Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Излезе по-рано от очакваното. Какво ново:

- Fixes an occasional graphics glitch on iPod touch (4th generation)

- Resolves bugs related to activating and connecting to some cellular networks

- Fixes image flicker when using Apple Digital AV Adapter with some TVs

- Resolves an issue authenticating with some enterprise web service

ae0675d9a0477db0.jpg

източник

http://www.macrumors...ases-ios-4-3-1/

Публикувано

Айде да го добавят и във Форума да си го отметна :) Все още впечатления нямам... да видим как ще е с батерията :)

Публикувано

Качени са.

Публикувано

Аз мислех , че ще е още в сряда , с тези странни грешки дет се получаваха хората !

А нали се сещате , че турбинките, няма да ги бъде най-вероятно на 4.3.1 .

Публикувано

Да се надяваме, че джейл ще има до няколко дена, защото ще се минава на HTC.:tooth:

Публикувано

“@MuscleNerd: Unlockers please stay away from today's iOS 4.3.1!  Just to be extra safe, so should future iPad2 jailbreakers (for now)”

Публикувано

Най-после!

Дано да са оправили живота на батерията и бързината на устройствата, защото според моите наблюдения има забавяне с iOS 4.3. :)

Публикувано

за жалост не ги пише към ъпдейта тези неща... но дано са оправени. Макар, че аз проблеми нямах :)

Публикувано

То оставаше и да ги пише. Kак ще ги напишат, нали трябва тайничко да си оправят всичко. biggrin.gif

Публикувано

Незнам незнам... вие, които се оплаквате от тези бъгове сами ще кажете с времето и ще се появи информация дали са оправени проблемите, от които се оплакват. :)

Публикувано

"- Fixes an occasional graphics glitch on iPod touch (4th generation)"

Днеска си играя с PUSH-ове разни и iPodTouch4 стои до мен. По едно време излиза нотификацията и започват едни линии да бягат наляво-надясно. За пръв път виждам такова нещо на живо и много се учудих, явно и други са го виждали.

Публикувано
:tooth: Да бягат вика , едни линий наляво надясно :10x:
Публикувано

Най-после!

Дано да са оправили живота на батерията и бързината на устройствата

Не мота да разбера, какво се оплаквате от "живота" на батерията при iOS 4.3

Може би това е единствената iOS с най продължителен "живот" на батерията.

Виж за другото си прав, "бързината" е като на охльов на байр. :blink:

Публикувано

Много хора се оплакват от живота на батерията при iOS 4.3, може би не е при всички. :)

Публикувано

При мен батерията е супер, изчезна и досадното съобщение "call forwarding", обаче имам голям проблем които се появи на 4.3, сега продължава и на 4.3.1.

Спрях да получавам СМС съобщения от определени услуги, например Visa, DHL, платено паркоместо и подобен тип услуги.

Днес след като си сложих 4.3.1 дори неуспях от телефона на жената да си изпратя СМС, едва след като аз и изпратих тя успя да ми отговори.

Много неудобно, в случая с СМС за кредитната карта, ходих в банката, показаха ми да видя че системата го е изпратила, звънях в картовия отдел ... няма оправия.

Също ако затворя Viber-a от мултитаскинга не отчита повикванията, пробвах и със съобщенията така но пак греда.

На Виваком съм, с прехвърлен от Глобул номер, ако има значение.

Публикувано

Аз искам да попитам как като изтеглих от линка във форума 4.3.1, да накарам тюнса като му дам ъпдейт, понеже не искам да ресторвам, да го намери фирмуера и да ъпдейтне от него, а не да го тегли отново?

Публикувано

Задръж Shift и натисни Update.

Публикувано

При мен батерията е супер, изчезна и досадното съобщение "call forwarding", обаче имам голям проблем които се появи на 4.3, сега продължава и на 4.3.1.

Спрях да получавам СМС съобщения от определени услуги, например Visa, DHL, платено паркоместо и подобен тип услуги.

Днес след като си сложих 4.3.1 дори неуспях от телефона на жената да си изпратя СМС, едва след като аз и изпратих тя успя да ми отговори.

Много неудобно, в случая с СМС за кредитната карта, ходих в банката, показаха ми да видя че системата го е изпратила, звънях в картовия отдел ... няма оправия.

Също ако затворя Viber-a от мултитаскинга не отчита повикванията, пробвах и със съобщенията така но пак греда.

На Виваком съм, с прехвърлен от Глобул номер, ако има значение.

Call forwarding e могло да изчезне отдавна,но явно си игнорирал ъпдейт на carrier!

Публикувано

Явно не си запознат с Виваком :biggrin: , бъглясала история, както и да е, това няма значение вече, решение на проблема ще ми е по интересно.

Публикувано

Относно батерията... най-вероятно е PING-а... но пък може и не само, защото вчера си говорих по FaceTime-а около 20-30 минути и батерията беше мръднала с само с 8-9% което преди беше невъзможно просто. Преди за около 30 мин разговор ми падаше минимум 30% бе общо взето на минута с % :) Всичко си ми е както трябва, но забелязах 1 бъг, който ми се случи 2-та пъти през, които провеждах видео разговора. Когато говоря по Фейстайм-а и някой ми звънне иии аз му приема разговора след това той ми затвори ме вкарва направо в Phone => Recents и греда! Нито слайд нито тъч нищо не работи и трябва с Хоум-а да излеза и тогава всичко се оправя. Ако и при другите е така най-вероятно много скоро ще изкокне и 4.3.2, защото така е доста дразнещо...

Публикувано

Направих поне 10 чисти рестора на различни фирмуери, счупих телефона на Виваком, неще и неще да получава съобщения.

Направо ми иде да се гръмна. :censored2:

Всеки вика "всичко при нас е наред", даже единия разговор с Виваком протече така ... " Ама вие да не сте с някакъв айфон? еее, незнам тогава господине..." ОК, а кой знае?

Иначе бързо загряват ... " Значи неможете да получавате СМС от кратки номера " :censored2:

Публикувано

:offtopic: Неоле, не мога да получавам, а не да изпращам ... :guitarred:

Пробвах картата на друг телефон, работи си, чакам 4.3.2 или друго от сорта. Или Виваком да си оправят бакиите ... все нещо ще дочакам.

Публикувано

С iOS4.3 и съм на ВиваКом, нямам никакви проблеми с SMS нито на "кратки номера" нито каквито да е било.

Не виждам смисъл да чакаш 4.3.2 като можеш да върнеш на 4.3 :rolleyes:

Публикувано

И по-назад върнах ама ... стана тя каквато стана. :biggrin:

Публикувано

Не би трябвало да имаш проблеми с ВиваКом, явно проблема и някъде при теб.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...