sa6omh Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 iTunes не ми дава да кача mp3йки , може би защото те са конвертирани от видео , но са напълно нормални , имате ли идея как да ги кача по друг начин , примерно през ifunbox или някакъв друг алтернативен метод :? благодаря !!! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Алтернативно качване в ipod.app НЯМА. П.П. Как не дава? Поясни какво се случва? Цитирай
sa6omh Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Дърпам песните върху айтюнса и той ми казва , че не са качени , защото не могат да бъдат просвирено , което е невъзможно , защото на обикновен айпод класик вървят и са си нормални mp3 файлове ... Цитирай
sa6omh Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Какъв друг аудио формат поддържа телефона ??? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Ако са над 320kbp, може наистина да не тръгнат. Иначе поддържа доста - .aac; .mp3; .m4a; .aiff; apple loseless Що не преинсталираш тюнса? Понякога с nero си пречат. Цитирай
sa6omh Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Е сега ще пробвам и ще видя дали става мерси : ) Цитирай
ruciano Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Алтернативно качване в ipod.app НЯМА. Има! http://www.bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=1168&p=11773&hilit=Xilisoft+iPod+Rip#p11773 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 "Xilisoft..." работи САМО на iPod(без iTouch), и става за изтегляне на музика. Ти опита ли? С тази програма връзката телефон-айтюнс се скапва тотално впоследствие!!! Не давай такива "съвети" без да си сигурен че стават! Цитирай
ruciano Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Точно с тази програма, откакто я видях че съществува, качвам на телефона си музика, видео и снимки! Проблеми с Туньо, нямам! И разбира се че съм пробвал, нямаше да пиша ако не бях! Всъщност, както се посочва на много места, всеки работи с различните програми на свой риск! Никой никого не насилва да пробва каквото и да било. Просто споменах че има алтернатива, която при мен работи! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Просто споменах че има алтернатива, която при мен работи! За това ставаше дума. Да споменеш възможен проблем. Иначе нищо лично. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.