shnitzera Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Та значи трябва ми НЕ дигитайзера ,НЕ предпазното стъкло ,дори НЕ самия дисплей ,а ......да видя последователността на подредбата на пластовете на LCD-то (как го казах само) ,че разглобихме един дисплей (мокрен ) да го почистиме м/у пластовете и не помня кои пласт след кой беше предварително благодаря на отзовалите се ! на Л.С. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Стъкло -> дигитализер -> LCD Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Той може би има в предвид, пластовете на самото ЛЦД, светловодите, отразителните фолия и т.н. ,ама за мен това е загубена кауза, ако е това, пробвал съм го и нищо нестана, светна само в бяло :mrgreen: Цитирай
shnitzera Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 Той може би има в предвид, пластовете на самото ЛЦД, светловодите, отразителните фолия и т.н. ,ама за мен това е загубена кауза, ако е това, пробвал съм го и нищо нестана, светна само в бяло :mrgreen: да точно за това става въпрос ,само че при мен се получи всичко си работи ,свети ,джитка и т.н . ,само ,че контраста ми бяга ....черното не е черно ,а леко сивее ,а това е в резултат на неправилната подредба на пластовете :redface: очаквах да са един два а те се оказаха 6-7 и съвсем им изпуснах края и накрая го събрах на две на три :confused: Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 довечера ще погледна подредбата, ако пазя още чаркалаците и ще пиша, ако до тогава някой не каже Цитирай
shnitzera Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 предварително ти благодаря ! също така искам да те помоля да видиш (ако ти е удобно разбира се) ,мисля ,че 3-тия слои беше -пердставлява нещо като лупа ....или по скоро като го въртиш на светлината чупи цветовете, от едната страна е грапаво а от другата е гладко интересува ме грапавото към дисплея ли е или към гърба Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Това което, е останало при мен е мармалад, но това което те интересува , грапавото е към дисплея и е 4-то подред, като броя от огледалното което е лепнато за ЛЦД-то, но ако питаш мен, не го пипай вече, щом е тръгнал, ако не те дразни много разбира се. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.