Grievous Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Излезе още една алтернатива на MobileLog. Recent/CallLog Delete предлага индивидуално изтриване на набрани, пропуснати и приети повиквания. Може да се сдобиете с нея от Cydia срещу $3.99, или да заобиколите това с линка по-долу. Recent CallLog Delete 1.6 Важно! Ще трябва да се разделите с MCallShow, ако искате да работи коректно! В архива са всички добавки. Recent CallLog Delete инсталирате последен. Цитирай
DjeFF Публикувано Октомври 16, 2009 Публикувано Октомври 16, 2009 Всичко е направено както си го написал , но като тръгна да трия даден номер и натисна Delete ми крашва и ме изхвърля. Някаква идея ? Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 16, 2009 Публикувано Октомври 16, 2009 Тя и MobileLog правеше същата врътка, но ако се прибави към оригиналното Phone.app и не крашва. Не знам обаче тази дали има такава опция. Ако има пробвай. Цитирай
taumaster Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Инсталирах я, но иконата я няма? Някакви предположения защо? Цитирай
Grievous Публикувано Март 12, 2011 Автор Публикувано Март 12, 2011 Намира се в Settings, но там няма какво толкова да се настройва. Цитирай
p.topalov Публикувано Юли 4, 2011 Публикувано Юли 4, 2011 Не мога да я намеря тази прогрма. Някой ще помог не ли? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 4, 2011 Публикувано Юли 4, 2011 Добави sinfuliphonerepo.com и ще я намериш Цитирай
Grievous Публикувано Май 9, 2012 Автор Публикувано Май 9, 2012 Recent CallLog Delete 1.6 What's new:* Add text multiple delete extension * iPhone OS 5 support Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.