ninorion Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Излезе по-рано от очакваното. Какво ново: - Fixes an occasional graphics glitch on iPod touch (4th generation) - Resolves bugs related to activating and connecting to some cellular networks - Fixes image flicker when using Apple Digital AV Adapter with some TVs - Resolves an issue authenticating with some enterprise web service източник http://www.macrumors...ases-ios-4-3-1/ Цитирай
Razer Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Айде да го добавят и във Форума да си го отметна Все още впечатления нямам... да видим как ще е с батерията Цитирай
kawabiker Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Аз мислех , че ще е още в сряда , с тези странни грешки дет се получаваха хората ! А нали се сещате , че турбинките, няма да ги бъде най-вероятно на 4.3.1 . Цитирай
BANNN Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Да се надяваме, че джейл ще има до няколко дена, защото ще се минава на HTC. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 “@MuscleNerd: Unlockers please stay away from today's iOS 4.3.1! Just to be extra safe, so should future iPad2 jailbreakers (for now)” Цитирай
SpiceBoy Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Най-после! Дано да са оправили живота на батерията и бързината на устройствата, защото според моите наблюдения има забавяне с iOS 4.3. 1 1 Цитирай
Razer Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 за жалост не ги пише към ъпдейта тези неща... но дано са оправени. Макар, че аз проблеми нямах Цитирай
SpiceBoy Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 То оставаше и да ги пише. Kак ще ги напишат, нали трябва тайничко да си оправят всичко. Цитирай
Razer Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Незнам незнам... вие, които се оплаквате от тези бъгове сами ще кажете с времето и ще се появи информация дали са оправени проблемите, от които се оплакват. Цитирай
bgdn Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 "- Fixes an occasional graphics glitch on iPod touch (4th generation)" Днеска си играя с PUSH-ове разни и iPodTouch4 стои до мен. По едно време излиза нотификацията и започват едни линии да бягат наляво-надясно. За пръв път виждам такова нещо на живо и много се учудих, явно и други са го виждали. 3 Цитирай
kawabiker Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Да бягат вика , едни линий наляво надясно Цитирай
naidenoff Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Най-после! Дано да са оправили живота на батерията и бързината на устройствата Не мота да разбера, какво се оплаквате от "живота" на батерията при iOS 4.3 Може би това е единствената iOS с най продължителен "живот" на батерията. Виж за другото си прав, "бързината" е като на охльов на байр. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Март 26, 2011 Публикувано Март 26, 2011 Много хора се оплакват от живота на батерията при iOS 4.3, може би не е при всички. Цитирай
nikitobet Публикувано Март 26, 2011 Публикувано Март 26, 2011 При мен батерията е супер, изчезна и досадното съобщение "call forwarding", обаче имам голям проблем които се появи на 4.3, сега продължава и на 4.3.1. Спрях да получавам СМС съобщения от определени услуги, например Visa, DHL, платено паркоместо и подобен тип услуги. Днес след като си сложих 4.3.1 дори неуспях от телефона на жената да си изпратя СМС, едва след като аз и изпратих тя успя да ми отговори. Много неудобно, в случая с СМС за кредитната карта, ходих в банката, показаха ми да видя че системата го е изпратила, звънях в картовия отдел ... няма оправия. Също ако затворя Viber-a от мултитаскинга не отчита повикванията, пробвах и със съобщенията така но пак греда. На Виваком съм, с прехвърлен от Глобул номер, ако има значение. Цитирай
apomarinov Публикувано Март 26, 2011 Публикувано Март 26, 2011 Аз искам да попитам как като изтеглих от линка във форума 4.3.1, да накарам тюнса като му дам ъпдейт, понеже не искам да ресторвам, да го намери фирмуера и да ъпдейтне от него, а не да го тегли отново? Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 26, 2011 Публикувано Март 26, 2011 При мен батерията е супер, изчезна и досадното съобщение "call forwarding", обаче имам голям проблем които се появи на 4.3, сега продължава и на 4.3.1. Спрях да получавам СМС съобщения от определени услуги, например Visa, DHL, платено паркоместо и подобен тип услуги. Днес след като си сложих 4.3.1 дори неуспях от телефона на жената да си изпратя СМС, едва след като аз и изпратих тя успя да ми отговори. Много неудобно, в случая с СМС за кредитната карта, ходих в банката, показаха ми да видя че системата го е изпратила, звънях в картовия отдел ... няма оправия. Също ако затворя Viber-a от мултитаскинга не отчита повикванията, пробвах и със съобщенията така но пак греда. На Виваком съм, с прехвърлен от Глобул номер, ако има значение. Call forwarding e могло да изчезне отдавна,но явно си игнорирал ъпдейт на carrier! Цитирай
nikitobet Публикувано Март 26, 2011 Публикувано Март 26, 2011 Явно не си запознат с Виваком , бъглясала история, както и да е, това няма значение вече, решение на проблема ще ми е по интересно. Цитирай
Razer Публикувано Март 26, 2011 Публикувано Март 26, 2011 Относно батерията... най-вероятно е PING-а... но пък може и не само, защото вчера си говорих по FaceTime-а около 20-30 минути и батерията беше мръднала с само с 8-9% което преди беше невъзможно просто. Преди за около 30 мин разговор ми падаше минимум 30% бе общо взето на минута с % Всичко си ми е както трябва, но забелязах 1 бъг, който ми се случи 2-та пъти през, които провеждах видео разговора. Когато говоря по Фейстайм-а и някой ми звънне иии аз му приема разговора след това той ми затвори ме вкарва направо в Phone => Recents и греда! Нито слайд нито тъч нищо не работи и трябва с Хоум-а да излеза и тогава всичко се оправя. Ако и при другите е така най-вероятно много скоро ще изкокне и 4.3.2, защото така е доста дразнещо... Цитирай
nikitobet Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 Направих поне 10 чисти рестора на различни фирмуери, счупих телефона на Виваком, неще и неще да получава съобщения. Направо ми иде да се гръмна. Всеки вика "всичко при нас е наред", даже единия разговор с Виваком протече така ... " Ама вие да не сте с някакъв айфон? еее, незнам тогава господине..." ОК, а кой знае? Иначе бързо загряват ... " Значи неможете да получавате СМС от кратки номера " Цитирай
nikitobet Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 Неоле, не мога да получавам, а не да изпращам ... Пробвах картата на друг телефон, работи си, чакам 4.3.2 или друго от сорта. Или Виваком да си оправят бакиите ... все нещо ще дочакам. Цитирай
naidenoff Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 С iOS4.3 и съм на ВиваКом, нямам никакви проблеми с SMS нито на "кратки номера" нито каквито да е било. Не виждам смисъл да чакаш 4.3.2 като можеш да върнеш на 4.3 Цитирай
nikitobet Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 И по-назад върнах ама ... стана тя каквато стана. Цитирай
naidenoff Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 Не би трябвало да имаш проблеми с ВиваКом, явно проблема и някъде при теб. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.