WolfDale Публикувано Декември 17, 2010 Публикувано Декември 17, 2010 Нали уж имаше някакъв пач дето оправяше тея изхвърлянията на ARM6 машини, при апликации кракнати на ARM7 устройство? Имам спомен, че четох подобна тема в xsellize. Мисля, че говориш за това : ЦЪК Цитирай
Grievous Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 И аз съм готов. Оправих линка на предната страница с работеща от 2G до iPhone 4. 1 Цитирай
Sisq0 Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 В Про има над 600 първенства, в обикновената "само" около 40. What does the PRO version feature over the normal My Football app?- Much more leagues! - PUSH notifications for goals, enable them in the My Teams section. - Live scoring notification throughout the application - News - Match reports - Easier access to recently played and upcoming matches - Player career stats - Features to come: more live stats and commentary Цитирай
WolfDale Публикувано Януари 28, 2012 Публикувано Януари 28, 2012 Тази работи перфектно, благодаря за ъпдейта! Забелязал съм едно забавяне при Push нотификациите, някой друг с този проблем ? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 1, 2012 Публикувано Март 1, 2012 Хехехех, изтрих ама АСТА чука на вратата. Чука, чука ама никой не и отвори и си замина. Цитирай
eek Публикувано Март 1, 2012 Публикувано Март 1, 2012 Програмата я има налична от 2 месеца и за айпад. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Само при мен ли е това ? и при мен е същото някой може ли да помогне с версия 3.0.1 съм и работи но при всеки скедващ ъпдейт ми се появява това като на колегата Цитирай
turganay Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 При всички трябва да е така, само ако сте си го платили няма да има проблем. Сложете си по стара версия и няма да имате проблем. Цитирай
londongunner Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 Не е ли по-лесно за 1,49 евро от бг стора Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 Е, по-лесно е, ама нали всеки предпочита да изпие една кола в мола за тия пари... 2 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Интересно ,някой има ли проблем след ъпдейта? Платил съм си за програмата ,сега при стартиране ми изкарва банер ,че не е платена и иска да платя, а в апп стора дава, че е платена!? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 При мен върви нормално, но в пъти по-бърза. Също съм с платена. Изтрий и инсталирай наново. Цитирай
dViktor Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 При мен върви добре, вече е съвместима с iPhone 5, и изглежда по добре. Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 12, 2013 Автор Публикувано Февруари 12, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 На мен ми липсват повечето първенства. И това от преди ъпдейта. П. С. Изтрих, сложих наново и се появиха. Това беше и отговора на съпорта, който изпратих. Please do a reinstall.Met vriendelijke groet / Regards, Koen Pijnenburg Supportware http://www.supportware.nl Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Извинявам се за офтопика ,но с какъв шрифт или тема си ? Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Теми не ползвам от 3-4 години. Шрифта е Caviar Dreams Regular Font от Cydia. Но имай напредвид, че е много ситен и не е кирилизиран. Цитирай
dViktor Публикувано Февруари 21, 2013 Публикувано Февруари 21, 2013 И при мен ми липсват повечето първенства. Няколко пъти я трих и слагах, но нищо не се промени, писах на съпорта им. Цитирай
ayl Публикувано Февруари 21, 2013 Публикувано Февруари 21, 2013 Като стартираш играта сега излиза точно такова съобщение - че много от първенствата липсват. Това е така, защото са минали на собствени бази данни, а не както досега - да ползват чужди такива. Пишеше, че ако някой желае някое първенство да бъде включено в списъка, да пише на съпорта. Последният път когато преинсталирах (когато излезе 6.1), инсталирах както винаги всичко начисто и не ми липсваха първенства. Цитирай
roll2puff Публикувано Февруари 21, 2013 Публикувано Февруари 21, 2013 Пуснах им едно писъмце, отговора е, че ще се добави обратно съпорт за Българското първенство, както и Чешката и Румънската лига. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.