alessandros Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 (редактирано) Banana Tv е една много добра алтернатива ако намате Apple Tv за да можете да ползвате аir play и да стриймвате видео и снимки на вашия iPad, iPhone или iPod Touch работещи на iOS 4.2 или нагоре респективно 4.2.1 4.3, 4.3.1. Аз я ползвам въпреки, че имам Apple Tv и е доста добра единствено не стриймва на ТV по разбираеми причини, а именно, че не е Аpple Tv! Ето и едно видео-advertisement: Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 25.04.11. Надявам се да съм помогнал!!! Редактирано Април 12, 2011 от Alxx® 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Не е лошо, но има какво да се подобрява. Например слайдшоу не работи. Не знам как е при епъл тв, но тук като съм на видео и като сменя на снимка пак трябва да се натисне бутона за ейр плей и да се избере мак. Това на всяка смяна картинка/видео си е доста неудобно. За преглед само на снимки е стабилно. Също не пуска видеотата от тв шоус. Само от муувис. Цитирай
alessandros Публикувано Април 11, 2011 Автор Публикувано Април 11, 2011 И аз забелязах, че не пуска видеота от tv shows, но си помислих, че е от нета ми, ясно благодаря ти dreamcatcher за споделеното мнение! Абе добре е става за тези които нямат apple tv и да изкарат акъла на свой приятели с High tech fashion. Aбе става за алтернатива. Цитирай
baronbg Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 "Не съществуващ файл или папка" - нов линк? Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Ако имаш акаунт в BrokenStones: Banana TV - 1.0.1 Аз лично не бих го сравнил по никакъв начин с AppleTV 2. Мисля, че описанието на темата е доста смело и подвеждащо. Функциите на AppleTV 2 са на светлинни години пред това приложенийце... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Eто линк за dox (уж вечен ): http://dox.bg/files/dw?a=f0a82e869c Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.