Adamov Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Не мислия това да го превръщам в основен бизнес или каквото и да е там. Направих го за себе си и ми хареса. Получих и доста запитвания, така че общо взето ще ви предоставя някакви цени и някой ако иска може да си закупи. С две думи говориме за вискокачествено фолио, печата е солвентен, като отгоре има дигитален ламинат. Цялото това нещо издържа до 160 градуса температура, така че няма причина за притеснение при собствениците на лаптопи. Тъй като Адамво не е печатница, а трябва да се съобразява с такава, ето и условието (и другите важни неща), които искам не искам, трябва да поставя. 1. Трябва да се съберат минимум 15 заявки, за да се пусне поръчката в изпълнение. 2. Лепенето на стикера на латопата/телефона може да стане по следните два начина: - изпратащате ми устройството, лепя го и ви го връщам - изпращам ви фолиото и вие си го лепите сами 3. Независимо кое от горепосочените тиренца изберете, транспорта е за ваша сметка. 4. Фолиото е само за задната част на телефона + wallpaper. Фолио при Home бутона и при слушалката няма. 5. Дизайна си е изцяло ваш. Аз готови неща нямам и поради тази причина не мога да ви дам да си избирате от готови неща. Ако мога да помогна на някой с някаква идея обаче, ще го направя с удоволствие (размера който трябва да ми дадете е 67х115мм като файловете трябва да са jpg или tiff 300dpi). 6. Относно лаптопите: Ако искате стикер за лаптопа си, трябва да вземете точните размери на капака, като пуснете по 2см. от всяка страна. Цени: Стикер за iPhone 2G/3G/3GS - 5лв. Стикер за лаптоп* 13" - 10лв. Стикер за лаптоп* 15" - 12лв. Стикер за лаптоп* 17" - 15лв. *Няма значение дали лаптопа е Apple машина или не. В тази цена е включено и фолио при тракпада (точно под клавиатурата. Може да видите на снимките). Ако не желаете там да има фолио цената остава БЕЗ промяна. Ето какво си направих аз за лаптопа и телефона си. Контакти: Адамов/Адамво (кой както предпочита) mobile: 0883377855 skype: peter.adamov mail: peter.adamov@gmail.com ...или разбира се на ЛС във форума. Цитирай
deezel Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Adamov - смъртта на DecalGirl. БТВ, ще направя малко реклама - качеството на отпечатъка и на самото фолио е невероятно. Няма друго такова, горещо ви препоръчвам да си поръчате. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Айде записвайте се де, аз вече пуснах заявление до кмета Цитирай
ReCcA Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Поздрявявам те , че говориш за реални цени , а не за супер превишени (като в Дигитален нпример) . БРАВО ! Цитирай
BANNN Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Айде аз се включих с два скина. :jumpeveryone: Поръчвай народе качественни скинове за жълти стотинки! Мисля 5 кинта не са проблем за притежателите на едно скъпо и хубаво телефонченце? Цитирай
trader Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 отидоха си видеоуроците покрай тези "кожи" Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Стикер за iPhone 2G/3G/3GS - 5лвх 2бр. с логото на форума!П.П. За 02.10. ще успееш ли? Цитирай
BANNN Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 :signhere: чети мой минимум 15 заявки Цитирай
Adamov Публикувано Септември 24, 2009 Автор Публикувано Септември 24, 2009 Няма нужната бройка Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.