Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

G, аз лично пораснах отдавна. Имам жена, деца, карам ван. Бегачките не са ми на дневен ред;) Това за смазването няма да го коментирам :D

Публикувано

Много пораснали има тука по един или друг начин. Защо мислите, че ще избиете пари от гориво? Някои се опитват да откажат и цигарите но не сполучливо като използват електронни цигари - пак разходи. С автобусченцето ще ви е ефтинко само левченце в посока. Шаманче и други хора са пораснали отдавна, но се пребориха сами и не мислят да се лишават от нищо докато могат. Скоро ме чакат две хубави неща в тоя живот и докато мога ще цедя до капка.

Публикувано

Аз цигарите ги отказах без електронни;) Естесвено, че искам да спестя. На ден минавам по до 400/500 километра и газта ми идва добре. Цедил съм доста и аз;) Интересно е мнението за преборването и лишаването. Това, че карам на газ ме лишава от нещо така ли :D Както и да е, не ми се спори.

Публикувано

Вярвам, че все още си лабилен от към никотина.:biggrin: Парите са за да се харчат! Никой не ги е отнесъл от този свят.

Публикувано

Така е, пуши ми се, но това е положението. Цигари се отказват с инат не с воля:) А за парите гледам се надбягвате за приложенията за безплатни смс-си;) то е като да сложиш газова :D Ако ще се жениш това е супер, ще мина да почерпиш :)

Публикувано

Ще се жени и бебе ще чака... няма какви други две хубави неща да чака. Познах нали? :D

Такааааа по въпроса за горивото да се доизкажа и аз. Преди карах на газ, защото на бензин почна да не се издържа. Не, че нямаше да се возя или е за пестене на пари, а просто защото си е друго да се повозиш двойно повечко. Сега карам на нафтица и мога да кажа, че това е горивото за мен. TDI-тата вървят чудесно, горят малко. Скъпичка стана нафтата, но пак си е все едно караш на газ, с тая разлика, че едва ли има "бегачка" на газ, която да ми се опре (освен да не е някой шестак на газ де).

Публикувано

няма смазване на триещите части.

По - голяма глупост не бях чел скоро. Ами точно обратното е. Мога безплатно да ти дам лекция по механика за да разбереш.

Към Тони: Това за вонята на газ - такива са ти били майсторите. Воня на метан??? Интересен нос имаш, открива несъществуващи миризми.

Владо: Как звучи 563000км на метан, без НИКАКЪВ ремонт по двигател? А как звучи 820000км на газ? Дай да не си говорим глупости - и трите вида СА ГОРИВА, всяко от тях си има предимства и недостатъци.

П.П. Интересно защо имам зелен евро4 стикер за еко автомобил на моята, издаден в Манхайм за свободно влизане в зелените зони на центровете в големите градове на Европа? Сигурно заради вонята, немците са и фенове :tooth:

Публикувано

Нямах предвид, че вони, а просто, че си е кофти гориво. Не върви както на бензин и дизел, пък който квото искам да ми говори. Но, иначе да, и аз съм карал десетки хиляди км на газ и общо взето нямаше проблеми заради това, че имам газ...

Публикувано

Не е кофти, а различен вид. Въпрос на избор.

Публикувано

Абсолютно точно казано!!!

Публикувано

Ей никой да не отказва цигарите че иначе аз как ще ви вземам паричките :) пак Газта си е Газ .... Верно е че бензина си е скъпичък но пък и верно че за бегачките с газ.... не са бегачки пък в крайна сметка който си копува кола за бегачка няма смисал да и слага газ .... или бегачка или икономична кола няма такова нещо като икономична бегачка :) в крайна сметка всеки сам за себе си решава..... аз също съм на Газ и бензин и като искам да си юркам колата си карам на Бензин като искам да карам спокойно и без екшън сцени си карам на Газ защото е по евтино :)

Публикувано

Специално за GPower:

post-226-0-02290900-1301756303_thumb.jpg

post-226-0-45992500-1301756303_thumb.jpg

AC Schnitzer’s LPG powered 3-Series Coupe has set a new speed record for liquid gas fuelled vehicles by achieving a top speed of 318 km/h or 198 mph at the Nardo high-speed track in Southern Italy. The gas powered GP3.10 is based on the current BMW 3-series Coupe with a modified M5 V10 engine delivering 552 HP/406 kW. The German tuner had made the public debut of the gas-powered bimmer at the Frankfurt Motor Show in September. According to ACS, the GP3.10 sprints from 0 to 100 km/h (62mph) in 4.5 sec and to 200 km/h (124 mph) in just 13.9 sec

Нещо е мощничка май? Само 45кс повече от оригиналния мотор...аа, НА ГАЗ Е, забравих че са "по - маломощни".

Разбери брат, всичко може и всичко се прави - само не трябва да си кон с капаци!

Има и други тунинг фирми, мислещи прогресивно, не само Gpower Gmbh.

Публикувано

Ооо извини ме, че изказвам мнение и че не искам да си направя колата на газов котлон. :tooth:

Публикувано

...само не трябва да си кон с капаци...

Публикувано (редактирано)

И що се заблуждавате? Инжекцион или не гЪз-тъ ебава мамата на мотора бре - няма смазване на триещите части. Забравете приказките за лека нощ!:biggrin: .....

G ще кажеш ли, кои части имат нужда от смазването на течното злато? :smile:

Alxx®: Хммм, и на мен ми стана любопитно? :)

Редактирано от Alxx®

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...