orbitalen Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Темата се разбира чудесно с Move2Unlock и ако се активира опцията Bounce на Move2Unlock, почти го докарва до LockScreen темата на Windows Phone 7. Метод на инсталация: 1) SSH в телефона. 2) Навигиране до папка: /private/var/stash/Themes.[Numbers/Letters]/ 3) Създавате нова директория и поставяте съдържанието на архива в нея. 4) Активирате от WinterBoard. Източник: http://www.iosinx.com 1 Цитирай
orbitalen Публикувано Април 6, 2011 Автор Публикувано Април 6, 2011 По повод тази тема се зачудих, някой дали знае как мога да "накарам" пропуснатите повиквания, смс-и и e-mail-и да се появяват както на първата снимка, тъй като при мен в момента се появяват както са си по подразбиране за iPhone (с подпрозорче в центъра на екрана)? Цитирай
orbitalen Публикувано Май 5, 2012 Автор Публикувано Май 5, 2012 Само че тази не съм я тествал, защото вече нямам инсталирани приложения, изискващи mobile substrate (в това число winterboard, lockinfo и пр.). Освен това преди като я бях пробвал все още използвах 4.3.3 и идея си нямам дали ще работи на 5.0.1. Официалната тема за този lockscreen е в ModMyI, ако проявяваш интерес ми пиши на лично и ще ти пратя линк. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.