The Shaman Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 G, аз лично пораснах отдавна. Имам жена, деца, карам ван. Бегачките не са ми на дневен ред Това за смазването няма да го коментирам Цитирай
BANNN Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Много пораснали има тука по един или друг начин. Защо мислите, че ще избиете пари от гориво? Някои се опитват да откажат и цигарите но не сполучливо като използват електронни цигари - пак разходи. С автобусченцето ще ви е ефтинко само левченце в посока. Шаманче и други хора са пораснали отдавна, но се пребориха сами и не мислят да се лишават от нищо докато могат. Скоро ме чакат две хубави неща в тоя живот и докато мога ще цедя до капка. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Аз цигарите ги отказах без електронни Естесвено, че искам да спестя. На ден минавам по до 400/500 километра и газта ми идва добре. Цедил съм доста и аз Интересно е мнението за преборването и лишаването. Това, че карам на газ ме лишава от нещо така ли Както и да е, не ми се спори. Цитирай
BANNN Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Вярвам, че все още си лабилен от към никотина. Парите са за да се харчат! Никой не ги е отнесъл от този свят. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Така е, пуши ми се, но това е положението. Цигари се отказват с инат не с воля А за парите гледам се надбягвате за приложенията за безплатни смс-си то е като да сложиш газова Ако ще се жениш това е супер, ще мина да почерпиш Цитирай
tonygti Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Ще се жени и бебе ще чака... няма какви други две хубави неща да чака. Познах нали? Такааааа по въпроса за горивото да се доизкажа и аз. Преди карах на газ, защото на бензин почна да не се издържа. Не, че нямаше да се возя или е за пестене на пари, а просто защото си е друго да се повозиш двойно повечко. Сега карам на нафтица и мога да кажа, че това е горивото за мен. TDI-тата вървят чудесно, горят малко. Скъпичка стана нафтата, но пак си е все едно караш на газ, с тая разлика, че едва ли има "бегачка" на газ, която да ми се опре (освен да не е някой шестак на газ де). Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 няма смазване на триещите части. По - голяма глупост не бях чел скоро. Ами точно обратното е. Мога безплатно да ти дам лекция по механика за да разбереш. Към Тони: Това за вонята на газ - такива са ти били майсторите. Воня на метан??? Интересен нос имаш, открива несъществуващи миризми. Владо: Как звучи 563000км на метан, без НИКАКЪВ ремонт по двигател? А как звучи 820000км на газ? Дай да не си говорим глупости - и трите вида СА ГОРИВА, всяко от тях си има предимства и недостатъци. П.П. Интересно защо имам зелен евро4 стикер за еко автомобил на моята, издаден в Манхайм за свободно влизане в зелените зони на центровете в големите градове на Европа? Сигурно заради вонята, немците са и фенове 1 Цитирай
tonygti Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Нямах предвид, че вони, а просто, че си е кофти гориво. Не върви както на бензин и дизел, пък който квото искам да ми говори. Но, иначе да, и аз съм карал десетки хиляди км на газ и общо взето нямаше проблеми заради това, че имам газ... Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Не е кофти, а различен вид. Въпрос на избор. 1 Цитирай
s0urce Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Ей никой да не отказва цигарите че иначе аз как ще ви вземам паричките пак Газта си е Газ .... Верно е че бензина си е скъпичък но пък и верно че за бегачките с газ.... не са бегачки пък в крайна сметка който си копува кола за бегачка няма смисал да и слага газ .... или бегачка или икономична кола няма такова нещо като икономична бегачка в крайна сметка всеки сам за себе си решава..... аз също съм на Газ и бензин и като искам да си юркам колата си карам на Бензин като искам да карам спокойно и без екшън сцени си карам на Газ защото е по евтино Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Специално за GPower: AC Schnitzer’s LPG powered 3-Series Coupe has set a new speed record for liquid gas fuelled vehicles by achieving a top speed of 318 km/h or 198 mph at the Nardo high-speed track in Southern Italy. The gas powered GP3.10 is based on the current BMW 3-series Coupe with a modified M5 V10 engine delivering 552 HP/406 kW. The German tuner had made the public debut of the gas-powered bimmer at the Frankfurt Motor Show in September. According to ACS, the GP3.10 sprints from 0 to 100 km/h (62mph) in 4.5 sec and to 200 km/h (124 mph) in just 13.9 sec Нещо е мощничка май? Само 45кс повече от оригиналния мотор...аа, НА ГАЗ Е, забравих че са "по - маломощни". Разбери брат, всичко може и всичко се прави - само не трябва да си кон с капаци! Има и други тунинг фирми, мислещи прогресивно, не само Gpower Gmbh. Цитирай
BANNN Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Ооо извини ме, че изказвам мнение и че не искам да си направя колата на газов котлон. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 ...само не трябва да си кон с капаци... Цитирай
Huntly Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 (редактирано) И що се заблуждавате? Инжекцион или не гЪз-тъ ебава мамата на мотора бре - няма смазване на триещите части. Забравете приказките за лека нощ! ..... G ще кажеш ли, кои части имат нужда от смазването на течното злато? Alxx®: Хммм, и на мен ми стана любопитно? Редактирано Април 3, 2011 от Alxx® 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.