Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

От два дни имам проблем с горният говорител. Когато говоря по телефона има едно жужене като преминаване на радио вълни, звукът е същият когато телефон е близо до някаква стереоуредба, колона, радио и преди да звънне телефона чуваш този звук от колоните. Интересното е, че дори когато телефонът е заключен и не го използвам пак се чува това жужене. Обхвата се губи и постоянно получавам смс-си че са ме търсили. Когато включа 3G-то всичко се оправя. Кажете ми проблемът от iPhone-a ли е или от Мтел. Телефонът ми трябва и губя време и пари защото хората които ме търсят не могат да се свържат с мен.

iPhone:

3G ; 3.1.3 ; Firmware 05.11.07 ; ФО ; Джейлбрейкнът.

Претурсих целия Форум, но не можах да намеря тема която да ми помогне. Благодаря предварително на тези които ще откликнат на молбата ми.

7 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано (редактирано)

Най-вероятно нещо е омазало телефона, като например след рестор си върнал бекъпа или нещо от сорта , направи рестор начисто с 3.1.3 , задай Set as New в iTunes , от Сидия си сложи само ултрасноу и виж как ще се държи телефона , но по това което казваш , вярвам ще се оправи !

Сега видях че си написал ФО , което е малко съмнително за мен !?

Редактирано от kawabiker
  • 0
Публикувано

Най-вероятно нещо е омазало телефона, като например след рестор си върнал бекъпа или нещо от сорта , направи рестор начисто с 3.1.3 , задай Set as New в iTunes , от Сидия си сложи само ултрасноу и виж как ще се държи телефона , но по това което казваш , вярвам ще се оправи !

Сега видях че си написал ФО , което е малко съмнително за мен !?

Грешката е моя не е ФО, телефонът е втора употреба , внос от Англия. Ще се опитам да направя рестор, но първо ще почета още малко по форума точно как става, че от скоро съм в форума и това ще ми е първият рестор :). Благодаря за помоща.

• 0
Публикувано

Голям проблем, нещо прецаках нещата. Пробвах да restore-на като свалих iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore и от iTunes с Shift + Restore ибрах iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore и iPhone-a се ресторна но след това ми показва There is no sim card installed in the iPhone you are trying to activate. Какво да правя?

• 0
Публикувано

Намери си карта на оператора за да го активираш. Ако няма откъде- перни го с редсноу 0.94, като посочиш 3.1.2 вместо 3.1.3.

Прочети из форума за разликата м/у активация с карта и хАктивация, за да не се чудиш за някои детайли после.

• 0
Публикувано

Намери си карта на оператора за да го активираш. Ако няма откъде- перни го с редсноу 0.94, като посочиш 3.1.2 вместо 3.1.3.

Прочети из форума за разликата м/у активация с карта и хАктивация, за да не се чудиш за някои детайли после.

Пернах го с 0.94 като посочих iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore. Само че като опитам да стартирам Cydia-та при зареждането ме изхвърля и не мога да инсталирам Ultrasn0w и съответно телефона не е Отключен. Какво да правя?

• 0
Публикувано

Рестарт с двата бутона и опитваш пак. Ако не ще - повтаряш install cydia и опитваш до победа. Има начин и ръчно да качиш ултрасноу - за целта виж темата "Как да инсталираме .deb файл" и "Ultrasnow unlock..."

П.П. Не цитирай последно мнение - ненужно, а и забранено. Ааа, и редактирай града на кирилица, моля.

• 0
Публикувано

Благодарности :) всичко е както трябва.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...