Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

RECOVER CONTACS

texasli16

Въпрос

Публикувано

Здравейте колеги...Имам следния проблем: имам Айфон 3ГС с 4.0.1 ония ден свалих си една програма erase contacts и снощи реших да кликна на програмката и да видя дали ми позволява да изтривам едно по едно или ги изтрива всичките,мислех си като кликна че ще се отвори някво прозорче което да ме пита all или едно по едно,пък то взе че ги изтри всичките...Та сега въпроса ми е дали мога да ги върна обратно всичките ми контакти,или няква програма за recovery и ако има такава да ми кажете как да работя с нея защото не съм запознат много как седят нещата при Айфон'а...Благодаря ви предварително колеги...

2 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ключовата дума ти е ясна. Трябвало е първо да питаш търсачка.

http://bgiphone.com/topic/408-eae-aea-ecodhey-aneeoaa-ne-eiioaeoe-io-oaaeaaoiia/page__view__findpost__p__2805__hl__%2Berase+%2Bcontacts__fromsearch__1

Няма как да върнеш контактите, освен ако не са ти в СИМ картата, или синхронизирани с iTunes/Outlook.

• 0
Публикувано

Ключовата дума ти е ясна. Трябвало е първо да питаш търсачка.

http://bgiphone.com/topic/408-eae-aea-ecodhey-aneeoaa-ne-eiioaeoe-io-oaaeaaoiia/page__view__findpost__p__2805__hl__%2Berase+%2Bcontacts__fromsearch__1

Няма как да върнеш контактите, освен ако не са ти в СИМ картата, или синхронизирани с iTubes/Outlock.

Благодаря за бързия отговор колега...Направо незнам какво да правя сега ужас,свързах телефона с айтунс и ми се възстановиха няколко номера но не всичките...Ще се поизровя в нета давидим дали няма някаква програма...Ако намеря нещо ще пиша и тук...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...