alessandros Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Китайският ресурс PConline цитира информирани източници, близки до компанията Apple, които са заявили, че новия таблет iPad 3 ще бъде пуснат тази година по-късно. Устройството ще се появи през септември/по слухове/ и ще получи множество нови елементи, които потребителите са чакали да бъдат интегрирани в iPad 2. Например, таблета на Apple ще бъде от трето поколение с ретина дисплей с висока разделителна способност. Също така се споменава за възможна подкрепа от 3D изображения и наличието на слотове за карти с памет SD. Новият iPad ще притежава и HDMI изход, и няма да изисква наличието на специален адаптер, какъвто е случаят с iPad 2. И накрая, третия iPad ще работи с новата операционна система IOS 5, въпреки че първият модел, базиран на нея ще бъде iPhone 5, който се очаква това лято. Много е трудно да се каже колко надеждна информация е това, но някой от тях изглеждат доста истински, докато други, като например поддръжка на 3D - напълно неправдоподобни, но ще чакаме и ще видим кое ще е и кое не! Източник: Creep 2 Цитирай
blizzard Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 HDMI, SD карти... пълни глупости... не е apple style. 1 Цитирай
kdmion Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Защо SD карти да не е в стила на Apple. Имам в предвид ако искат да доближат iPad-a максимално до лаптоп, то SD слота си е правилно решение. За фотографите и тези които се занимават с филми и ще ползват iMovie вместо да мъкнат лаптопа могат директно от iPad-чето. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Аз на стария MacBook нямах слот за SD card, сега на най-новия MacBook Air имам SD card Цитирай
Apple_Forever Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Айпад 3, ще има догодина януари, февруари. Така се говореше и за нов айфон през март и за бял айфон, ама нищо не стана. Епъл подновяват продукти веднъж в годината, колкото и да не ви се иска. 2 1 Цитирай
kartichko Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Защо SD карти да не е в стила на Apple. Имам в предвид ако искат да доближат iPad-a максимално до лаптоп, то SD слота си е правилно решение. За фотографите и тези които се занимават с филми и ще ползват iMovie вместо да мъкнат лаптопа могат директно от iPad-чето. Те никога не са се стремили да го доближават до лаптоп. Аз предполагам, че в информацията има някаква доза истина. Не мисля,. че ще е тази година, като се има предвид, че тогава телефона идва във втората вълна страни. Цитирай
RAMMSTEIN Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 Добре са си поиграли на фотошопа Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 Защо SD карти да не е в стила на Apple. Имам в предвид ако искат да доближат iPad-a максимално до лаптоп, то SD слота си е правилно решение. За фотографите и тези които се занимават с филми и ще ползват iMovie вместо да мъкнат лаптопа могат директно от iPad-чето. Е ако сложат слот, как ще продължат да си продават аксесоарите от типа на Camera Connection Kit? Същото важи и за HDMI (новият Digital Adapter). Прекалено много го обичат този док конектор, а той се ползва за всичко. iPad 3 догодина, а на снимката с iOS5 като видях Adobe Flash... Цитирай
profusion Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 То тая фотошопия го е правил някой без да мисли. Тоя екран до ръбовете как си го представя? С три пръста като табла ли ще го държи, нали трябва да има някакво място за захват и палеца отгоре. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.