Una7uRaL123 Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Изтеглих си няколко теми който са направени от потребители, след това, с помоща на ifunbox ги качих в /Library/Themes/ името на темата.theme/ вътре са други папки за самата тема. Влизам в Winterboard маркирам темата натискам HOME бутона и телефона зарежда но темата ми си стой оригиналната без да се промени какво е нужно да направя някои да ми помогне. Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Много често след, като разархивираш и като отвориш папката тя съдържа папка със същото име и чак тогава другите файлове. Да не би при теб това да е проблема? Погледни и сподели Цитирай
Una7uRaL123 Публикувано Септември 11, 2009 Автор Публикувано Септември 11, 2009 Аз за това съм писал че в името на темата.theme/ след това са файловете на самата тема. Не знам какъв може да е проблема просто си нямам на идея. Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Качи темата си най-горе в "WinterBoard" Цитирай
Una7uRaL123 Публикувано Септември 11, 2009 Автор Публикувано Септември 11, 2009 Качих темата най-отгоре маркирах я натиснах HOME бутона на десктопа излиза че зарежда телефона, екрана става черен и като го отключа си е пак Default темата с планетата. Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 От SBSettings пробвай с Fix User Dir Permissions Цитирай
Una7uRaL123 Публикувано Септември 11, 2009 Автор Публикувано Септември 11, 2009 Направих го от BossPrefss но не мисля че е проблем че е от там , но пак нищо не става давай други идеи. Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Само на определена тема ли ти прави така или не иска да ти пусне никоя? Цитирай
mupo Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Качи я тази тема да я видим. Цитирай
Una7uRaL123 Публикувано Септември 13, 2009 Автор Публикувано Септември 13, 2009 Това ми го прави на всички теми.. Цитирай
mupo Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Преинсталирай WinterBoard и/или MobileSubstrate Цитирай
enz0 Публикувано Октомври 19, 2009 Публикувано Октомври 19, 2009 При мен проблемът е друг. Темите си тръгват, но ако искам да сменя само иконите не става. Правя си папка да кажем enz0.theme , в която слагам папка Icons и всичко това отва в /Libarty/Themes. Активирам от WinterBoard -> черен екран, зарежда си и нищо! Интересното, е че подмених иконите на една тема с тези, които искам активирам я и става :confused: Но не искам цяла тема, а само икони. Къде бъркам :question: Iphone 3g 8gb FW 3.0.1 благодаря ! Оправих се след дълги мъчения и всичко заради една главна буква ! :mrgreen: :mrgreen: Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Имам същия проблем като Una7uRaL123 , само че като изляза от winterboard дори не ми зарежда нищо ами си остава нормалния стар телефон. Направих всички неща, коисто сте описали в темата, но отново не става. Цитирай
John Digweed Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Преинсталирай WinterBoard и/или MobileSubstrate Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 След много преинсталиране, нареждане, fix-ване темата тръгна, но все пак благодаря специално на Tonywoolf и на john_digweed Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Освен преинсталирването, я кажи какво е това fix-ване, че да знаят и други попаднали в тази ситуация, и да не се пита едно и също нещо по 100 пъти. Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 От SBSettings пробвай с Fix User Dir Permissions Намира се от SbSettings->More->Extras & Options -> Fix User Dir Permissions (най-отгоре). За да има ефект трябва рестарт на телефона Цитирай
Jonnie Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Чудих се много къде да споделя проблема си и реших тук. Значи ето какво направих.Първо-реших да сменя на bgiphonetheme темата си ,след което реших пак да си върна предишната тема(glasklart). Но някои иконки които предварително нямаха специфична за темата GLASKLART се смениха и останаха такива като на BGiPhoneBlack Theme. Смених по-късно на iElegance , но иконките които виждам ,че ги има в ICONS си остават същите ,като на BGiPhoneBlack Theme. Цитирай
ludiamax Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Предполагам, че махаш отметката на предишната тема! Ако да, след като сложиш отметка на другата я хвани и премести най-отгоре. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Но някои иконки които предварително нямаха специфична за темата GLASKLART се смениха и останаха такива като на BGiPhoneBlack Theme. Как така са се сменили и в същото време са останали? След n-броя прочитания мисля, че това ще ти помогне. Избери си темата която искаш в WinterBoard и гледай да е най-горе, отиди във /var/mobile/Library/Caches, изтрий папките SpringBoardIconCache и SpringBoardIconCache-small и след това направи Respring. Цитирай
Jonnie Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Но някои иконки които предварително нямаха специфична за темата GLASKLART се смениха и останаха такива като на BGiPhoneBlack Theme. Оф ,от бързане не съм обяснил добре.Имам предвид ,че иконките от едната тема си останаха същите и която друга тема да сложа ...те си стоят. Извинявам се ,че ви занимавах ,защото сега разбрах проблема.Имената на иконките не са съответсвали на апликациите и то на цели 2 теми Така че ,който има тоя проблем да прегледа под какво име са им иконките и да сверат Благодаря все пак и се извинявам отново :geek: Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Когато си слагах BGiPhoneBlack с много ресване и мъчене стана, но сега примерно искам да си сложа друга тема и имам проблем - Избирам темата в winterboard, натискам home бутона и като изляза нищо не зарежда, всичко си е както преди. Както и да го ре/де инсталирам нестава. С Custom 3.1.2 2G by Aveliky(custom boot logo) Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Драгни маркираната тема най - отгоре. Ако не стане - преинсталирай Mobile substrate, после winterboard и опитай пак. Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Драгнах я най-отгоре, преинсталирах winterboard и mobilesubstrate, но няма резултат! Вече си мисля, че ще трябва аз да си правя нов рестор, а да не съм с някой custom. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 И още нещо – и ти, и такива като теб се научете един път завинаги преди да публикувате изключителните бисери на умствената си дейност, след като сте ползвали търсачката, и по чудо сте попаднали в правилния раздел и на точната тема, да я изчетете цялата от първата до последната буква, и само ако не откриете решение на глобалния световен проблем,който терзае измъчената ви душа, едва тогава да ни поднесете безценните си умозаключения и терзания.. ПС.И още – хайде ако обичате, персоналната помощ по вече изяснен проблем, вкл. указанията, и отчетите, които си давате – всичко на ЛС! В противен случай пускам метлата! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.