Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Загуба на обхват (iphone 4)

Въпрос

Публикувано

Здравейте, преди около 5 часа реших да използвам интернет през оператора но телефона ми изписа "Could not activate cellular data network". В него момент "Cellular data" беше включена, имах сигнал на оператора (vivacom) пуснах и 3G въпреки че не вярвам да е от него...така и 3G-то не цъфна от дясно на оператора нито "Е", та реших да рестартирам(като преди това пробвах Airplane mode - без ефект). След рестарта до сега резултата е "No Service" и съобщение от рода на "вашия оператор не е наличен моля изберете друг" (това се появява когато избера оператора в меню "Carrier").... последното което направих е да изтрия всички настройки на оператора ("Reset Network Settings")....

Телефона е iphone 4 фабрично отключен с версия 4.1 модем 2.10.04, апарата е с направен джейлбрейк (нямам спомен какво съм ползвал за джейлбрейка)

Днес не са инсталирани никакви програми в телефона, така че няма как да се е появил проблема от това.

Идеите ми свършиха, а не ми се прави рестор с последната версия на софтуера. Всякакви идеи са добре дошли =)

3 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ще се пробвам да намеря карта на друг оператор да видя с нея какво ще стане, понеже до преди 3 дни апарата бе ползван с карта на мтел (макар и поорязана си бачкаше), а сега (от вчера) с мирко сим на виваком..и да се прецака на няма и 2 дни ползване... ако не стане ...рестор...и в краен случай... самолета и apple store uk...

Един последен въпрос... апарата е взет от apple store uk може ли да се възползвам от гаранцията тук ?

Мерси за помощта!

• 0
Публикувано

Да, моя беше сменен с чисто нов от тук.

• 0
Публикувано

В крайна сметка проблема не е в апарата, а във Виваком. Преди 4-5 дни си смених тарифата и от 31-ви март ми активираха картата, като ден и половина всичко беше ок до вчера, когато са решили да ми спрат картата по незнайни причини..... Днес до вечерта всичко трябвало да е ок.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...