wopsreg Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 От няколко дни не мога да синхронизирам музиката от iTunes с iPhone 3G (3.0.1), всичко друго се синхронизира. Музиката, която е бях сложил преди седмица пак през iTunes, сега нито може да се махне от iPhone-a нито да добавя друга. Някакви идеи, от какво може да се е получил проблема? Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Да си преместил музиката, която искаш да синхронизираш? Цитирай
WoLF™ Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Изтрии всияки папки с музика, които си правил в iTunes (доло в ляво). Направи си една нова с няколко песни и проблеи. Виж в раздела Music, когато е свързан телефона какво си задал. Дали да качва всичко или сам да маркираш Grozdan_Karapetrunov ако е преместил музиката си дава грешка, че дадена песен неможе да бъде качена на телефона. Аз бях преместил цяла папка и после за всяка една пеесен (бяха около 40) ми даваше грешка, което означава 40 прозорчета с имената на всяка една песен ги изваждаше като грешка Цитирай
wopsreg Публикувано Септември 16, 2009 Автор Публикувано Септември 16, 2009 Да си преместил музиката, която искаш да синхронизираш? Там е проблема, че дори и да съм е преместил iTunes вобще не отчита, че песните ги няма, не дава никаква грешка. Изтрии всияки папки с музика, които си правил в iTunes (доло в ляво). Направи си една нова с няколко песни и проблеи. Виж в раздела Music, когато е свързан телефона какво си задал. Дали да качва всичко или сам да маркираш Изтрих всички папки и направих една нова, но и нея не иска да е синхронизира. Когато е свързан телефона съм пробвал с всички опции и с нито едната не става. Старата музика си стои на телефона въпреки, че е изтрита от компютъра и в същото време новата от компютъра вобще не е качва на телефона. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 A в Music имаш ли отметка да синхронизира всичко? Цитирай
wopsreg Публикувано Септември 16, 2009 Автор Публикувано Септември 16, 2009 Оправих се, интересно преди седмица компютъра ми беше Authorize, а сега не беше. След като го направих наново Authorize Computer всичко си дойде на мястото. Благодаря на всички. Цитирай
Bombagi Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 Аз имам проблем с drag & drop функцията относно музиката (Преди си качвах песните 1 по 1, а сега до колкото разбирам трябва да синхронизирам от playlist), също така не мога да цъкам с ляво копче върху качените песни. Песните седят някак си "заключени" от Get Info. Сега забелязвам проблема ми, след като инсталирах новия Firmware 3.1.2, Може би или заради най-новия иТунес се получава проблема, но тоеа Вие ще кажете. 10х Цитирай
mupo Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 Bombagi, за да стане така както ти е било трябва да сложиш отметка на Manually manage music and videos Цитирай
iana_apostolova Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 (редактирано) здравейте имам точно същия проблем "От няколко дни не мога да синхронизирам музиката от iTunes с iPhone. Музиката, която е бях сложил преди седмица пак през iTunes, сега нито може да се махне от iPhone-a нито да добавя друга. Някакви идеи, от какво може да се е получил проблема? " и не знам какво да правя. може ли помощ? Редактирано Юни 14, 2011 от iana_apostolova Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Ударих голяма греда. Преди няколко дена се беше скапал windows-a на компа, от който обикновено синхронизирам, както и да е наложи се да преинсталирам и цялата папка на тюнса замина. Сега искам да си кача няколко песни, но drag & drop функцията не работи видях, че нямам отметка на Manually manage music and videos, но когато сложа такава и дам apply ми казва, че ще бъдат изтрити всички песни от телефона, нещо което не искам да се случва. Има ли друг вариант, в който да запазя музиката на телефона и да мога да качвам нова? Ако беше джейлнат телефона се сещам за няколко варианта, ама при тва положение удрям греда? :| Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Е нямах мак под ръка но пък намерих решение, по-скоро чист късмет, че преди 2 месеца дублирах цялото C: на друг хард и по тоя начин и папката на iTunes от music се е запазила. Макар, че от тогава до сега имам 100-тина песни повече в телефона, но за мое учудване стана. Цитирай
dinka Публикувано Юли 22, 2012 Публикувано Юли 22, 2012 Здравейте! Имам iphone 3gs и немога да си качвам музика от itunes на телефона,излиза ми прозорец и пише че ще изтрие 6 приложения.Ще бъда благодарна ако някой ми помогне.Благодаря предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 22, 2012 Публикувано Юли 22, 2012 За оторизация на компютъра да си чувала? Виж си инструкциите в айтюнс. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 22, 2012 Публикувано Юли 22, 2012 Пробвай преди да направиш каквото и да е, да цъкнеш върху името си в iTunes и Transfer Purshased. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 22, 2012 Публикувано Юли 22, 2012 Без да е направила оторизацията на компа е безполезно Цитирай
dinka Публикувано Юли 22, 2012 Публикувано Юли 22, 2012 (редактирано) Незнам как да я направя имам телефона от 1 седмица.Преди няколко дни си качих музика без проблем,а сега немога. Редактирано Юли 22, 2012 от dinka Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.