Severus Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Cydia сорс: http://apt.dmytro.me IMG_0049.PNG[/attachment:3t5jnw43] С тази програмка може да си направите виртуална флашка с избрана от вас големина. Открива се от всеки комп, без да е необходима инсталация на iTunes. Ако искате да я деинсталирате, първо се върнете в нормален режим ---> PTP и изтрийте виртуалния диск. Изисква рестарт. Тествано на iMac (10.6.1) - работи Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 За мързеливите или тези без нет на телефона: USB Drive 1.0beta1.deb [download:12ajvoqo]http://www.2shared.com/file/7864427/a965bece/USB_Drive_10beta1.html[/download:12ajvoqo] Както виждате обаче е бета, авторът казва, че ще спре да работи на 1.10.09г. @ammcfc: Обаче при мен виртуалния диск не се открива от компа :cry: Цитирай
Jorky_pld Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 При мене на Windows Xp SP 3 , не желае да работи. :surprised: :cry: Цитирай
Severus Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 При мен и Thunder работи, но все пак ние сме с Mac OS. Цитирай
tonywoolf Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 И при мен работи. На 10.5.8 Хакинтош и на Windows XP SP3. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 И при мен работи. На 10.5.8 Хакинтош и на Windows XP SP3. Би ли обяснил как точно го направи защото за 4-ти път извършвам процедурата и нищо не става. :question: Цитирай
tonywoolf Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Стартираш програмата, пускаш Mass Storage, iPhone се рестартира. Стартираш отново програмата, Create Disk, задаваш големината (направих го 2GB), след което се форматира диска известно време. Включваш кабела в компютъра и телефона и се разпознава като флашка, не обърнах внимание на модела. За да активираш телефона за връзка с iTunes, избираш PTP мод, телефона се рестартира отново и се свързва с iTunes. За всяко превключване трябва да се рестартира телефона. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Работата е там че го правя точно така и нищо.... Незнам може проблема да е в това че съм му задал 1 GB.Незнам но утре ще пробвам като тебе с 2 GB. Лека вечер от мене и благодаря за споделеното мнение. Цитирай
Bokodono Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Това го чакам от много време :woo: Имам обаче 3 въпросчета: 1. Докато имам файлове в този виртуален драйв, мога ли да ги преглеждам през iFile? 2. На 1. Октомври ще спре да работи бетата. Това означава ли, че тогава ще излезе пълна версия(предполагам платена) и, че това, което е в момента на телефона ми, ще спре да работи? 3. Ако имам някакви файлове на виртуалния диск и превключа на PTP, после като върна на Mass Storage те там ли ще са все още? Може и да е логично да не се губят,но предпочитам да попитам, отколкото после да си изпатя. Макар че мога да проверя и с някоя снимка, обаче снощи го зареждах, и не искам да си съкращавам живота на батерията. Цитирай
tonywoolf Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Диска, който си направил се разпознава в iTunes като ''Other", така че мястото остава запазено, както и файловете в него. Тествано. Мисля, че iFile няма как да чете в този диск, тъй като не е монтиран във файловата система на телефона. А може и да греша Цитирай
Severus Публикувано Септември 18, 2009 Автор Публикувано Септември 18, 2009 1. Не 3. Да. Там са си файловете. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Изглежда е излязла beta2 включваща няколко промени и е валидна до 01.11.2009 http://www.dmytro.me/ Цитирай
Devilssss Публикувано Януари 3, 2010 Публикувано Януари 3, 2010 Излязла е и beta3 , която я има в Cydia Цитирай
mosh Публикувано Януари 3, 2010 Публикувано Януари 3, 2010 като я сложих се прецака itunes и сега ми иска сима с който е активиран iphona . какви да правя? -- Нед Яну 03, 2010 10:20 pm -- прецака ми целия телефон и си нямам представа как да го оправя! Цитирай
bombastyk Публикувано Януари 3, 2010 Публикувано Януари 3, 2010 Влез в самата програма и дай на Default след Reboot пробвай дали ще го разпознае itunes. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 4, 2010 Публикувано Януари 4, 2010 Виж какво, вместо да изпадаш в паника, вземи най–накрая се посвети в правилата на форума, не само по грамотно писане, но и вкл. как да задаваш въпрос при проблем, и каква информация относно извършените манипулации следва да дадеш, за да получиш адекватен отговор! :twisted: Това не , не става , всичко пробвах нщо не значи!В случая– ако файл браузъра, който ползваш, разпознава телефона, влез във файловата система и изтрий както апликацията, така и всички остатъчни и свързани с нея файлове. Ако тела е неразпознаваем, направи рестор от ДФЮ, след което джейл и ънлок! Аман от нечетящи паникьори! :twisted: Цитирай
mosh Публикувано Януари 4, 2010 Публикувано Януари 4, 2010 Е едва ли ще се радваш да си ресторваш всичко . Иначе ви благодаря , че най накрая н1кои написа 2-3 реда , с които ми помогна (не смятам че беше толкова трудно , все пак за това са форумите ) . Цитирай
bombastyk Публикувано Януари 4, 2010 Публикувано Януари 4, 2010 И този форум е за това, но си направи труда и да почечетеш малко. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 4, 2010 Публикувано Януари 4, 2010 ....с които ми помогна (не смятам че беше толкова трудно , все пак за това са форумите ) . :evil: Ей, почваш прекалено много да дразниш с тоя манталитет и претенции... Първо вземи се ориентирай къде си– това не ти е някакъв"форум", това е "BGiPhone.com: по–различният форум". За целта веднага и скоростно отбележи присъствие с продължително четене на всички теми в раздела с правилата. И за да не се наложи, като не щеш да разбереш за какво иде реч с добро, бързичко да разбереш що е то Sladichukс тунинг метла, за ориентация ще ти спомена само това: В тази връзка - в правилата (които очевидно за Вас съставляват тематика с повишена трудност), изрично са разписани текстове, изискващи – при наличие на проблем, първо да се положи лично усилие и да се открие необходимата информация, защото 99% от проблемите са проучени от екипа, и многократно са разисквани, и получили разрешението си в наличните теми, поради което тук мързелът и готованщината изобщо не се толерират. ПС.А пък ако още веднъж видя чат–жаргон, и даже пък и неграмотен, като това " н1кои "..... :evil: Цитирай
Nope Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Докато се правеше drive и телефона заспа, сега не ми дава, че има в самата програма, а в iTunes дава 1.48ГБ other. Някакви идеи ? Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Аз се притеснявам да го пробвам това, понеже ще го ползвам да принтя курсови/протоколи обаче в тези копирни центрове е пълно с троянци и вируси(заради които сигурно миналата ми флашка се подпали, буквално)? Цитирай
Nixing Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Не знам дали поста ти е някакъв въпрос, но аз смятам, че няма да имаш никакви проблеми с прехвърлянето на документацията чрез USB Drive. A за "подпалената" флашка все си мисля, че не е от троянци, червеи и всякакви такива гадинки... 1 Цитирай
Bobo Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 (редактирано) При мен не работи. Не излиза като Флаш драйв...каквото и да му давам, но отчита като заето място в Туньо... Редактирано Декември 23, 2010 от Bobo Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.