PunkoHead Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 Здравейте! iTunes не ми засича телефона. Слагам кабела на телефона и компютъра го засича като камера. Т.е. мога да си разглеждам снимките, които съм снимал, но iTunes не иска. Първо опитах да преинсталирам iTunes. Махнах iTunes и всичките му там неща, които се инсталират с него, рестартирах и след това пак инсталирах пакета iTunes. Пак рестартирах и.. нищо :ugeek: Пробвах да инсталирам SwapTunes от Cydia, но и то не помогна. Сменях портове, спирах ги от Device Manager и отново нищо. Някакви идеи или ще трябва да преинсталирам компютъра? Windows Vista SP1 iPhone 2G 2.2.1 Цитирай
Anthony Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 Изчакваш ли достатъчно дълго време? Цитирай
Severus Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 iTunes качва и драйвер за телефона. Него махна ли? Друго... Firewall нови настройки, антивирусна....какво си променял Цитирай
PunkoHead Публикувано Април 1, 2009 Автор Публикувано Април 1, 2009 Ако 5 минути не са му достатъчни.. Аа.. Този драйвер на телефона.. Би ли обяснил малко по-подробно? Цитирай
Severus Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 Отвори си Control Panel ---> Program and features (или каквото беше там на вистата) и ще видиш Apple Mobile Device Support 1 Цитирай
naidenoff Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 драйвъра е Bonjour,и се инсталира на PC-то.Виж да ли го имаш,аз брах такива ядове.Бях го помислил за нещо ненужно,и съответно uninstal,та бая зор видях докато го въстанова :dogrun: 1 Цитирай
Severus Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 Това е network service. Не говоря за него. Цитирай
naidenoff Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 Незнам какво е,но знам че без него iTunes не ми намираше телефона.А поне съм си шампион по омазване на OC,и реших че името е много странно за да е нещо свързано с Apple,и му видях сметката с Your Uninstaller Бонжур,бонжур какъв бонжур ми вика и аиде в кофата. Еи.. дакато се светна за какво иде реч,направо ми се е........ :rolling: Цитирай
PunkoHead Публикувано Април 2, 2009 Автор Публикувано Април 2, 2009 Отново се опитах да преинсталирам всичко и резултата е един и същ.. "The iPhone cannot be used because the required software is not installed. Run the iTunes installer to remove iTunes, then install iTunes again." Пробвах и с нов акаунт на компютъра, но резултата си остана същия.. Явно си остава преинсталацията.. Цитирай
Zaho Публикувано Април 2, 2009 Публикувано Април 2, 2009 Рестартираи си телефона При мен стана същото и след рестарт на телефона си тръгна всичко нормално. (стига да не си омазал вече всичко с тея преинсталации ) Успех! Цитирай
nmd Публикувано Април 2, 2009 Публикувано Април 2, 2009 Пробвай да инсталираш едно Safari Browser на компютъра си може и да се оправи до колкото знам сафари също ползва service Bonjour може и да те спаси не е сигурно просто преполагам ако се инсталира пак телефона може да се открие от системата. Цитирай
PunkoHead Публикувано Април 2, 2009 Автор Публикувано Април 2, 2009 Свърши вече.. Преинсталирах компютъра и отново всичко работи Мерси на всички, дръзнали да помогнат Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Привет колеги, Без да съм правил никакви промени по OS или каквото и да било друго на iPhon-a iTunes спря да ми го разпознава. Всъщност не само той ами и iFunbox, PC-то като цяло и накрая за капак спря и да се зарежда през компа. Пробвах с два различни кабела (оригинални), на 2 различни компютъра и резултатът е еднакъв - все едно не включвам нищо... Някакви идеи, различни от гореспоменатите? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Ако незарежда и от контакта значи проблема е буксата на телефона. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 От контакта зарежда и с двата кабела... Не знам, но изглежда като че ли е проблемът е в софтуера на телефона?!? Деинсталирах доста приложения, направих няколко ребута (и на телефона и на компа) и пак нищо. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Няма какво да се чудиш–или рестор на телефона през DFU(по–вероятно), или преинсталация на iTunes... Цитирай
r3ac7 Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Пробвай на друг компютър. Ако става на него значи проблема ти е нещо в софтуера на твоя компютър. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Както казах не става и на двата лаптопа... А как може преинсталация на Тюнса даоправи проблема с това, че компа дори не зарежда телефона? Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Човека е написал, че е пробвал на 2 различни компютъра. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Досега се рових и из странските форуми и попаднах на съвети за риплейсване на lockdown файла през SSH, но не ми стана ясно от къде мога да си дръпна читав такъв. Ако някой има инфо ще съм благодарен Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Както казах не става и на двата лаптопа...А как може преинсталация на Тюнса даоправи проблема с това, че компа дори не зарежда телефона? Компа ВИНАГИ го зарежда, обаче телефона показва това - само ако има инсталирани драйвъри за него. Когато нещо там се скапе се налага да преинсталираш тюнса. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 (редактирано) Не става така. Първо преинсталирах Тюнса и абсолютно всички драйвъри и положението е същото. После пробвах с друг iPhone и компа ми го разпозна, тоест проблемът е в телефона, а не в драйвърите на РС-то. И все пак, всяка помощ е добре дошла. Редактирано Февруари 7, 2010 от stf007 Цитирай
John Digweed Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Няма какво да се чудиш–или рестор на телефона през DFU(по–вероятно), Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Звучи ми рисковано... ако и това не стане телефона ми остава мъртъв Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Телефона ти е за сервиз - ходи при Aveliky да го съживи. Щом рестор в дфу ти се вижда рискован - ние за какво си трошим клавиатурите с обяснения? Купи си нокиа 1100 и си светкай с фенерчето. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.