Grievous Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 Така ще изглежда новата My Football Pro. 1 Цитирай
ayl Публикувано Юни 30, 2013 Публикувано Юни 30, 2013 Лошото е, че от новия сезон програмата минава на годишен абонамент. Може би затова и сега е free в стора. Не знам колко ще е тарифата. Дано не е голяма, защото така съм свикнал с тази програма, че не ми се търсят алтернативи. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 8, 2013 Публикувано Юли 8, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
londongunner Публикувано Юли 8, 2013 Публикувано Юли 8, 2013 При мен нещо не зацепва с i want it дава грешка ? Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 8, 2013 Публикувано Юли 8, 2013 Да-бъгаво е нещо...и при мен така се случва... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 Продължава да е бъгаво и да не може да се плати... Цитирай
ayl Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 При мен работи добре, платих си за годината. Цитирай
londongunner Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 За всяка лига отделно ли се плаща ? Sent from my HTC One using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 Не би трябвало. €0.89 за година и пълен достъп. Смятам да не плащам и да я отсвиря вече. Насират се с този лиценз за година. Има безплатни, които вършат същата работа. 3 Цитирай
turganay Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 Е може ли едън път да съм го платил приложението за iPhone и за таблета и пак да искат кинти. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 30, 2013 Публикувано Юли 30, 2013 Явно може. След дългогодишно ползване я разкарах. Сега съм с Ls Addicts. 5 Цитирай
londongunner Публикувано Август 3, 2013 Публикувано Август 3, 2013 Направи ми впечатление ,че няма нова версия за ipad и там нещата са си по старо му! Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
BulgarianSS Публикувано Август 21, 2013 Публикувано Август 21, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Гнусна програма! Предишният път като направих рестор ми изкара съобщение, че съм достигнал максималния брой устройства и трябва да купя още един годишен абонамент. А аз съм само с две устройства. Писах им писмо и получих жлъчен отговор, че едва ли не нямам основание да се оплаквам, тъй като те нямало как да ограничат устройствата, защото от епъл не им позволявали да свалят ID-тата на отделните устройства, затова ограничили лиценза до 5 рестора годишно за всички устройства, които човек има. Ебаси идиотията. Аз от излизането на 7-цата направих 5 рестора на чисто. И май няма да ми изчистят слотовете, защото според съпорт специалиста съм бил груб в писмото си. Май са много докачливи нещо. Както и да е, минах и аз на програмата, която е дадена по-горе като алтернатива. Не искам повече и да чуя за тези! 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Наскоро я разкарах и аз... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.