PL87 Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Аз поне не видях във форума да е писано за това приложение, което се появи тия дни в Cydia. От вчера го ползвам и е изключително пъргаво, удобно и интуитивно. При два пъти натискане на хоум бутона излиза списък на приложенията и може да превключите към друго веднага, като текущото отива в бекграунд режим Цитирай
Grievous Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Е къде му е готиното, когато ми остави Skype активен (минимизе), тогава ще си я сложа. Това с нищо не се различава от Kill Processes в SBSettings. Цитирай
Nistel Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 SBSettings харчи батерията с бесни темпове .. махнах го на след като установих, че той е виновника. Цитирай
PL87 Публикувано Септември 9, 2009 Автор Публикувано Септември 9, 2009 Е къде му е готиното, когато ми остави Skype активен (минимизе), тогава ще си я сложа. Това с нищо не се различава от Kill Processes в SBSettings. Е точно това правт програмката де, само трябва жа имаш качен Backgrounder. Примерно аз сега пиша от Tapatalk, след като "превключих" от Skype, който сега работи в фонов режим и мога да се върна там веднага чрез Kirikae, без да минавам през Springboard. Kirikae е алтернатива на alt+tab. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 За Backgrounder можеше да споменеш в първия пост. Направих грешни изводи, но сега ще тествам. Nistel, Backgrounder е майката на SBSettings. Надявам се ме разбираш. п.п. И пак не е както трябва, ако ти звънне някой се чува, но пишат ли ти в Skype никаква индикация. Цитирай
PL87 Публикувано Септември 9, 2009 Автор Публикувано Септември 9, 2009 То това е проблем на Skype... Толкова ли не могат да сложат звука, който се чува на РС. Цитирай
bombastyk Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 Бях задавал този въпрос много отдавна и получих отговор, че има сигнал за получено ново съобщение, но е много слаб, и ако се заслушате наистина си го има. Цитирай
emco83 Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 Един трик за които не знаят. Когато включвате skype, точно когато се зареждат контактите (loading contacts), натискайте многократно на бутона за усилване на звука и ще чуете добре познатото "въздъхване". Чак след това ще може да се чуе и сигнал за получено ново съобщение когато ви пишат. Дано съм помогнал на някой Цитирай
kokoman Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 emco,Вдъхването го чувам,ама съобщенията - не. :neutral: Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Работи много добре.От кога чакам нещо такова. Цитирай
PL87 Публикувано Септември 10, 2009 Автор Публикувано Септември 10, 2009 emco,Вдъхването го чувам,ама съобщенията - не. :neutral: И аз... Цитирай
uzera Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 страхотна програма подтвърждавам sbs-а наистина яко си хапва батерия Цитирай
Kaloyan Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 BossPrefs + Backgrounder + Kirikae е перфектната комбинация!! В момента батерията държи около 2 пъти повече Цитирай
tonygti Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 BossPrefs + Backgrounder + Kirikae е перфектната комбинация!! В момента батерията държи около 2 пъти повече И колко ти държи? Аз имам само Backgrounder от трите и батерията ми държи по 4 дни. На теб 8 ли държи? :mrgreen: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.