Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

iTunes не ми дава да кача mp3йки , може би защото те са конвертирани от видео , но са напълно нормални , имате ли идея как да ги кача по друг начин , примерно през ifunbox или някакъв друг алтернативен метод :? благодаря !!! :smile:

Публикувано

Алтернативно качване в ipod.app НЯМА.

П.П. Как не дава? Поясни какво се случва?

Публикувано

Дърпам песните върху айтюнса и той ми казва , че не са качени , защото не могат да бъдат просвирено , което е невъзможно , защото на обикновен айпод класик вървят и са си нормални mp3 файлове ...

Публикувано

Ако са над 320kbp, може наистина да не тръгнат. Иначе поддържа доста - .aac; .mp3; .m4a; .aiff; apple loseless

Що не преинсталираш тюнса? Понякога с nero си пречат.

Публикувано

"Xilisoft..." работи САМО на iPod(без iTouch), и става за изтегляне на музика.

Ти опита ли? С тази програма връзката телефон-айтюнс се скапва тотално впоследствие!!!

Не давай такива "съвети" без да си сигурен че стават!

Публикувано

Точно с тази програма, откакто я видях че съществува, качвам на телефона си музика, видео и снимки! Проблеми с Туньо, нямам! И разбира се че съм пробвал, нямаше да пиша ако не бях! Всъщност, както се посочва на много места, всеки работи с различните програми на свой риск! Никой никого не насилва да пробва каквото и да било. Просто споменах че има алтернатива, която при мен работи!

Публикувано
Просто споменах че има алтернатива, която при мен работи!

За това ставаше дума. Да споменеш възможен проблем. Иначе нищо лично.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...