bombastyk Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Това съобщение (Your sim is sending a message) ми се появи преди малко за около 3/4 секунди, но нямах време да го снимам. Моля, ако някой има представа за какво става въпрос да сподели. Цитирай
0 trader Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 http://pixremix.net/viewMobile.html?gui ... wh80ln4kai Цитирай
0 bombastyk Публикувано Септември 14, 2009 Автор Публикувано Септември 14, 2009 Да, точно този надпис. С тази разлика, че при мен имаше два бутона (NO и accept) За NO не съм сигурен много бързо се скри. Цитирай
0 trader Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 http://pixremix.net/viewMobile.html?gui ... b9a08b00dq Цитирай
0 bombastyk Публикувано Септември 14, 2009 Автор Публикувано Септември 14, 2009 Да Cancel. Някакво обяснение по въпроса? Цитирай
0 trader Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Или ти или някоя програма бърка в сервизната област на сим картата Пиша от телефона затова съм кратък. Цитирай
0 Sladichuk® Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Точно, затова те питах за Cylay, тя прави такова нещо... Цитирай
0 ludiamax Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 Може да идва и от "?Protect" Цитирай
0 bombastyk Публикувано Септември 15, 2009 Автор Публикувано Септември 15, 2009 Благодаря ви, но нямам нито едно от изброените приложения. Гледам да не качвам неща от cydia, защото съм със заключен телефон, за което съжелявам. :redface: "Бързата кучка слепи ги ражда" Цитирай
0 tonywoolf Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Същото нещо се случи преди няколко дни с една обикновена Nokia 1100 и предплатена карта на Vivatel. Надписът, общо взето беше, че сим картата се опитва да изпрати съобщение. Странно... Цитирай
0 apple Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Е снощи ми изпрати съобщение и днес дава отговор програмата М-ДЖОЙ. Цитирай
0 HuTPaT Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Това са реклами от мобилния оператор. Този проблем го бях повдигнал в iphone-bg.com, но така и не се намери начин да се забрани тази реклама. По едно време на глобул ги получавах всяка седмица и се оказа, че "го пишело в общите условия на Глобул и нямало начин да се изключи" (така ми каза оператора, с който успях да се свържа). Откакто имаше разни дела с/у глобул и доколкото знам си смени собственика не съм получавал такива бози. Цитирай
0 Чичко-Жичко Публикувано Март 20, 2010 Публикувано Март 20, 2010 (редактирано) Ето какво ми се появява след всеки рестарт на телефона: Този екран изскача минута - две след рестарт на устройството, стои замалко и си отива. Не забелязах промяна според това дали натискам "Cancel" или "Accept". Дълго и безрезултатно търсих каквато и да е информация за това, даже си мислех, че това съобщение има връзка със спирането на Wi-Fi функционалността на телефона, но явно второто е само последствие на джейлването с Blackra1n и/или отключването със sn0w, а екранът със съобщението е някакъв отговор или уведомяване от мрежата на оператора. Факт е, че това уведомяване се появява само на моя iPhone 3Gs, но не и на iPhone3G, който имам към същия оператор. Нямам спомени да се е появявало преди да джейлна телефона, но може и да греша. Като преинсталирам някой ден ще коригирам поста. Редактирано Април 3, 2010 от Чичко-Жичко Цитирай
0 tonywoolf Публикувано Март 20, 2010 Публикувано Март 20, 2010 Вчера ми се случи отново. тъкмо бях сменил картите. Веднага тръгнах да ровя из настройките, преди да е приключила комуникацията на устройствата. В началото менюто на мобилния оператор беше празно, след пращането на смс или каквото и да е, се напълни менюто на Mtel+. Няма какво друго да е. Предполагам, че операторите събират инфо за телефона. Най-малкото ми се струва странно да ровят без да питат, но пък кой ли вече не го прави... Цитирай
0 Shomev Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 И на мен ми се случва,когато вадя сим картата и я слагам пак.Картата праща "сигнал" до оператора за да прати автоматични (wap,mms) настройки.Случва ми се и на нокиа 1208 и SE F305 докато сложа картата и ми изкача това.На Loop съм.Не ми пречи,давам Cancel Цитирай
Въпрос
bombastyk
Това съобщение (Your sim is sending a message) ми се появи преди малко за около 3/4 секунди, но нямах време да го снимам.
Моля, ако някой има представа за какво става въпрос да сподели.
16 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.