iHustle Публикувано Март 29, 2011 Публикувано Март 29, 2011 Vimeo пуснаха приложение за iPhone (3GS+, iOS4.0.1+) и iPad2, което не само позволява гледането на видеота, но също така записването, редактирането и качването им в сайта! iTunes Приложението е безплатно Цитирай
Severus Публикувано Март 29, 2011 Публикувано Март 29, 2011 Супер е! Навремето не беше ли ограничено само за USA мрежи? Цитирай
iHustle Публикувано Март 30, 2011 Автор Публикувано Март 30, 2011 До колкото знам това е първото приложение за Vimeo. Вчера имаше малък проблем с влизането с майл и парола, но го оправиха. Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Имам следното питане?Качвам клип в моя акаунт чрез приложението за Iphone!Клипа се качва без проблем,но свободната памет на телефона веднага намалява!!!Влизам с iFile в Aplications/Vimeo/documents и там виждам клипа 2 пъти!Единия файл е 150 мб,а другия 300мб!Двата файла са един и същ клип!Изтривам ги и Vimeo крашва и не мога да качвам повече!Инсталирам на ново и се оправя!Мога ли да избегна запазването на клиповете в телефона? Цитирай
iHustle Публикувано Юни 20, 2012 Автор Публикувано Юни 20, 2012 Според мен са 2 клипа, защото са с различно качество! В менюто, където качваш видеота има бутон "Clear Complete". Това намалява половината заетото пространство от апп-а. После от Photos може да си изтриеш също направеното видео. Но все пак май остава още някакво излишно пространство заето! Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Ок,но клипа който качвам е 150мб!Clear complete и остава същия клип 300мб!Баси,то така като кача 5 клипа по 2 мин. и чао на свободната памет?!Трябва да изтривам Vimeo и да го инсталвам през 2-3 дниНещо друго ще да е?! Цитирай
iHustle Публикувано Юни 20, 2012 Автор Публикувано Юни 20, 2012 Бях сигурен, че имаше някакво триене на кеш-та! Но не знам защо си мислех, че е в Settings на iPhone. Пускаш Vimeo app-a, отиваш в Account (горе вляво) > Settings > Clear File Cache Повече от това не знам дали може да изчистиш Или пък Reset App, но не съм го пробвал! 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Пускаш Vimeo app-a, отиваш в Account (горе вляво) > Settings > Clear File Cache Ей това е начинаБлагодарско! Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Някой може ли да ми каже,как се ъплоудва клип от самото приложение?!Баси тъпото го направиха! Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Предполагам, че е като при YouTube: Отваряш Photos, маркираш видео, next и избираш с кое приложение да изпратиш - message, mail, youtube, facebook, vimeo и т.н. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 (редактирано) Така да,но когато клипа е над 100-тина МБ и нищо не става!Преди от самото приложение се ъплоудваше без проблем!Единственото ограничение е 500 мб на седмица free!А и самите секции не виждам в приложениетоЛогвам се и излизат само моите неща...качени,харесани и т.нНещо бъркам,но къде?Нещо такова искам,но през апликацията Редактирано Март 12, 2014 от gogi6 Цитирай
iHustle Публикувано Март 12, 2014 Автор Публикувано Март 12, 2014 Според този блог пост - https://vimeo.com/blog/post:591 може само през Photos. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 (редактирано) Поне аз не успях!През iMovie също греда!Говоря за клип HD 135 МБЩе си поиграя по-късно пак Edit:Опитах с по-ниско качество и успяхЗапочнали са да искат парички за HD:( Редактирано Март 12, 2014 от gogi6 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 То не качваше ли само в тубата?Vimeo няма проблем с авторски права на музиката която слагам Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.