veravera Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Здравейте, Имам въпрос. Кои от мобилните операторите предлагат предплатена интернет услуга в България с микро сим карта за iPad? Благодаря предвартелно
0 Alxx® Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Всички, предлагащи микросим...Aveliky си е резнал вивакомска и си я ползва.
0 veravera Публикувано Април 4, 2011 Автор Публикувано Април 4, 2011 (редактирано) Мерси! Аз ще съм в България за една седмица и ще ми трябва една карта за този период. Ще погледна предложенията на операторите. Поздрави Редактирано Април 4, 2011 от veravera
0 Alxx® Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Опа, ти търсиш прима/бикънект за интернет специално? Тук вече не съм сигурен как стоят нещата. Ще трябва да се информираш от тях, на място.
0 veravera Публикувано Април 4, 2011 Автор Публикувано Април 4, 2011 Да, трябва ми предплатена микро сим карта за интернет само
0 DreamcatcheR Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 От който и да си вземеш, можеш да си я резнеш. Напиши само в гуугъл: " micro sim pdf " за шаблон за рязане.. На виваком е най-добро предложението, но не знам как им е връзката като цяло. Зависи и къде ще го ползваш. Виж ако си в някой по-малък град какво е 3г покритието на оператора.
0 iOS Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Като покритие Vivacom е най-добре сега, но не предлага microsim за prepay.. иначе е 30лв за 1200mb. 1
0 veravera Публикувано Април 5, 2011 Автор Публикувано Април 5, 2011 Благодаря! Да, като че ли Vivacom е добро предложение. Но ще трябва да се занимавам с рязане на картата. Поздрави
0 arm11 Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Рязането е супер лесно, просто гледай да не режеш от чипа и другото докато напасне, аз така направих на моя пад и нямам никакви проблеми.
0 nikiyd Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Някой знае ли къде в Варна може да ми отрежат сим картата защото и аз се исках да си купя претплатена микро сим карта но се оказа че нашите оператори не предлагат Благодаря
0 DreamcatcheR Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Рязането е елементарно. Всичко, от което имаш нужда, е: шаблон (пдф принтиран), безцветно лепило за хартия, линия, молив и ножица (по възможност от тези кухненските). Процедурата отнема 2-3 мин. Вече 2 карти съм изрязал и всичко е ОК. И аз смятам да взема предплатена карта за нет от Виваком, но есента..
0 nikiyd Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Благодаря но нямам условия принтер и други такива и затова искам в сервиз или подобно място да ми я отрежат
0 iphone 3g Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 Вижте това http://m.gizmodo.com/5539485/how-to-make-a-diy-micro-sim-to-sim-adapter и обратното http://www.techtosh.com/ipad/turn-regular-sim-in-to-micro-sim-do-it-yourself/ трябва да се внимава да не се огъва картата, че да не се пукне кристала на чипа. Наи-добре е да се направи с макетнo нoжче върху равна дъска и да се реже, като гилотина и после се дообработва за да пасне. Не ползвайте ножица!
0 R32 Публикувано Април 22, 2011 Публикувано Април 22, 2011 (редактирано) Имам устройство за рязане на сим карти,но ще съм в края на май месец във Варна. Редактирано Април 22, 2011 от R32
0 DreamcatcheR Публикувано Април 22, 2011 Публикувано Април 22, 2011 Понеже горе писах за нет от Виваком - не правете грешката, да се връзвате с тези . Взех предплатения им пакет 1200мб за 30лв. Срязах си картата, всичко точно си вървеше, докато не ми се наложи да го ползвам по-сериозно нета. Бях в Ловеч миналия уикенд и идеята ми беше да гледам Сити - Юнайтед онлайн от сайта на Диема. На всеки 10-20 сек. нета спираше и трябваше да рестартирам IPто (т.е. последователно да спирам и изключвам cellular data). Ползвах iPhone като хотспот (през USB е по-стабилно). Звънях на 123, казаха ми да ползвам 2г мрежата, защото била по-стабилна. Казвам им, че обхвата ми е на макс и съм в центъра на града, каква е тая мрежа.. Не можаха да ми дадат друг отговор, от техническия отдел това им били казали. Иначе вярно - 2г мрежата не прекъсна нито веднъж, но тя определено не става за видео стрийм. То едвам си проверяваш пощата, па за друго да говорим ли...
Въпрос
veravera
Здравейте,
Имам въпрос.
Кои от мобилните операторите предлагат предплатена интернет услуга в България с микро сим карта за iPad?
Благодаря предвартелно
15 отговора на този въпрос
Recommended Posts