пуснах speaker-а с буза..., а схемата по която работи iphone е ясна като бял ден Цитирай
dimanov Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Баш си е заминал въпросния датчик (нарича се сензор), не е от космите в ушите :mrgreen: Набери *88 или 123 или там на който оператор си и закрий с пръст сензора над слушалката и ще установиш сам какъв е проблема, при работещ сензор дисплея ще угасне, ако ли не подстижка му е цаката. Както съм споменал по-горе "auto brightness-а работи нормално" т.е. и сензора е в ред! Цитирай
tchav Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 ..а схемата по която работи iphone е ясна като бял ден Ако беше така, щеше да знаеш, че се използват различни сензори за двете неща. Цитирай
dimanov Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 tchav...Тук можем да поспорим ...има един ambient light sensor, който се грижи и за двете неща. Цитирай
tchav Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Сензорът за осветеност е пасивен и работи във видимия спектър, а сензорът за близост е активен (излъчвател + приемник) и работи в инфрачервения спектър. Цитирай
dimanov Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Сензорът за осветеност е пасивен и работи във видимия спектър, а сензорът за близост е активен (излъчвател + приемник) и работи в инфрачервения спектър. ...да признавам си аз сгреших! http://www.digitalen.org/item740 ще реши проблема ми май . Цитирай
dimanov Публикувано Септември 9, 2009 Автор Публикувано Септември 9, 2009 При наближаване на деня за доставка на резервната част (днес) телефона разбра какво го очаква и сензора реши да проработи отново. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.